Kanal D minibüsündeki CHP bayrağı

MG_eVİL

New member
üfff sıktı bu yandaş medya değil mi... 2002 önce AKP AKP diye propaganda yapan aydın doğan şimdi CHPci oldu... gerçekten arkadaşın dediği gibi birand 2002 önce inşallah kazanacağız başbakanım derken yandaş medya olmuyor işler tersine dönünce oluyor... siz işte böyle iki yüzlüsünüz... birand'ın zaten ne olduğunu bilmeyen yok... :goz:
 

digiklan

New member
Bir kere Aydın Doğan'ı günahım kadar sevmem. Ben CNN Türk te 1 seneden fazla çalışıp sömürüldüğüm ve hiç bir sosyal hakkımı alamadığım için işten ayrılmış bir insanım.

Yani ben burada Tayyip yalakalığı yapmak için AKP taraftarlığı yapmak için Aydın Doğan'a sallayan herkesten daha çok gıcık olurum Aydın Doğan'a... Hatta birgün Aydın Doğan veya şirketlerini savunacak duruma düşeceğimi asla düşünemezdim.

Ama bu ülkede o kadar ahlaksız ve şerefsiz islamcılar türedi ki ben bile olanlara şaşırmış durumdayım. Camında sadece sunucuların kullandığı antetli kanalD kartonu bulunan ve yine üzerinde açık açık Film Ekibi şirketine ait olduğu yazan bir aracı ahlaksızca kullanmaktan çekinmiyorlar.

Aydın Doğan CHP'yi destekliyor mu? Elbette Evet. Nasıl Kanal 7, ATV, Samanyolu durmadan açık açık hükümeti destekleyen haberler yapıyorsa. Aydın Doğan Medyası da CHP ye destek oluyor... Bu konuyu herkes biliyor.

Dünyanın her yerinde medya şirketleri yayın politikalarına göre bir partiye veya siyasi harekete gizli veya açık destek verirler.

Demokrasi herkesin istediği partiye destek olabilmesini sağladığı için çoğulcudur. Yani ATV nasıl hükümeti destekliyorsa, kanal 7 nasıl açık açık hükümet yanlısı muhalefet karşıtı yayın yapıyorsa Aydın Doğan medyası da istediği partiyi destekler.

Burada asıl ahlaksızlık hükümeti destekleyen medyaya kral muamelesi yapıp muhalefeti destekleyen medyayı susturmaya çalışılmasıdır.

Bunu en son Adnan Menderes yapmıştır. Menderes kendine muhalefet eden herkesi, milletvekillerinden gazetecilere siyasetçilerden bilim adamlarına kadar devletin tüm gücüyle susturmaya çalışmış hatta hapse attıracak özel yasalar çıkartmıştır.

Tayyip de kendine muhalefet edenleri devletin güçleri ile saf dışı etmeye çalışıyor.

Tayyip önce karşısındaki en büyük siyasi rakibi Cem Uzan ı devletin kurumları aracılığı ile sindirmiştir (ki cem uzan ın şirketlerine el konulmasaydı ve bugün aktif şekilde siyasete devam edebilseydi Tayyip in canına okuyabilecek tek kişiydi)

Şimdi de Aydın Doğan ın şirketlerini elinden almakla tehdit ediyor.
Aydın Doğan çok temiz adamdı da bugün mü kirlendi? İlk defa mı bir suç işledi? Yoksa Tayyip i desteklerken Doğan medyası son derece temiz dürüst kanuni çalışıyordu da Tayyip e muhalefet ettiği andan itibaren mi yoldan çıktı?

Aydın Doğan a kendine destek verdiği sürece destek olan muhalefet ettiği anda recm etmeye kalkan hükümet ve onun başbakanının dürüstlüğüne siz karar verin artık.

Bizim islamcıların %90 ı bu halde artık. Artık islam devrimi için yalan söylemeyi, iftira atmayı, düşmanla iş birliği yapmayı meşru sayan islamcılar çoğunlukta.

@ahmert nickli kullanıcı sadece kanal7 izlemekle okumakla olmuyor bu işler aşağıdaki linki de oku. yoksa körler sağırlar bir birini ağırlar durumunda cehalete ve yalana tam gaz devam edersin.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11181703.asp

İşte ülkemin geldiği son durum. Aydın Doğan gibi hakkımı yiyen ve günahım kadar sevmediğim bir adamı savunmak zorunda kalıyorum.

