New York'lu kadın, niçin Fethullah Gülen'e düşman olmuş!

Lmafao

New member
Ayşe Arman bugün Hürriyet'te ilginç bir röportaja imza atmış. Röportaj başlığı "Kocamı Fethullahçılara kaptırdım oğlumu asla vermeyeceğim!" Sanıyorsunuz ki ezilen, dövülen ve ihanet edilen bir kadın söz konusu.

Metinde "Fethullahçı" kocanın kusurları şöyle sıralanıyor: ". ... kâbus başladı... barların altını üstüne getirdiğiniz adam, Ramazanda içki içen, dünyanın en bohem adamı, Kuran'ı elinden düşürmüyor, 5 vakit namaz kılıyor..." Ayşe Arman kendisine baskı yapıp yapmadığını soruyor:"Sizden dini kurallarına uygun olarak yaşamanızı istedi mi?

-Yok hayır. Ama ruhen iki ayrı uca yuvarlandığımızı hissettim. Bana, "Sana asla kapan demem. Dinde zorlama yoktur. Benim görevim bunları sana anlatmak, ister yaparsın, ister yapmazsın!" diyordu." Arman da kocanın kötülüğü(!) hakkında ikna olmuyor. Ve "Ne alaka..." ve "Tüm bu hikâyede sizi en çok rahatsız eden şey ne?" sorularıyla şaşkınlığını ifade ediyor. Kadının önyargılarıyla fark etmeden bahsettiği kötü kocanın tek suçu evine çoluk çocuğuna bağlı, bar pavyon gezmeyen CentralPark'ta Türk günü düzenleme gibi sosyal aktivitelere katılan bir koca tipi. Ama kadının tutkuları, çok farklı bir atmosferi işaret ediyor. Kötülemelerle aslında kocasını methettiğinin farkında değil. Fethullah Hoca düşmanlığı sınır tanımıyor. Şunları söylüyor: "Bu kadar iyi olmalarının sebebi nedir? Neden dünyanın her yerinde okullar açıyorlar, neden küçücük çocukları topluyorlar, dini eğitim veriyorlar... CentralPark'ta Türk günü yaptılar mesela. Türk günü yapmak onlara mı kaldı? ..."

Kadın o kadar öfkeli ki "büyüklerinin elini öpen saygılı bir çocuk" olmasından korkuyor ve şunları diyor: "Ya çocuğumun uyuşturucu kullanan arkadaşları olursa, çocuğuma musallat olurlarsa, diye korkar ya, benimki de o hesap. Resmen uyuşturucudan beterler..." diyor. Ayşe Arman'ın bu önyargılı kadının yanında eşiyle de görüşmüş olmasını kadını çıldırtan kötülüklerini(!) sorgulamasını temenni ederdik.

Ama yine de Fethullah Gülen'e düşman olanların "okulları gezmeden, kimseyi tanımadan, faaliyetleri görmeden düşman olabilme psikolojisini" açığa çıkardığı için Arman'a teşekkür etmek gerek.

İşte röportajın tam metni:
Kocamı Fethullahçılara kaptırdım oğlumu asla vermeyeceğim!

Leyla T., New York'ta yaşayan 36 yaşında bir reklamcı. İstanbul'da halkla ilişkiler yaparken bir ressama aşık oluyor ve onun peşinden New York'a gidiyor. Evleniyorlar, bir de oğulları oluyor. Ama günün birinde peri masalı bir kabusa dönüşüyor. Bakın Leyla T., olanları nasıl anlatıyor...

Sizi tanıyabilir miyiz?

- Ben Leyla T. 12 yıldır Amerika'da yaşıyorum.

Ne münasebetle...

- 24 yaşındayken, New York'ta yaşayan bir Türk ressama âşık oldum. Annemlere "Amerika'ya tatile gidiyorum" dedim, İstanbul'daki hayatımı geride bıraktım ve buraya yerleştim.

Çok mu yakışıklıydı, çok mu karizmatikti, çok mu şefkatliydi, çok mu varlıklıydı? Sizi kimse onun kadar sevmedi mi? Nedir?

-Kafa olarak mükemmeldi. Türkiye'de ya erkek arkadaşınız olur ya sevgiliniz. Bir türlü, ikisi aynı insanda birleşmez. Ben şanslıydım, hem en yakın arkadaşım hem sevgilimdi, gözüm kapalı geldim.

Hemen mi evlendiniz?

