Recep Tayyip Erdoğan Hala Başbakan...

poll1965

New member



Demokrasinin ve hukukun üstünlüğü ilkesinin bütün kurum ve kurallarıyla işlediği ülkelerde, başbakan, bakanlar ve milletvekilleri de dahil olmak üzere, hakkında rüşvet ve yolsuzluk iddiası olan seçilmişler ve atanmışlar derhal soruşturulur ve gerekirse yargılanırlar. Bu ülkelerde siyasi ahlak gereği hakkında soruşturma başlatılan atanmış ve seçilmişler, soruşturmanın sağlıklı yürümesi için görevlerini derhal bırakırlar. Bunun bir örneği İsrail’de yaşandı. İsrail başbakanı Ehud Olmert, hakkındaki rüşvet ve yolsuzluk iddiaları nedeniyle başbakanlıktan ve parti başkanlığından istifa edeceğini açıkladı. Ayrıca Olmert, İsrail polisi tarafından tam yedi kez sorgulandı. Ve artık Ehud Olmert başbakan değil.

Polisin, bizim başbakanı, bakanları ve öteki seçilmişler ile yüksek bürokratları sorgulaması haddine mi düşmüş... Bırakın sorgulamayı buna teşebbüs edenler derhal sürgüne gönderilir.

Başbakanımız sorgulamanın önünü açacağı yerde iddiaları gündeme getiren, haber konusu yapan basına olmadık hakaretler yağdırır, tehdit eder, boykot çağrısı yapar. Ve o hala başbakandır.

Sabah-ATV medya kuruluşu, başbakanın damadının genel müdür olduğu Çalık Grubuna göstermelik bir ihale ile satıldı, satış bedeli devlet bankalarından verilen krediyle ödendi. İhaleyi alan Çalık grubunun kasasından beş kuruş çıkmadı. Bu ihaleyi yapanlar görevlerinin başında, R.Tayyip Erdoğan'da hala başbakan.

Japonya’da, aralarında huzurevleri ve okulların da bulunduğu pek çok kuruluşa, Çin ve Vietnam’dan ithal edilen ilaçlı ve küflü pirinç gönderildiği ortaya çıkınca, Tarım Bakanı, bakanlık görevinden istifa etti.

Bizde Maliye Bakanı'nın oğlu için Gümrük Vergisi oranları düşürülür ama Maliye Bakanı hala Maliye Bakanı olarak görevini sürdürür. Sağlık Bakanlığına bağlı hastanelerde onlarca çocuk hayatını kaybeder, bunda bakanlığın hiç suçu olmaz ve sağlık bakanı büyük bir şevkle görevinin başındadır. AKP’nin iki numaralı adamı M.M.Dengir Fırat’ın ortağı ve yönetim kurulu üyesi olduğu şirketi hayali ihracat yapar ama o hala AKP’nin en muteber adamıdır. Başbakan hala R.Tayyip Erdoğan'dır.

Fransa'da eski başbakanlardan Pierre Beregovoy, bir arkadaşından aldığı ve geri ödediği borç yüzünden hakkında çıkarılan söylentilere dayanamayarak 1993 yılında intihar etmişti.

Bizde yolsuzluk iddiasını bırakın, yolsuzluk yaptığı mahkeme kararıyla tescil edilmiş eski başbakanlar birer milli kahramandır. Taraftarları "Türkiye seninle gurur duyuyor" diye slogan atar. Ve onlar hala muteber kişilerdir.

Bir gazetede okumuştum. Yıllar önce, sanıyorum Tokyo'nun su işleri müdürü haber vermeden şehrin suyunu kestiği için intihar etmişti.

Bizde şehrin suyunu kesen, yolsuzluk yapan, rüşvet alan su işleri müdürleri ödüllendirilir ve hemen ilk seçimde milletvekili yapılarak dokunulmazlık zırhına sarılır ve onlar hala milletvekilidir.