Çünkü bu ülkede o kadar çok şerefsiz türedi ki az şerefsizi çok şerefsize karşı korumak zorunda kalıyorsunuz.
 

zerkli

New member
http://www.filmekibi.com.tr/



işte minibüsün sahibi olduğu firmanın internet sitesi girin bakın kimmiş bunlar. ne çok ve ne gereksiz uzadı bu konu.

bazı arkadaşlar akp hakkında açılan konulara 1 kere bile yorum yazmamışken böyle saçma sapan konulara canla başla yorum yazıyor.

ibretle izliyorum
 

emrah1607

Banned
ben sana bu bölümde yazma dediğimde kızıyosun söylediklerinin hepsi baştan sona saçma,yanlış tek tek açıklayacam..
bunu ilk ben sana söylemiştim git geyik bölümünde takıl demiştim şimdi benden aldığını banamı satıyorsun .geyik bölümüne senden mod bile olur .

öncelikle benim kanal 7 izlediğimi nerden çıkarıyosun bu nasıl zihniyet yaa..
görünen köy klavuz istemez veya görünen köy uzakta değildir :)

laiklerle yatıp kaltığınız için artık sizde onlar gibi niyet okuyuculuğuna başlamışsınız bide bize iftiracı diyosunuz ya pess yani.
niyetinizin zaten belli sizin okuncak bi tarafı kalmamışki . zaten niyetinizi açıkca belli ediyorsunuz iftira çamur atarak .kendi karakterinize uygun görüyorsanız bu tür davranışları yani sen böle mutluysan benim için inan sorun değil .

ee farzedelimki öyle ben görmedim varmı kanıtın sen izliyosun belli, doğan medyası açıkladımı hanii söylede bizde bilelim boş konuşma..
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/11181703.asp

böle bir olayın yobaz medyası tarafından uzatılması sonucu istedikleri açıklama yapılmış .al şimdi açıklamayı okuda sen boş boş konuşma ...

(ayrıca açıklasa ne olacak söyleyecekleri belli ama onu bile yapmadılar varsa söyle)
hem varsa söle bizde öğrenelim diyorsun hem söleseler ne olur diyorsun .senin gibi bir insana açıklama yapsan ne olur yapmasan ne olur .altın semer vurmuşlar altın semer gene altın semer hesabıı. :)

hep aynı terane aynı mavallar kardeşim bu ülkede hukuk var deniz fenerinin bir suçu varsa onun şikayet mercii akp değil.nerde sizin(sizin diyorum artık laiklerden ayırmıyorum sizde sol parti olup çıktınız gerçi solcu bile değil kraldan çok kralcı
sahtekarlıktan yana olmamak solculuksa sana göre evet solcuyuz .sana ne


arkadaşım ben senin şahsına yalak demiyorum genel zihniyetinizin profilini çıkardım.bir durum tespiti yaptım bu yanlışda değil ayrıca itiraf edeyimki yalak kelimesini kullanmamak için çaba sarf ettim ama durumunuz bu, başka bi kelime tam açıklamıyor.sen şahsına alınma...seda pınar falan filan sözlerim onun içinde geçerli size söylememdeki durum kraldan çok kralcı olanlardan nefret etmem den dolayı.seda felan en azından yanlışda olsa kendi zihniyetinin düşüncelerini savunuyu sizse başkalarınınkini.ayrıca sende aynı kelimeyi başkalarına kullanmışsın:)
bu haber yalandır diyebilmek birilerinin tekelinde olan bir görüşmüdür ki baskalarının savunduğu şeyi savunduğumu söylüyorsun. kişi ne yerse onu ikram edermiş .sizin gibilerin profili ne ise sizde herkesi kendiniz sanıp bu tip şeyler yakıştırıyorsunuz .bazı yobaz aşşalık zihniyetlere göre kanal 7 samanyolu akp yandaşlığı yapmaz ama haber yüzde yüz yalanken bu zihniyet tutar baskalarını taraf olmakla suçlar . bu zihniyetin insanları o kadar adi insanlardan olusur ki onlara her şey sevap baskadı yapınca aynı şeyi günah olur .