-Evet. İyi bir sosyal hayat, sanatçı bir çevre, sergiler, davetler enstelasyonlar... Rüya gibiydi her şey. Evliliğimizin 3. yılında bir de oğlumuz oldu. Ne kadar mutluyuz diyor, sürekli şükrediyordum ki kâbus başladı. Eşim 5 vakit namaz kılan bir adam oldu.

Ne alaka?

-İşte sorun da bu. Ramazanda içki içerdi, dinden uzak dururdu ama Fethullahçılarla tanışınca, inanılmaz bir değişim yaşadı. New York'ta yaşayan pek çok Türk, Fethullahçılardan rahatsız. Eşim dahil hepimiz, "Bunlar ne yapmaya çalışıyorlar? Neden kapı kapı dolaşıyorlar? Karşı bir dernek mi kursak? Öyle mi yapsak, böyle mi yapsak?"derken; biri eşime, "Sen savaş açtın ama bu insanları tanımıyorsun, gel bir gör!" demiş. Gidiş o gidiş. 1-3-5 derken, "Çok iyi niyetli insanlar, ben yanılmışım" demeye başladı, toplantılarına düzenli gider oldu. Ruhunu dinlendiriyormuş, yoga yapıyor gibi hissediyormuş, bir tür meditasyonmuş, insanın kendi dinini öğrenmesinin nesi kötüymüş. Evin içinde Fethullah Gülen'in dergilerini, kitaplarını okuyor, DVD'lerini izliyor...

Siz ne yaptınız?

- Kendinizi benim yerime koyun, birlikte Soho'daki bütün barların altını üstüne getirdiğiniz adam, dünyanın en bohem adamı, Kuran'ı elinden düşürmüyor, 5 vakit namaz kılıyor ve "Allah için yapıyorum" diyor. Kafayı yiyecektim! Tamam ben de Allah'a inanıyorum ama ondaki bu 180 derecelik değişim beni korkuttu, öfkelendirdi, üzdü. Bir de kendimi aldatılmış hissettim, hayatını dinin esaslarına göre yönlendiren bir adam isteseydim, gider bir imamla evlenirdim.

Sizden dini kurallarına uygun olarak yaşamanızı istedi mi?

-Yok hayır. Ama ruhen iki ayrı uca yuvarlandığımızı hissettim. Bana, "Sana asla kapan demem. Dinde zorlama yoktur. Benim görevim bunları sana anlatmak, ister yaparsın, ister yapmazsın!" diyordu. Bir de, vaaz veriyor yani! Bilmem ne suresinde bu yazıyormuş, bilmem ne suresinde şu yazıyormuş.

Arkadaşları peki? Onlar ne dedi?

-Acayip dalga geçtiler. Her gittiğimiz yerde "Aaa sen Fethullahçı olmuşsun!" dediler. "Ne alakası var! Ben Fethullahçı değilim. Dinle ilgili bilgiler veriyorlar, gidip öğreniyorum" dedi durdu.

Kaç zamandır aynı şekilde devam ediyor?

-3 sene oldu. Ben tabii ruhsal çöküntü yaşadım, depresyon tedavisi gördüm. Anlamını kaybetti her şey. Bana kalkıp, "Atatürk alfabeyi niye değiştirdi?" diyor, "Bütün devrimleri neden tepeden inme yaptı, halk hazır değildi." Sinir oluyorum. Çünkü evimde bu tür şeyleri tartışmak istemiyorum. Hala kızıyor bana, neden bu kadar tepki gösteriyormuşum, neden abartıyormuşum. Çok eğitimli tiplermiş...

Siz tanıştınız mı?

-Bir kısmıyla mecburen. Bizim oturduğumuz yerdeki derneğin ismi Tamef. 25 yaşlarında üniversite mezunu çocuklar çalışıyor. Hepsi eğitimli, İngilizceleri de çok iyi. Oğlum yaşındaki çocuklara yöneliyorlar...

Nasıl yani?

-Forma veriyorlar, futbol oynattırıyorlar, yaz kamplarına götürüyorlar. E tabii 9- 10 yaşındaki çocuklar bu tür faaliyetlere deliriyor. New York dışında, 15 gün orman içinde kamp. Çocuğun umurumda değil Fethullah'ın kampı olması, gitmek istiyor. Benim oğluma da kafayı taktılar. Formalar, eşofmanlar, çantalar. Kesinlikle "Hayır!" dedim.

Tüm bu hikâyede sizi en çok rahatsız eden şey ne?

