Türkiye İsrail’e nota verdi

ahmert

New member
Eeee hani bir laf vardır; tatlı tatlı yemenin acı acı ... sı olurmuş. Sen halkına hava atmak adına israil başkanına laf sokarsan onlar da, sana laf sokar. Etme bulma dünyası ne yapacan. Hadi gidip vay bize nasıl böyle dedi diye bir de savaş yapalım İsrail'le (!!!)
birincisi israil başkanına laf sokmadı haksızlığı dile getirdi ve saygısızlığa gerekli cevabı verdi.(tüm türkiye hatta karşıt görüşler bile takdir etti bir sen kalmışsın:) onuda olayı anlamamışsın.)) ikincisi adamlar erdoğanı değil tüm türkiyeyi işgalci soykırımcı ilan ediyor.bunuda anlamamışsın:) ama siyeset gibi çok önemli konuda yorum yazıyosun.cesaretini tebrik ediyorum:)
 

luckleon

New member
birincisi israil başkanına laf sokmadı haksızlığı dile getirdi ve saygısızlığa gerekli cevabı verdi.(tüm türkiye hatta karşıt görüşler bile takdir etti bir sen kalmışsın:) onuda olayı anlamamışsın.)) ikincisi adamlar erdoğanı değil tüm türkiyeyi işgalci soykırımcı ilan ediyor.bunuda anlamamışsın:) ama siyeset gibi çok önemli konuda yorum yazıyosun.cesaretini tebrik ediyorum:)
Evet, onca araptan daha fazla arap kesildi. Sanki kendi ülkesindeki terörü çözmüş gibi başka ülkelerdeki teröre el uzattı. Tüm Türkiye' nin tayyibi taktir etmesi beni ilgilendirmiyor. Arapların derdine deva olup olmaması da. Benim derdim benim ülkeme ne kattığıyla. Sanki Tayyip Erdoğan ülkesindeki işsizlik sorununu çözdü, terör bitti, laiklik karşıtı eylemelerin odağı olmaktan vazgeçti, kemalist bir çizgiye büründü. Neyini takdir edecekmişim. Bu ülkede 2 milyondan fazla kişinin evine haciz geldi. Haberin var mı senin? Ben de sizin cesaretinizi takdir ediyorum. Siz gidin başbakanınızın dediği gibi akepeli yayınları okumaya devam edin. Benim lafların sizi aşar.
 

neb34

Banned
Dünya İslam-yahudi mahrekli çatışmağa gidiyor.İslamın lideri de bi iznillahi teala biz olacağız.

Bu Davos çıkışı ve nota ,bu çatışmanın ilk atılan kurşunları.
 

fatih pala

Banned
akp hukumetı basından berı ekonomımızı bozmustur ve zayıf ekonomımız vardır bana aklı selım bır ınsan desınkı basbakan ısraıle abd ye karsı cıkıyor cıkamaz anlık patlamalar yapıyor ılerıye gıdemez gıderse ne olur vatandası bıle bıle sorunlar ıcınde bırakırlar daha oncede yazmıstım gercek samımı bır durusu olan ınsan sureklı aynı tavırları sergıler sen kalk ekonomıyı ımf ve batıya borc almaya teslım et sonra batıya kafa tut yok boyle bır olay olursada halka yapılmıs ıhanettır o kadar kredı borcu var mılletın nıye aldırttılar o zaman ? bos ısler bunlar
 

game06

New member
Sonuç olarak İsrail askerin söylediğine mi hükümetin notasını mı ciddiye almışlardır....... Bazı arkadaşlar boşa tepiniyor
Ordu açıklama bekliyoruz dedi demedi mi ?
İsrail genel kurmayıda bizi bağlamaz dedi ... Demedi mi ?
DEMEK Kİ ORDU GEREKENİ YAPIYOR VE CİDDİYE ALINAN DA TSKDIR

olay açık tepinmeye gerek yok
 

bazuuka

Banned
Nota vermiş yetmez bundan sonra...................Ya bizim yahudiyle ne işimiz olur Allah aşkına adamlar teknoloji geliştirme değil pazarlamayla uğraşıyorlar.Gidin asıl teknolojiyi merkezlerinden aracısız alın Japonya Çin dururken yahudi fırlaması İSrailden niye medet umarsınız ki..Ha adamlar askeriye yoluyla tehdit ediyor olabilirlerdi yada yüksek mercilerden tepe aşağı bakarak esip gürleyebilirlerdi ama o günler geçmişte kaldı son tohumları ve kökleride bittiği zaman ;ki bu biraz zor çünkü bizde yahudi sempatizanı entel çok ,bu ülke feraha ve huzura gerçekten erecektir.

Dünyanın ve insanlığın huzuru ortadoğunun huzuru ile doğru,İsrail ve Avrupanın huzuru ile ters orantılıdır.
 

SEGMEN

İstiklal Mahkemesi Hakimi
yok olmaz

osmanlı gibi büyüksünüz dedirtemedik

onun için tayyip bey başarısızdır
 

reizen

New member
Siyaset bilimi okumaya yeni başlamış bir üniversite öğrencisi bile bilir ki; Başbakanın Davos'daki üslubu hatalıdır. Diplomaside çoğu zaman cepheden saldırmazsınız, çevirme harekatı yaparsınız. Bu şiddetli çıkışın ardından çok kısa bir zaman diliminde başbakanı "Davos fatihi" ilan eden mitinglerin düzenlenmesi de düşündürücü.
Milli onuruna sahip çıkmayı bilen her ülke, askerinin başına çuval geçirilmesini savaş sebebi sayar, bu açıktır. Böyle bir durumda nota hafif kalır. Tartışması yapılan nota meselesi (İsrail'li komutana verilen) arkasında durulabilecek gibi değil. Nota verdik de, İsrail bunu ne derece dikkate aldı? Uluslararası siyasette baskın mıyız? Ambargo koyabiliyor muyuz? Boykot edebiliyor muyuz? Silahlı kuvvetlerimizin caydırıcılığı hangi düzeyde? Herşeyden önce kendi ülkemizde bölücülük propagandası yapan bir partiyi hala kapatamıyoruz. Bunu da demokratiklik sanıyoruz. Biz kendi içimizde çok güçsüzüz. O derece güçsüzüz ki; bırak Davos'u, dünya üzerinde herhangi bir yerin fatihi olamayız.
Bazı arkadaşlarımın atıfta bulunduğu medya kuruluşlarının tarafsızlığı şüphelidir. Hatta "yeni dünya düzeninde" herşey şüphelidir. Naçizane fikrim şu yöndedir: en saf, milli çıkarları gözeten, hukuka en uygun görünen oluşumların bile ardında kapital çıkarlar yatabilmektedir. Bu yüzden kimseye güvenmeden, şüpheyi bir araç olarak kullanarak, mümkün olan en doğru bilgiye ulaşmaya çalışalım. Fakat kanımca %100 doğru bilgiye ulaşmak her zaman mümkün olmayacak. Bu yüzden kişilerin, partilerin v.s sıkı savunucuları olmadan önce iki kez düşünelim. Türkiye Cumhuriyeti'nin yükselmesini istiyorsak üzerine inşa edildiği temel değerlere sahip çıkmalıyız. Gerisi hikaye... Benim de gevezeliğim üzerimde, kusuruma bakmayın :)
 

HTML

Üst