evet bende onu diyorum sizin davanıza sözüm sorun sizin davanızı satarak solcu ,laiklere yandaş olamnızda(unutmaki 12 eylülde birbirinizi boğazladınız 5 bin şehit onlar yüzünden verdiniz şimdi onların kemiklerini sızlatıyosunuz) ben kavga edin kin besleyin demiyorum tam tersi birlik olsun ama böyle onlar hala size düşman gibi bakarken tüm davanıza küfür ederken(rahşan ecevit olayı,osmanlıyı reddimiras etmeleri padişahlara hakaret etmeleri,öreğin bu forumda sultan vahdettinin hain olmadığı konusunda yandaşlarınızla ben takır takır tartışırken siz nerdeydiniz oda ayrı) sizin yandaş tavrınız tam manasıyla davayı satmanız demektir işte bunu hazmedemiyorum
5.000 şehit onlar yüzünden verilmedi .bu tuzaktı bu tuzağın içine sağcısı solcusu düştü .5000 şehit bu oyunun mimarları yüzünden verildi .rahsan reddi mirascılardan banane be adam .daldan dala zıplayıp duruyorsun ordan oraya ordan oraya .vahdettinin hain olduğunu atatürk nutukta zaten açıkca beyan ediyor .ben vahdettine karsıyım karsıda olmaya devam edicem .gözümde tuvalet kağıdı değeri olmayan zamanın bazı yazarlarının yazıları ve belgelerine bakarak iş yapmam .nutuk orda ..onda yazıyor kimin ne olduğu .atatürkle alakanız yoksa nutukla alakanız yoksa gider paçavralardan öğrenirsiniz kimin ne olduğunu .siz bilirsiniz .


ama sen türkiyede yayın yapan bir ulusal kanal olarak taraf tutuyosan ben tarafsızım demiyceksin ayrıca bu etikde değil.
senin etikten tarafsızlıktan bahsedilmen için önce buraya açtığın konuların alındığı siteler ve gazeteler olan vakit zaman habervaktim vs vs gibi ne idiği belirsiz kaynakların tarafsızlığını ispatlaman gerekir .senin alıntı yaptığın bu haber kaynaklarının haberleri sürekli yalanlanıyor ama bu utanmaz aymazlar her gün iftira atıyorlar .sende bu kaynakların haberlerini buraya tasıyan birisi olarak etikten bilmem neden bahsedecek son adamsın bu forumda ..

son sözlerimdi zaten gereken açıklamada yapıldı kanal d den . yalan olduğu ispatlandı .

nokta....
 

sergahcan

New member
ahmert sen saplandığın yerde anlamak istediğin gibi anlamaya devam et, tc. nin başbakanı saygı duy demişsin, benim başbakanım olamıyorki adam ben neyleyim. Atatürke , padişaha benzetirken sesiniz çıkmıyor, hitlere benzetince kızıyorsunuz. demokrasinin anlamının çoğunluk seçer ve çoğunluğun istediği olur anlıyorsan asıl ona yan. demokrasi çoğunluğun seçmesidir ve genelin bu çoğunluğun seçtikleri ile yönetilirken eşit şekilde hak ve özgürlüklerinin korunmasıdır. yok çoğunluk seçer onların dediği olurmu diyorsun, o zaman yandığının resmidir, çünkü göreceli bir kavrama uzanırsın. neye göre çoğunluk, yani diktayı çağırıyorsun. nedenmi, o halde türk kürt kim çoksa o hakim olmalı onların dediği olmalı, yada inançsal çoğunluk, senin mantığınla çoğunluk yönetir, azınlık köleleşir.neresi demokrasi. çoğulculuğu kavrada gel,çoğunluğun mutluluğumu, azınlığın mutluluğumu? yanlış soru, vereceğin cevaplarda yanlış olur. ne çoğunluk ne azınlık, çünkü konu siyaset, siyaset herkesin mutluluğunu vaad eder, sadece kendini seçenin mutluluğuna yönelirse al sana dikta. yani seçme konusunda ilginç bir çarpıtmanız var, demokrasinin gereği çoğunluk onu seçti, çoğunluğun istediğini yap.azınlık boyun eğmeli. neresi bunun demokrasi, demokrasiyi kuşa çevirdiniz. ayrıca tayyip demokrasimi koyduda bizden soruyorsunuz. ben makama mevkiye saygı duymam, kişiliği ile o makamı mevkiyi hakedene saygı duyarım. hiç çarpıtmayın olayı, ne cumhurbaşkanı sıfatını taşıyan kişi, nede başbakan sıfatını taşıyan kişi bende saygı uyandıramıyor. milleti temsil ediyorlar masalıylamı susturacaksın. bu masalı çok duydum, halk seçti, bende halkım, benim seçtiklerime ne kadar saygı duyduğunuzu görüyorum.haketmeyene hakettmediği değeri verirseniz sonuçta kendinizi hakettiğiniz yerde bulursunuz.saygılarımla...
 