-Bakın, benim kocam camiye gitseydi ve caminin hocasından böyle bir eğitim alsaydı ondan nefret etmezdim, onu suçlamazdım. Ben Fethullahçıların ne niyetle bu hizmetleri verdiklerini bilmiyorum. Bu kadar iyi olmalarının sebebi nedir? Neden dünyanın her yerinde okullar açıyorlar, neden küçücük çocukları topluyorlar, dini eğitim veriyorlar...

Okullarını gördünüz mü?

-Hayır ama o okullara devam edenleri gördüm. Bir arkadaşımın çok yaramaz bir oğlu vardı, Brooklyn'deki okula gitti, şimdi beyni alınmış gibi, karşılaştığı her büyüğün elini öpmeye çalışıyor. Tuhaf bir çocuk yarattılar, sanki çocuk değil, makine. Fethullah Gülen'e baktığınız zaman Afrika'da okullar, Uzakdoğu'da okullar, bir sürü yazı okuyorsunuz, hikaye dinliyorsunuz, tabii tedirgin olacaksınız...

Tüm bunları kocanıza anlatınca ne diyor?

-"Sen zannediyorsun ki biz o toplantılarda, 'Vatan nasıl satılır?' diye konuşuyoruz, bunun planlarını yapıyoruz, alakası yok!" diyor, "Neden önyargılısın, neden onların kötü olduklarını düşünüyorsun?" Sonra vaaza başlıyor, "Fethullah Hocamız şöyle diyor, böyle diyor..." O, öyle dedikçe ben çıldırıyorum. Bir tek iyi şey var: İşleri yoğunken, sergi-mergi, onlarla istediği kadar çok görüşemiyor, o zaman biraz olsun normale dönüyor.

Evliliğiniz ne durumda?

-Tabii ki vazo kırıldı, eskisi gibi değiliz. Ben antidepresanlara devam ediyorum.

Bütün bunları bir gazeteciye niye anlatıyorsunuz?

-Çünkü bizi rahat bıraksınlar istiyorum! İnanılmaz organizasyonlar yapıyorlar. CentralPark'ta Türk günü yaptılar mesela. Nereden buluyorlar o parayı? Türk hükümetinden fon aldıkları doğru mu? Ben öyle Türk günü de istemiyorum. Bütün kadınlar kapalı. Türklük bu mu? Türk günü yapmak onlara mı kaldı? Her yerde niye karşımıza çıkıyorlar? Hani insan,"Ya çocuğumun uyuşturucu kullanan arkadaşları olursa, çocuğuma musallat olurlarsa" diye korkar ya, benimki de o hesap. Resmen uyuşturucudan beterler. Eve telefon açıyorlar, "Leyla Hanım, bilmem nerede kurban kesilecek, bize yardım etmek ister misiniz?" diyorlar. "Hayır!" diyorum, "Bize katılmak ister misiniz, hayır işi yapacağız?""Hayır" diyorum, "Niye öyle diyorsunuz, gelin tanışalım, sizi ağırlayalım, bizi yakından tanıyın" diyorlar. Yine "Hayır!" diyorum. İnanılmaz yüzsüzler, hiç yılmıyorlar. Sinir bozucu olan da şu: Hep terbiye sınırındalar. Ama ben onlarla savaşacağım. Kocamı Fethullahçılara kaptırdım, oğlumu asla vermeyeceğim!


http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=836240&title=new-yorklu-kadin-nicin-fethullah-gulene-dusman-olmus
 

yüce_türk

Banned
Eve telefon açıyorlar, "Leyla Hanım, bilmem nerede kurban kesilecek, bize yardım etmek ister misiniz?" diyorlar. "Hayır!" diyorum, "Bize katılmak ister misiniz, hayır işi yapacağız?""Hayır" diyorum, "Niye öyle diyorsunuz, gelin tanışalım, sizi ağırlayalım, bizi yakından tanıyın" diyorlar. Yine "Hayır!" diyorum. İnanılmaz yüzsüzler, hiç yılmıyorlar.

işte yüzsüzlüklerini ispat eden bir yazı daha ..ama bu yazının zamanda yer bulması dahada ilginç ..


hayır işi yapacağız diyerek yapılan soygunu kadın yutmamış helal olsun .akıllı kadınmış
:clap
 

Lmafao

New member
işte yüzsüzlüklerini ispat eden bir yazı daha ..ama bu yazının zamanda yer bulması dahada ilginç ..


