Işte Karayalçın'ın Gerçek Yüzü.???

munib

New member
2009 yerel seçimlerinde CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olan Murat Karayalçın'ın gerçek yüzü ortaya çıktı.

2004 yerel seçimlerinde oy uğruna DEHAP'la işbirliği yapan Karayalçın'ın düzenlediği Diyarbakır ve Mersin mitinglerinde bölücü başı APO'nun posterleri açılıyor onun lehine sloganlar atılıyor.

Mehmetçikleri şehit eden ve ocaklara ateş düşüren bölücülerle birlik olan Karayalçın bugün utanmadan tekrar Ankaralıların karşısına çıkıyor. Yaşanan acıların hiçbirisini unutmadık. İzleyeceğiniz bu görüntüler kimin ne olduğunu ve ne yapmaya çalıştığını bir kez daha ortaya koyuyor. Amacımız bizi yönetmeye talip olan insanların gerçek yüzlerini sizlere göstermektir.
KARAR SİZİN



KAYNAK
 

Uzunefe

Altın Üye
Çok komik bir kaynaktan çok komik bir haber.... Ben de o zaman www.superkarayalcin.com diye bi site açayım Karayalçın'ı öven haberler yayınlayayım olur mu ???? Hiç kimse çok çok iyi , çok temiz değildir mutlaka bir yerlerle bağlantıları vardır. Onlar ne kadar suçluysa Türk halkı da ki buna ben de dahil , bu adamları seçerek bir o kadar suçluyuz. Tekelleşmeyi adet edinen bir toplum olarak devamlı tekelleşen kurumlara yada kişilere karşı ilgimiz var.Kendimi bildim bileli Baykal hep siyaset yaptı , daha doğrusu yaptığını sandı fakat 2001 de gelen tayyip bir anda iktidar oldu.Herkes milli menfaat , ülkenin çıkarı diyor fakat yaptıkları işlerle nedense hep kendi ceplerini dolduruyor. Çok yorum yazdım ben , siyaset için çok kavgaya giriştim fakat anladım ki hepsi boş... Ama yine de Hz. İbrahim'in ateşini söndürmeye giden karınca olmaktan vazgeçmeyecem. En azından safım belli...
 

munib

New member
Çok komik bir kaynaktan çok komik bir haber.... Ben de o zaman www.superkarayalcin.com diye bi site açayım Karayalçın'ı öven haberler yayınlayayım olur mu ???? Hiç kimse çok çok iyi , çok temiz değildir mutlaka bir yerlerle bağlantıları vardır. Onlar ne kadar suçluysa Türk halkı da ki buna ben de dahil , bu adamları seçerek bir o kadar suçluyuz
sen site açarsan hemen üye olurum
:hhmanD:hhmanD:hhmanD
 

Aesir

New member
PKK davası sanığı.. 16 ay hapis yatmış.. Terörist adam. En kralı hemde. Peki noolmuş...

AKP'den belediye başkanı adayı..

Ulan terbiyesizler önce bi aynaya bakın. Sonra millete laf edin..

PKK davası sanığı AKP adayı oldu


DEP'i kurdu, DEHAP Başkan vekili oldu, PKK'ya yardımdan 16 ay yattı. Şimdi AKP adayı!

DEP’in kurucusu ve DEHAP’ın Genel Başkan vekili olan, PKK’ya yardım ve yataklık suçlamasıyla 16 ay hapiste yatan Cemil Aydoğan,
AKP’den Kızıltepe Belediye Başkan adayı gösterildi. Aydoğan önce hacı, sonra aday oldu.

AKP, yerel seçimlerde DTP’nin gücünü kırmak için Güneydoğu’ya asılıyor. Diyarbakır başta olmak üzere bazı DTP’li belediyeleri almak isteyen AKP, Mardin Kızıltepe’yi de hedefleri arasına koydu. Kızıltepe ilçesinde, AKP’den Belediye Başkan adayı olarak, DEP’in kurucusu Cemil Aydoğan aday gösterildi.

Daha önce İHD Mardin Şube Başkanlığı yapan, DEHAP’ta da Genel başkan vekilliğinde bulunan, Mezopotamya Gazeteciler Derneği Başkanı Aydoğan, 1996 yılında terör örgütü PKK tarafından kaçırılan 11 askeri de, DTP’li Akın Birdal ile birlikte teslim almak için, Kuzey Irak’daki Zap kampına da gitmişti.

ÖNCE HACI OLDU​

Aydoğan bu olay nedeniyle nedenle ve “PKK propagandası, yardım ve yataklık’’ suçlamasıyla, 16 ay tutuklu kaldı. 9 yıl süreyle yargılanıp beraat etti. Aydoğan bu dava nedeniyle AİHM’de açtığı davayı kazanıp, 8 bin Euro da tazminat kazandı.

Aydoğan, Almanya Kiliseler Birliği ile Uluslararası Af Örgütü’nün 32 ayrı konferansına da katıldı. DEP ve DEHAP deneyimini artık ‘’Hata” olarak değerlendiren Aydoğan, geçen sene de hacca gitti. Dönüşte de ‘’ Arafat Dağı’nda bütün insanlığa dua ederken kendim için de AK Parti’den belediye başkanlığı adaylığı istedim” dedi.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Belediye Başkanlığı görevini halen, DTP’li Cihan Sincar sürdürüyor. Cihan Sincar’ın eşi eski DEP milletvekili Mehmet Sincar, silahlı bir saldırı sonucu öldürülmüştü.

Yusuf SAHİCİ/ Gazeteport

KAYNAK​


Önce bi aynaya baksanız da sonra millete laf etseniz he?
 

HTML

Üst