yardimci_1

New member
evet insan hangi goruste olursa olsun karalama kampanyası baslatıp sonrada bu sekilde meydanlarda minibusun içinde bayrak sallamamalı.yapacagı tek sey turkiyenin bilimde,ilimde,yatırımlarda nereye geldiğine bakılmalı.boyle taseron medyacılıgı yapılmamalı.tubıtakın urettiklerinden,kurulan ruzgar gullarinden,gunes enerji panellerinden,bor minerallerinden uretilen pillerin nekadar kucultuldugunden bahsedilmeli.
 

ahmert

New member
ahmert sen saplandığın yerde anlamak istediğin gibi anlamaya devam et, tc. nin başbakanı saygı duy demişsin, benim başbakanım olamıyorki adam ben neyleyim. Atatürke , padişaha benzetirken sesiniz çıkmıyor, hitlere benzetince kızıyorsunuz. demokrasinin anlamının çoğunluk seçer ve çoğunluğun istediği olur anlıyorsan asıl ona yan. demokrasi çoğunluğun seçmesidir ve genelin bu çoğunluğun seçtikleri ile yönetilirken eşit şekilde hak ve özgürlüklerinin korunmasıdır. yok çoğunluk seçer onların dediği olurmu diyorsun, o zaman yandığının resmidir, çünkü göreceli bir kavrama uzanırsın. neye göre çoğunluk, yani diktayı çağırıyorsun. nedenmi, o halde türk kürt kim çoksa o hakim olmalı onların dediği olmalı, yada inançsal çoğunluk, senin mantığınla çoğunluk yönetir, azınlık köleleşir.neresi demokrasi. çoğulculuğu kavrada gel,çoğunluğun mutluluğumu, azınlığın mutluluğumu? yanlış soru, vereceğin cevaplarda yanlış olur. ne çoğunluk ne azınlık, çünkü konu siyaset, siyaset herkesin mutluluğunu vaad eder, sadece kendini seçenin mutluluğuna yönelirse al sana dikta. yani seçme konusunda ilginç bir çarpıtmanız var, demokrasinin gereği çoğunluk onu seçti, çoğunluğun istediğini yap.azınlık boyun eğmeli. neresi bunun demokrasi, demokrasiyi kuşa çevirdiniz. ayrıca tayyip demokrasimi koyduda bizden soruyorsunuz. ben makama mevkiye saygı duymam, kişiliği ile o makamı mevkiyi hakedene saygı duyarım. hiç çarpıtmayın olayı, ne cumhurbaşkanı sıfatını taşıyan kişi, nede başbakan sıfatını taşıyan kişi bende saygı uyandıramıyor. milleti temsil ediyorlar masalıylamı susturacaksın. bu masalı çok duydum, halk seçti, bende halkım, benim seçtiklerime ne kadar saygı duyduğunuzu görüyorum.haketmeyene hakettmediği değeri verirseniz sonuçta kendinizi hakettiğiniz yerde bulursunuz.saygılarımla...
............................................................................................................................................................................
.............................................................................................................bunlara ne dersen de aynı mantık. adamlar yazdıklarımı bile okumadan yorum yapıyor ayrıca saygısızlık diz boyu o yüzden bunlara cevap bile vermiycem (zaten anlamsızca konu uzadı dahada uzatmıycam ama saygısızlık devam ederse o zamanda susmam )sana gelince sen en azından saygılı tartıştığın için öncelikle teşekkürler.ama sende bazen diğerleri gibi aynı şeyi yapıyosun ve yanlış değerleri savunuyorun bi defa bu konu harbiden çok uzatıldı benim başından beri söylediğim şeyler açık fikirlerim ortada hala kendi kafasındakileri bana yamamaya çalışıyolar. burda dogan yalakalığı yapmaya ne kadar hevesli insan varmış doğanın ne mal olduğu ortada ama çıkıp burda doğan grubunu bile savunan bir zevatla mantıklı tartışma olurmu, soruyorum sana.