hayır işi yapacağız diyerek yapılan soygunu kadın yutmamış helal olsun .akıllı kadınmış
:clap
anca çocuk gibi kelime oyunları yaparsınız başka bişey yapamassınız evet usanmayız,yılmayız,yüzsüzüz insanlara güzel birşeyler kazandırma yolunda

http://www.hackhell.com/guncel/94415-guncel-bolum-kurallari-guncel-bolumuyle-ilgilenen-herkesin-bakmasi-gerekir.html

Bölüm kuralları gereği konuya direk ulaşabileceğimiz bir kaynak linki eklermisiniz lütfen tşk.
eklendi
 

yüce_türk

Banned
anca çocuk gibi kelime oyunları yaparsınız başka bişey yapamassınız evet usanmayız,yılmayız,yüzsüzüz insanlara güzel birşeyler kazandırma yolunda

tabi canım allah yolunda diye amerikaya kaçtı dimi :)

allah yolunda olan hayır işi yapan herkes amerikada yasamadığına göre bu amerikalı imam neden amerikaya kaçtı ve dönemiyor

nasılki o amerikalı imamın hayır dediği şerre o kadının ihtiyacı yoksa bizimde yok ..

cumhuriyet sistemini yıkmak sucundan yargılanmış çeteci fethullahı bana savunmaya kalkan şu alttaki videoyu izlesin bana açıklasın ..bırakın öyle hayır işini bilmem ne ayaklarını .çocuk gibi kelime yapmıyorum seni tartışmaya davet ediyorum ..şimdi sen bana bu alttaki videonun ne anlama geldiğini burda fethullahın ne demek istediğini açıklayacaksın eğer açıklayabilirsen ok mi kardeş . hadi buyur



videomuz burda ..izle ve açıkla bana ne demek istediğini ?

http://www.youtube.com/watch?v=oNi3Z3qZ7Z4
 

yüce_türk

Banned
yok öyle atatürk düşmanlarıyla gülen'i bir tutmak.videoda kes kopyala yapıştır ne varsa yapmışlar insanı öyle vezirde edersin rezilde teknolojiyede hayran kaldım bu arada


http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/e052bfc3422d465ae2401ea4dd56ce90062a8c7e94e99597ee1f2db4904a9f0b6b71a42cb10378f06bca9712b4db19015572057d1bd17b5e15800


YAW NAPAYIM FETHULLAHI GÜLENİ ANLATIYORSALAR KARDEŞİM ..

BEN SANA KENDİ SÖZLERİNDEN OLUSAN VİDEO VERİYORUM VE AÇIKLAMA İSTİYORUM ANLAMA PROBLEMİNMİ VAR SENİN ...

BAK BİDAHA ANLATIYORUM VE SORUYORUM

VİDEO AYRI İKİ BÖLÜMDEN OLUŞUYOR ..3. DAKİKA CİVARINDA GİZLİ BİR YERDE KONUŞMASI BAŞLIYOR .O GİZLİ KONUŞMADA SÖYLEDİKLERİ NE ANLAMA GELİYOR BANA BUNU ÖNCE Bİ AÇIKLA ONDAN SONRA SEN BANA SOR ...


SEN YANITMI VERDİN Kİ ÜSTÜNE VİDEO EKLİYORSUN
:vur
 

yüce_türk

Banned
konuyu açan arkadaş hayatta isen şu videoyu açıkla artık bak ağaç olduk burda hadi amaaaa :vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur
 

yusufersin

New member
ayıp..
kocasına namazı öğretmişler diye , bu dünyaya geliş sebebini öğretmişler diye ağlıyor...

Allah islah eylesin.
 

Lmafao

New member
"Sana asla kapan demem. Dinde zorlama yoktur. Benim görevim bunları sana anlatmak, ister yaparsın, ister yapmazsın!" diyordu."

Ramazanda içki içerdi, dinden uzak dururdu ama Fethullahçılarla tanışınca, inanılmaz bir değişim yaşadı. New York'ta yaşayan pek çok Türk, Fethullahçılardan rahatsız. Eşim dahil hepimiz, "Bunlar ne yapmaya çalışıyorlar? Neden kapı kapı dolaşıyorlar? Karşı bir dernek mi kursak? Öyle mi yapsak, böyle mi yapsak?"derken; biri eşime, "Sen savaş açtın ama bu insanları tanımıyorsun, gel bir gör!" demiş. Gidiş o gidiş. 1-3-5 derken, "Çok iyi niyetli insanlar, ben yanılmışım" demeye başladı, toplantılarına düzenli gider oldu. Ruhunu dinlendiriyormuş, yoga yapıyor gibi hissediyormuş, bir tür meditasyonmuş, insanın kendi dinini öğrenmesinin nesi kötüymüş. Evin içinde Fethullah Gülen'in dergilerini, kitaplarını okuyor, DVD'lerini izliyor...

