Bağış, Agos Gazetesi'ni ziyaret etti

OrHUN_BEY

New member


Bağış, Agos Gazetesi'ni ziyaret etti

Devlet Bakanı Egemen Bağış, AK Parti'nin Şişli Belediye Başkan adayı Emin Haberdar ile birlikte Agos Gazetesi'ni ziyaret etti.
Gazetenin genel yayın yönetmeni Etyen Mahçupyan ile görüşen Bakan Bağış, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Egemen Bağış, "Sarı Gelin Belgeseli ile ilgili Ermenilerin bir hassasiyeti vardı. Bu konuda size bir istek geldi mi?" sorusu üzerine, "Bu konuda talepten çok bilgi geldi. Cemaat temsilcileri belgeselle ilgili hassasiyetlerini dile getirdiler. Bu hassasiyetlerini Milli Eğitim Bakanımız ile paylaştıklarını, Sayın Bakan'ın da kendilerini rahatlattığını ve belgeselin dağıtılmaması konusunda karar aldığını, bundan dolayı çok memnuniyet duyduklarını söylediler.

Teşekkürlerini Sayın Bakan'a iletmemi rica ettiler. Ben bu belgeseli izlemedim. İzlemediğim bir belgesel hakkında olumlu ya da olumsuz bir yorumda bulunmak istemiyorum. Ben Sarı Gelin kelimesini duyduğum zaman, aklıma hoş ezgileri olan bir Ermeni türküsü geliyor. Bu türkü de Anadolu'nun her yerinde dinlenir" dedi.

Bağış daha sonra binadaki gözlükçüye girerek, vatandaşlarla sohbet etti. Gözlükçüde karşılaştığı Brezilyalı mankenle de konuşan Bağış, mankene Türkçe olarak 'AK Parti'ye oy vereceğim' dedirtmeye çalıştı.​

KAYNAK
 

fatih pala

Banned
akp yapar ıyıdır der onlara oy verenlerde ıyı der ???? bız oy vermedık cılelerını bız cekıyoruz ıssız ınsanların maaslarını akp lıler versın ?
 

holy_wood

New member
ne var yahu bu haberde? agosu ziyaret ettiyse ne olmuş? soykırımla ne alakası var bunun? :S ne acaipsiniz yahu
 

HTML

Üst