çoğulculuk konusunda önceki yazımdada dediğim gibi bu bagnaz laiklerin son seçimlerdeki halkın tutumunu hazmedemeyip ortaya attığı saçmalık.soruyorum sana daha önceki hükümetelerde bu kavramlar yokmuydu yoksa yeni öğrendiniz o zaman niye gıkınız çıkmadı da şimdi bas bas bağırıyosunuz. bu iki yüzlülük değilmi cumhuriyet tarihi boyunca cumhurbaşkanları hep aynı yöntemle seçilirken 367 koşulu yoktuda güle gelincemi aklınıza geldi(kaldıkı bir önceki cumhurbaşkanının nasıl seçildiğinide biliyoruz) bundan daha büyük iki yüzlülük varmı.çoğunluk çoğulculuk şimdimi icat edildi mahalle baskısı şimdimi icat edildi türbanlılar çoğalırsa mahahalle baskısı yaparlar(daha yapmadan adamlar niyet okuyor müneccim beyefendiler) diye bas bas utanmazca bağırırken aynı zamanda kendileri üniv. bizzat bunu türbanlılara yapıyorlardı halada yapıyolar hemde öğle sadece yanlız öğrenci kademesindede değil öğretim üyesi kademesinde hatta rektör kademesinde(itü nur serterin(şuan chp milletvekili) ikna/utanç odalarını unutmadık) her bireyin hakkı savunulmalı bunu yapmıyosunuz diyosun o zaman hemen sana başörtülü olduğu için itü üniv.hastanesine( kemal alemdaroğlu zamanında) alınmayıp tedavisi geciktiği için ölen kanser hastası medine bircan olayını hatırlatırım ve sadece vicdanına seslenerek(çok merakda ediyorum buna ne diyceksin diye acaba bu kadar açık şeyede hayır öyle değilmi diyceksin sakın deme çünkü kanıtlarım bozulursun).sen bireyin hakkını sorarken (sanki ben akp ye oy vermeyenlerin hakkı yok onlar ikinci sınıf mış demişim gibi(yine niyet okuyuculuğu) ) sizin zihniyetiniz medine bircanlara yaşam hakkı tanımıyor bırak başka hakları.kardeş her konuda tartışalım fikirlerimizi paylasalım ama lütfen biraz mantıklı vijdanlı olarak.ben aslında itiraf edeyim öyle siyaseti felan sevmem böyle tartışmalardan hoşlanmam öyle parti bağnazıda değilimdir tüm samimiyetimle söylüyorum.(beni tanısan hak verirsin bunuda ilk defa sana söylüyorum:) ) ama öğle kendi partisini/görüşünü herşeyin üstünde gören parti bağnazlığından,kimin atı önde gidiyorsa ona bineyimcilikten, kraldan çok kralcılıktan tiksiniyorum bide bu insanların çıkıp pişkince konuşması yokmu işte o zaman çileden çıkıyorum.bir defa temelde halk şuan akp haricinde hiçbir partiyi istemiyor bu açık. nasıl istesin sen halka karşı halkcılık yapacaksın öbürü bu ülkeyi halktan bile daha çok seviyorum ondan bile korurum diyecek.ondan sonra halkın istediği iktidara getirdiği meşru hükümete saygısızlık yapacaksın ondan sonrada demokrasiden bahsedeceksin (başbakan önceki seçimlerdede yaptığı gibi hodri meydan diyor seçimden önce birinci parti olamassam bırakırım diyor baykalla bahçeliyede söylüyor hadi demokrasiye inanıyosanız güveniyosanız hadi sizin başkanlarınızda göstersin bu cesaretide görelim ama sen şimdi halkıda demokrasiden ayrı tutarsan cumhursuz cumhuriyet dersen ben sanada cevap vermem) sırtını halktan başka yerlere dayayarak siyaset yapıp ondan sonra demokrasi demeyin hele hele akp gibi sırtını halka dayamış bir partiye hiç demeyin (sen li konuşuyorum ama burda sen derken senin şahsını kastedmiyorum misal olarak sen diyorum sen anlıyosun sanırım) çoğunluk/çoğulculuk gibi zırvalıkları ki bunu daha önce ilk başta deseydiniz samimi olduğunuzu düşünür saygı gösterirdim ama şimdi işinize gelince söylerseniz kimsenin inanmasını beklemeyin.daha öncede söylediğim gibi ben böyle sıkışınca yeni kavramlar türeterek kelime oyunlarına gelmem.bunları bana söyleme.neyse bunlar bu konuyla alakalı değil o yüzden uzatmıycam zaten yeteri kadar uzadı. saygılar...
 