Kendinizi benim yerime koyun, birlikte Soho'daki bütün barların altını üstüne getirdiğiniz adam, dünyanın en bohem adamı, Kuran'ı elinden düşürmüyor, 5 vakit namaz kılıyor ve "Allah için yapıyorum" diyor. Kafayı yiyecektim!

Yok hayır. Ama ruhen iki ayrı uca yuvarlandığımızı hissettim. Bana, "Sana asla kapan demem. Dinde zorlama yoktur. Benim görevim bunları sana anlatmak, ister yaparsın, ister yapmazsın!" diyordu. Bir de, vaaz veriyor yani! Bilmem ne suresinde bu yazıyormuş, bilmem ne suresinde şu yazıyormuş.

millete oku demeden önce sen oku kendi iç dünyanda diyaloglar yaratıyorsun.

video konusuna gelince dedim ya teknolojinize hayran kaldım kes / kopyala / yapıştır.
al sana atatürk düşmanı.
 

Newwave

Altın Üye
Lmafao

Lütfen seviyenize ve kullandığınız kelimelere dikkat ediniz yeni bir üye

olmanızdan dolayı sizi uyarmak isterim tekrarında ceza alırsınız bilginize.
 

ua_kadir42

New member
yazıyı okuda ondan sonra yaz kardeş ..

kadın diyorki bunlar kadar yüzsüz görmedim ben diyor .milleti soyuyor bunlar diyor okuda gel yaw
:vur
nedense yazının hep bir kısmını göz öne alıyorsunuz.(ki ordada çok haklılar. insanların doğru yolu bulmaları için uğraşıyorlar. peygamberimiz bile ebu cehil gibi birinin kapısına 70 kere gidiyor!!!) birde diğer kısımlarını okuyun. kişinin namaza başlamasını gece yaşantısını bırakıp ibadete yönelmesi vs.. gibi şeyleri neden bahsetmiyorsunuz? noldu sizin yapmadığınız birşey olunca çok mu zorunuza gitti???
 

yüce_türk

Banned
millete oku demeden önce sen oku kendi iç dünyanda diyaloglar yaratıyorsun.

video konusuna gelince dedim ya teknolojinize hayran kaldım kes / kopyala / yapıştır.
al sana atatürk düşmanı.

yaw yazıda bahsi geçen kadınla kocası arasındaki danışıklı dövüşten banane .bunlarla ancak fethullahcıları keklerler ..bize hitap etmiyor bu yazılanlar diyorum ve bunların konuyla alakası yok ..


sana ve fethullahcılara sorduğum soruyu gene soruyorum neden yanıt alamıyorum ..kes kopyala falan değil bunlar ..bu videolar ortaya çıktıktan sonra sizin amerikalı imam türkiyeden kaçtı paçayı zor kurtardı .nuh mete verecekti hak edeni ona ama kaçtı gittti sıkışınca ..o video gerçek ..bana 3. dakikasından sonra söylediklerinin ne anlama geldiğini açıklayabiliyorsan konuş yoksa hakaret ederek bir yere varamazsınız ..

hakaret etmek kul hakkına girmiyormu ? size amerikalı imam öğretmedimi bunu ? siz en iyisi imam değiştirin bide kübalı imamları falan deneyin belki doğru yolu bulursunuz ..

beyni morfinlenmemişlerden soruma yanıt hala bekliyorum .o videoyu açıklayın daha çok şey soracak size siz hala inkar ederek bir yere kaçamazsınız ..hadi bekliyorum ..bırakın inkarıda sözde şeyhin türkiyeden kaçmasına neden olan videoyu açıklayın hadi buyrun ..

bırakın bana kendi evinizdeki çocuklara yutturduğunuz slogan vari şeyler söylemeyin .cemaat evinde değilsiniz hackhell forumdasınız ..yorumlarınız ona göre inandırıcı olsun hakaretsiz olsun ve slogan vari olmasın ..varsa yüreğiniz açıklayın videoyu ..

yoksa hadi size byyy .daha ikinci sayfada kesilirsiniz işte böyle
:goz:

nedense yazının hep bir kısmını göz öne alıyorsunuz.(ki ordada çok haklılar. insanların doğru yolu bulmaları için uğraşıyorlar. peygamberimiz bile ebu cehil gibi birinin kapısına 70 kere gidiyor!!!) birde diğer kısımlarını okuyun. kişinin namaza başlamasını gece yaşantısını bırakıp ibadete yönelmesi vs.. gibi şeyleri neden bahsetmiyorsunuz? noldu sizin yapmadığınız birşey olunca çok mu zorunuza gitti???

