legal XP pro code (anlatımlı)

TheMytz

New member
Beyler iyi misiniz? Virüs programları tabiiki virüs görücektir bu programı...ama o virüs değildir.Araştırmadan,bilmeden insanlara küfür edip durmayın.O trojen zararsızdır.Kardeşim paylaşımın için sağol.
 

M.H.Orhan

New member
Beyler iyi misiniz? Virüs programları tabiiki virüs görücektir bu programı...ama o virüs değildir.Araştırmadan,bilmeden insanlara küfür edip durmayın.O trojen zararsızdır.Kardeşim paylaşımın için sağol.
Ya bilmiyorsan asıl sen yorum yapma kodlarına varana kada bariz trojan downloader bu

Bu patylaşımın bu kadar süre silinmemiş olması çok garip

Bu programın virüslü olması gerekmiyor

Program bölümüne bakınız orda LegalXp Virüssüz yazarsanız aynısını bulursunuz

(İnsanlar kendilerini harbiden bişey biliyorlar sanıyorlar Zararsızmış:D:D:D)
 

atiteo

New member
muhahahahaha yahu virüslü diyorlar hasta oluyorum
nası kıracaktık windowsun güvenliğini, "şey biz sizin sisteminizi hackleyecektikde izin verirmisiniz" :D:D

tabikide virüslü olacak yararlı bakteriler yokmu insan vücudunda.. anti virüsleri kaptın öyle indirin
 

sevgiselii

New member
site yönetiminden bu yazımdan dolayı öncelikle özür dilerim pusat denen pezevenk o trojen götüne girsin emi az adam ol a.q.
 

onekedisi

New member
Aşağıdaki mesajları yazan arkadaşları http://www.hackhell.com/windows-isletim-sistemi/231591-windows-orijinal-yazilim-dogrulamasi-yamasi.html adresine bekliyorum.
XP Professional 32Bit'i %100 orijinal yapan program yayınladım. Ayrıca WGA v.1.9.40.0 ve OGA v.1.7.111.0 versiyonları için Crack'ler yayınladım. Crack'lerde şuanda zararlı birşey görünmese de daha sonradan zararlı bir yazılım çıkabilir ama Windows XP Professional 32Bit yaması benim tarafımdan yapılmıştır ve %100 temizdir arkadaşlar.

Bu ve bunun gibi tüm legal xp yapma programları virüslü çıkıyor şöyle temizinden bulup da paylaşacak bi arkadaş yok mu yauw?
arkadaşlar nod32 kullanıyorum ve indirir indirmez devreye giriyor ve virüs buluyor. Bunun temizini bulma şansımız yok mu?
sendede nod32 varsa olmuyor arkadaşım:(
yah kardeşim nod 32 yı kapatıyom gene ınmesıne ızın vermıyo yha nebıçım bı program
%99 iptal oluyo virus diyo
nod 32 kullanan arkadaşlar çalıştıra services.msc yazsın açılan pencerede nod32 yi bulsun devre dışı bırakıp bilgisayarı yeniden başlatsın. sonra nod32 ye normal çıkış yapıp legalxp yi kullandktan sonra tekrar services.msc den nod32 yi otomatik moda alsın programın içerisinde virüs değil trojan var. zaten serial üreten tüm programlar trojandır. korkmayın bu zararsız. bakteri gibi yani ;)
arkadasm sendenki antivir programı onu karantinaya alır hemen hangisi olursa olsun zipten cıkartrken antivir prog kapa ole bi dene yemesse karantina dan tekrar bu guvenli de cıkar normal dosyasına benmde basıma geldi cok uzun zaman once:victory
indirmekten vazgeçtim!!!saol yinede
ben hiç bi yerden indiremiyorum leglal xp yi rar açmıyo nedenini öğrenebilirmiyim daha önce bi çok kez kullandım ama şu anda kullanamıyorum?
evet hackhellde olmaz ama bu dosya virüslü arkadaslar..bnde şu anda bu sahte yazlımla urasıorum ama tüm şifreler kırılmış sanırım..yardım edebilecek warsa seviniriz...
nod32 virus uyarısı verdi indirirkene sildim bence konu silinmeli
hoca virislü ugraşmayın
teşekkürleer bende vardı ama virüs progarmı silmiş inş sağlamdır...

arkadaşlar bende de vardı aynı progarm nod32 sildi virüzlü tanımlıyo nod 32 aslında virüz deil programın yazılımını virüs olrak görüyo....
ARKADASLAR LEGAL xp vırusludur haberınız olsun NOD 32 ANTIVURSUS SYSTEM OLE DIOR :biggrin
gerçekten hepsi virüslü ve daha önce bi ne 15i 50 defa verilmiştir
ya arkadaşlar bende indirip çalıştırdım internet explorer 7 indirip kurdum, arkasından media player 11 yükleyeyim dedim yemedi microsoft nasıl olduysa windosun kopya olduğunu anladı. daha sonra birde baktım ki denetim masasına ulaşamıyorum. hangisine basarsam basayım ulaşılamıyor diyor .. ne yapmam lazım? yardım arkadaşlar..
saol arkadasım paylasım için artık legal xp yi virussuz bulmak cok zorlastı
dostlar bu da mı virüslü var mı indiren.
içinde trojen var ama zararsız
o programı biliyorum içerisindeki trojen zararlı sistem volume yerleşio bende onu kullanıyordum... bence o programı çalıştıran arkadaşlar virüs taraması yaptırsın...trojenin zararsızı olmaz...trojen trojendir.....
Virüslü dosya....
VİrÜÜÜÜÜÜÜÜÜs Var Beyler...ayip Ayip Bu Foruma Layik Olun Bİraz..
içinde virüs var lan
Beyler iyi misiniz? Virüs programları tabiiki virüs görücektir bu programı...ama o virüs değildir.Araştırmadan,bilmeden insanlara küfür edip durmayın.O trojen zararsızdır.Kardeşim paylaşımın için sağol.
virüslü bu dostum haberin olsun......
o zaman kardeş senin norton çalışmıyor arkadaşlar indirmeyin turuva atı var nod 32
indirmeme bile izin vermedi yakaladı
nod virüs uyarısı verdi kardeş
 

Blade

BaBaCaN
bu gibi programlar regedit ayarlarını değiştirdiğinden dolayı antivirüs programları uyarı verebilirler..
 

HTML

Üst