zerkli

New member
öncelikle antiRTE gibi kafasını kuma gömmüşçesine parti bağnazı laik yobazların(antiRTE: o saygısız,provakatör avatarı kaldır yoksa ben kaldırtmasını bilirim) ...


bana parti bağnazı diyen üye: yazdığım yazıda savunduğum bir partinin adı yada savunduğum bir partiyi andıracak herhangi bir ibare geçiyormu?
geçmiyorsa neden böyle bir saldırı içindesin?

gelelim avatarıma

burda bir çok akp li üye var. şu ana kadar benim avatarım hakkında kimse bir şey söylemedi. sen neden söylüyorsun. bir de hiç bir partiyel alakan olamadığını yazıyorsun. bu seinki ne oluyo. parti bağnazlığı değilse tayyip bağnazlığımı?

peki kaldırmassam ne gibi bir yolla kaldırtacaksın o avatarı?

kendi klavyenden yolladığın piksellermi dövecek beni
yoksa ip mi ele geçirip virütik saldırılardamı bulunacaksın bilgisayarıma?
eğer bir şeyden rahatsız oluyorsan bunu dile getirmenin yolu tehdit değildir.
gelir adam gibi özel mesaj atarsın ben rahatsız oluyorum senin kullandığın bu resimden dersin bende eğer seni gerçekten samimi bulursam değiştiririm.
ama senin yaptığın gibi klavye delikanlılığyla bu iş çözülmez.

sana gelecekteki hayatında başarılar dilerim. beni cevap vermeyecek kadar değersiz bulan ve yazısına benimle başlayan çelişkili üye.
 

Newwave

Altın Üye
ahmert

Lütfen tartıştığınız diğer üyelere karşı saygı çerçevesinde kalınız ve kimseyi avatarı
konusunda kendinizce tehdit etmeyiniz biz gereken neyse onu yaparız iyi forumlar.
 

ahmert

New member
bana parti bağnazı diyen üye: yazdığım yazıda savunduğum bir partinin adı yada savunduğum bir partiyi andıracak herhangi bir ibare geçiyormu?
geçmiyorsa neden böyle bir saldırı içindesin?
burda bir çok akp li üye var. şu ana kadar benim avatarım hakkında kimse bir şey söylemedi. sen neden söylüyorsun. bir de hiç bir partiyel alakan olamadığını yazıyorsun. bu seinki ne oluyo. parti bağnazlığı değilse tayyip bağnazlığımı?
hemen açıklayım çünkü bu forumda sen ve senin gibi bir kaçkişi daha var yorumlarınız hep tahammülsüz ve tahrik edici, özelliklede avatarın çok saygısız ve seviyesizdi ayrıcada bilfiil forum kuralları ihlaliydi.(keşke Newwave bana söyleyene kadar daha önce mudahele etseydi çünkü resmen kural ihlali).bunu söylemeye gerek varmı avatarın durumu apaçık ortadaydı.yorumlarındada durumun anlaşılıyordu yani daha bunu anlamak içim müneccim olmaya gerek yok.şimdi bütün bunları yapan senmi hatalısın yoksa bunu dile getiren benmi.
ben saygılı,seviyelive mantıklı yorum yapan herkese cevap veririim nitekim vermişimdirde görüşü hiç önemlideğil.ayrıca ben kişilerin şahsına bişey demem benim lafım zihniyetlere daha dün bir yorumumdada söyledim bunları.
birçok akpli var onlar bişey demiyoda sanane demişsin işte benim kızdığım bu zihniyet.banane onlardan yanlışın örneği olurmu ayrıca bu bile benim benim siyasi duruşumu kanıtlıyor.benim derdim sizin gibi bir parti veya kişiler değil.ben bir zihniyeti savunurum yada eleştiririm.ben burda kimseyi değil hakkaniyeti savunuyorum.ben geçmişte aynı böyle mhp yi savunurdum gerçi (davasını hala savunurum) ama şimdiki politikalarından ve şimdiki partili geçinen zihniyetten tiksiniyorum.açık nette söylüyorum.bunuda ilk defa açıklıyorum.çünkü bir çok yanlışını gördüm.(sadece yanlış değil mhp herşeyini davasını bile değiştirdi resmen sol parti oldu bunuda sırf solculara yaranmak için (kraldan çok kralcılık)işte bundan tiksiniyorum eğer yarın akpde mhp gibi olursa onuda en çok ben eleştiririm.ben bu kadar açık yüreklilikle söylüyorum peki siz savunduğunuz parti veya kişi için bunu söyleyebiliyomusunuz? hiç sanmıyorum.