kardeşim islam yolu ile sömürdüğü adama gel kiliseye ayine gidiyoruz diyecek hali yok ya ..ne kadar beyinlerini uyusturursalar o kadar o adamın mallarını eline geçirmiş olurlar .herhalde islami bazı değişiklikler olucak oraya gidende ..ama beyni ele geçirildikten sonra nasıl soyulcağından habersiz girmiş oluyorlar bunların içine :goz:
 

LOOPUSED

Altın Üye
yazı ortada ,yücetürk sen şu yazıyı baştan sona okudunmu gerçekten merak ettim hani.. şu kadının tavrı komediyken,ropörtajı yapan bile önyargıyı görüp kadının tavrına garip garip bakarken, kocanın hiçbir zorlama baskısı yokken kadının iyi yaşam diye sunduğu _ay ne güzel bar pavyon dolaşıyorduk,adam namazında abdestinde oldu çıldıracam yaa diye histeriye düşmüşken,,, senin bir ülkücü zihniyetiyle kocaya değilde kadının ağzıyla sırf fethullah hoca nefretinle yorumlarına baktımda,,yok yok böyle ülkücülük ancak bu kadar olur diyesim geldi.. bu kadar açık bir yazıya bile bu kadar kin nefret ancak sol ve sosyalist kafalarda olur diyecem ama onlar bile insaflıdır bazen...
 

yüce_türk

Banned
yazı ortada ,yücetürk sen şu yazıyı baştan sona okudunmu gerçekten merak ettim hani.. şu kadının tavrı komediyken,ropörtajı yapan bile önyargıyı görüp kadının tavrına garip garip bakarken, kocanın hiçbir zorlama baskısı yokken kadının iyi yaşam diye sunduğu _ay ne güzel bar pavyon dolaşıyorduk,adam namazında abdestinde oldu çıldıracam yaa diye histeriye düşmüşken,,, senin bir ülkücü zihniyetiyle kocaya değilde kadının ağzıyla sırf fethullah hoca nefretinle yorumlarına baktımda,,yok yok böyle ülkücülük ancak bu kadar olur diyesim geldi.. bu kadar açık bir yazıya bile bu kadar kin nefret ancak sol ve sosyalist kafalarda olur diyecem ama onlar bile insaflıdır bazen...


kardeşim bana cumhuriyeti yıkmak için çete kurmuş sonrada amerikaya kaçmış birini savunmaya kalkacaksan asıl seninki gibi bir ülkücülük yok diyorum


oraya ilk sayfaya bir video ekledim ..her zamanki gibi montaj bilmem ne demeye kalktılar ..

bumu sizin nurculuğunuz ..

bi videoyu açıklamaktan acizmisiniz yani (açıklamaktan aciz olanlara )
 

LOOPUSED

Altın Üye
kardeşim bana cumhuriyeti yıkmak için çete kurmuş sonrada amerikaya kaçmış birini savunmaya kalkacaksan asıl seninki gibi bir ülkücülük yok diyorum


oraya ilk sayfaya bir video ekledim ..her zamanki gibi montaj bilmem ne demeye kalktılar ..

bumu sizin nurculuğunuz ..

bi videoyu açıklamaktan acizmisiniz yani

bırak nurculuğu falan ,anlatılmak istenen neydi onu bile görmek istmiyorsun.. ben nurcuda değilim..sana bir fikir cimnastiği buyur!! diyelimki gülen diye biri yok,abd de de yok dünyada da yok.. ABD DE YAŞAYAN BİR KARI KOCA VAR SADECE..şimdi adam yoz yaşantıyı bırakıp namaza abdesete başlamış ,kadında çırpınıyor bardan pavyondan kocam vazgeçti diye... olay bu.. sen karının yanındamısın adamınmı onu söyle bana.. yoksa hidayet ALLAHTAN.. adam nurcu olmasada namaza başlasa mümkün değilmi yani.. sen işin burasını neden görmüyorsun.. kadının önyargısını görmüyormusun.. kötülükten uzaklaşıp iyiye dönen eşine sırt çeviren bir kadının önyargısıyla senin olaylara bakışındaki önyargının arasında fark göremedim doğrusu..
 

HTML

Üst