peki kaldırmassam ne gibi bir yolla kaldırtacaksın o avatarı?

kendi klavyenden yolladığın piksellermi dövecek beni
yoksa ip mi ele geçirip virütik saldırılardamı bulunacaksın bilgisayarıma?
eğer bir şeyden rahatsız oluyorsan bunu dile getirmenin yolu tehdit değildir.
gelir adam gibi özel mesaj atarsın ben rahatsız oluyorum senin kullandığın bu resimden dersin bende eğer seni gerçekten samimi bulursam değiştiririm.
ama senin yaptığın gibi klavye delikanlılığyla bu iş çözülmez.
çünkü avatarının saygısız ve tahrikkarlığı bir yana apaçık forum kurallarına aykırıydı.aslında tamda dediğini yaptım işte, direk moda şikayet edip kaldırtmaktansa sen kaldır diye uyardım.niye alınıyosunki.(bak sen bunlara bile alınıyosun ya senin yaptığın yorumlar. etki tepkiyi doğuruyor işte... sen karşındakilere biraz daha saygılı olsan bende daha yumuşak söylemesini bilirdim böylece modlar değil sen kaldırırdın problem olmazdı )



sana gelecekteki hayatında başarılar dilerim. beni cevap vermeyecek kadar değersiz bulan ve yazısına benimle başlayan çelişkili üye.
yine söylüyorum parti bagnazı seviyesiz, saygısız,tahrihkar,saldırgan yorumlara ya cevap vermem yada verirsemde aynı seviyeyle veririm bunuda pek yapmak istemem.bu krtiterler doğrultusunda yorum yaparsan niye cevap vermeyim düşmanmıyız.bu kriterler sadece senin için değil herkes için geçerli benim için de...umarım anlıyosundur...
 

xyz4

New member
Haber kaynağına bakar mısınız? Din-iman diye camii avlularında milletten para toplayan OKYANUS FENERİ derneğinin soyguncu çetesi. Bence bu fotomontaj değil! OKYANUS FENERİ çetesi montajı.
 

zerkli

New member
ahmert isimli üyeye cevap



sadece avatar konusunda cevap vereceğim sana. öbür konulara girme gereği bile duymuyorum.

benim kullandığım avatarda dünyayı kurtaran adam filminin afişi fotomontajla değiştirilerek cüneyt arkının yerine tayyip erdoğanın resmi konulmuş ve film adı olarakta "vatanı satan adam" yazılmıştı. o resmi gazetevatan sitesinden indirdim. yani günlük bir gazetenin internet sitesinden.

ve sen bunu tahrik edici bulmuşsun. yai vatanı satan adam lafını. peki aşşağıda sayacağım kurm ve kuruluşlar satılırken neden tahrik olmadınız???



2002-2008 AKP iktidarında satılan bazı kuruluşlar….



T. TELEKOM
ERDEMİR,
İSDEMİR,

PETKİM Petrokimya Holding A.Ş
Divrigi Demir Madeni,
Hekimhan Demir Madeni,
İskenderun İsdemir Limanı,
Ereğli Erdemir Limanı
ÇELBOR
Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü (Tasfiye edildi)
TÜPRAŞ Blok Satış,
TÜPRAŞ USAŞ Hissesi,
TÜPRAŞ 18 Taşınmaz
Amasya Şeker Fabrikası
Kütahya Şeker Fabrikası,
Adapazarı Şeker Fabrikası
ESGAZ, BURSAGAZ .
ETİ Elektrometalurji A.Ş.,
ETİ Gümüş A.Ş,
ETİ Bakır A.Ş,
ETİ Krom A.Ş
Çayeli Bakın İşletmesi A.Ş.
K.B.İ. A.Ş. Samsun İşletmesi
K.B.İ. A.Ş. Murgul İşletmesi
Seydişehir Eti Alüminyum A.Ş.

Çeşme Limanı,
Kuşadası Limanı
Trabzon Limanı,
Dikili Limanı
Şehir Hat. Hiz. ve Gemiler,

Sümer Holding-BUMAS
Sümer Holding.-Merinos Halı Markası
Sümer Holding.-Eryağ A.Ş.

TEKEL Alkollü İçkiler San. ve Tic. A.Ş,
TEKEL İkiz Kuleler,

SEKA- Afyon, Balıkesir, Aksu, Kastamonu, Karacasu, Akkuş Yibitaş Torba İşletmesi,
HAVELSAN A.Ş.
ASPİLSAN Askeri Pil San. ve Tic. A.Ş.
MEYBUZ A.Ş.
İstanbul ve Kütahya'da 3 Arsa ve çeşitli İllerde 24 Taşınmaz
USAŞ Hissesi ve USAŞ'ın 11 Lojmanı
TÜGSAŞ A.Ş. Gemlik Gübre San. A.Ş.
SAMSUN Gübre San. A.Ş.
İGSAŞ

SÜTAŞ

KTHY
EBÜAŞ - 6 adet Taşınmaz
Deniz Nakliyatı T.A.Ş. 3 Tanker
Başak Sigorta A.Ş.

Hilton Oteli

Araç Muayene İstasyonları

T.C.D.D. İzmir Limanı
T.C.D.D. Derince Limanı
Sümer Holding A.Ş.'ye ait Mazıdağı Fosfat Tesisleri
Sümer Holding A.Ş. NİTRO-MAK Makine Kimya Nitro Nobel Kimya Sanayi A.Ş. Sümer Holding A.Ş. Barit Öğütme Tesisi



Milli Gazete

http://www.ekoayrinti.com/news_detail.php?id=9340


ve ayrıca bu linkteki konuyuda okumanı tavsiye ediyorum.

http://www.hackhell.com/serbest-kursu/558995-6-yillik-cumhuriyet-79-yillik-cumhuriyete-karsi.html


bu sana verceğim son cevaptır. bundan sonra yazıklarını görmezden geleceğim. tekrar söylüyorum. sana hayatında başarılar
 

oLdness_07

The Darkness
bu zaten biLinen birşey.AKP ile iLgiLi saçmasapan haberLer yapıLıyor.AKP suçLayan haberLer
CHP ile iLgiLi.Deniz BaykaL Lokma tatLısı yedi.KıLıçdaroğLu fiLanca yerdeydi vs.
Yandan medya İşde =)


Haber kaynağına bakar mısınız? Din-iman diye camii avlularında milletten para toplayan OKYANUS FENERİ derneğinin soyguncu çetesi. Bence bu fotomontaj değil! OKYANUS FENERİ çetesi montajı.
Arkadaşım konunun doğruLuğunu öğrenmek için biLimseL araştırma yapmaya gerek.
Birand'ı biraz dinLe görürsün zaten =)
 

Uzunefe

Altın Üye
Kanal D yandaş medyaysa Atv de AKP'nin yandaş medyası.... İktidar sevdalısı Mehmet Barlas , Nazlı Ilıcak gibi isimler de el altından yürütüyor provakasyonlarını. Salih Memecan da çiziyor işte.... Değişen bişey var mı ?
 

ahmert

New member
antiRTE ye cevap

hala aynı mantık ve uslup bu uslub. benim de son cevabım.

tek bir şey soruyorum madem haklısın niye kaldırıldı avatarın.işte sizin zihniyetiniz bu asla haksız olduğunuzu kabul etmezsiniz parti bağzını dediğim zamanda inkar ediyosun.neyse sanada hayatta başarılar senin için dua edicem...
 

Aesir

New member
Kanal D yandaş medyaysa Atv de AKP'nin yandaş medyası.... İktidar sevdalısı Mehmet Barlas , Nazlı Ilıcak gibi isimler de el altından yürütüyor provakasyonlarını. Salih Memecan da çiziyor işte.... Değişen bişey var mı ?
Salih Memecan'ın hanımı da sanırsam milletvekili idi değil mi? AKP'den!!!​
 

HTML

Üst