Demokrasinin bütün kurum ve kurallarıyla işlediği ülkelerde bir milletvekilinin rüşvet aldığının belgelendirilmesi halinde o kişi derhal yargılanır, cezalandırılır. Bundan sonra bırakın milletvekilliğini artık bir siyasi partiye üye bile yapılmaz.

Bizde rüşvet aldığı belgelendirilen milletvekili yargılanamaz. Yargılanamadığı gibi bir dahaki seçimde tekrar milletvekili olması garantidir. Rüşvet aldığı belgelendirilen AKP milletvekili Şaban Dişli yargılanamamaktadır. O hala milletvekili ve R.Tayyip Erdoğan'da başbakandır.

Gelişmiş demokrasilerde ve siyasi ahlakın üst seviyede olduğu ülkelerde hakkında yolsuzluk yaptığı, kamuoyunu yanılttığı, kara para kuryeliği, dolandırıcılık yaptığı iddiası olan bürokratlar önce görevinden alınır ve sonra yargılanır.

Bizde hakkında yolsuzluk, kara para aklama kuryeliği yaptığı ve Almanya'da vatandaşları ve Alman devletini dolandırdığı iddiasıyla dava açılmış olan RTÜK Başkanı Zahit Akman, kanun değişikliği yapılarak koruma altına alınır; yargılanmasının önü kesilir ve o hala RTÜK başkanıdır. Ve R.Tayyip Erdoğan'da onun en büyük destekçisidir ve hala başbakandır.

Türkiye Cumhuriyeti'nin en yüksek mahkemesi tarafından Cumhuriyetin temel niteliklerinden laiklik karşıtlığının odağı olduğuna karar verilen AKP, hala Türkiye Cumhuriyetini yönetmektedir. Ve “demokrasi bizim için amaç değil araçtır” diyen R.Tayyip Erdoğan hala başbakandır.

Belediye başkanlığı yaptığı yıllarda usulsüzlük yaptığı için hakkında ondan fazla soruşturma dosyası bulunan ve milletvekili dokunulmazlığı olduğu için soruşturulamayan, milleti kin ve nefret duygularıyla kışkırtmaktan ceza alan R.Tayyip Erdoğan hala bu ülkenin başbakanıdır.

Bu şartlar altında Türkiye’nin çağdaş bir hukuk devleti olması, yolsuzluk ve rüşvetin yaygın olduğu ülkeler arasından çıkıp gelişmiş, çağdaş ülkeler arasında yerimizi almayı daha çok bekleriz. Ne dersisniz?



http://www.turkforum.net/showthread.php?t=737491
 

rakani

New member
Aslına bakarsanız ben bir hadisi şeriften yola çıkarak insanların inandıkları gibi yaşadığına ve yaşadığı gibi yönetildiklerine inanıyorum. Millet olarak dinimize olan bağlılığımızın ve sevgimizin aklımızı kullanma yeteneğimizi kaybetmemize vesile olduğunu düşünüyorum.Oysaki islam dini aklımızı kullanmamızı emreder. Zamanla dine sokulan hurafeler insanları korkutarak sindirmeye ve günah korkusu ile aklı kullanmayı bir kenara bırakarak tamamen teslimiyetçi bir zihniyete bürünmemizi sağlamıştır.Günümüzde her Allah diyenin merhametli ve iyi niyetli olmadığının en güzel örneği ,bize dinden imandan bahsedip ,soyan yağmalayan ve peşkeş çeken hükümetlerdir.Sömürülen en büyük toplumsal silahın din olmasının sebebide toplumun dinini layıkı ile bilmemesi ve bilmeden teslimiyetle inanmasıdır. Bilmeden inananlar inançlarını çıkar ve menfaatleri için daha kolay terkederler ve üstüne üstlük vicdanlarını rahatlatacak bir çokta bahaneler üretirler. Kemal Unakıtan gibi bir insanı barındıran bir parti olması bile benim için AKP nin din konusunda samimi olmadığının kanıtıdır.Kaldı ki belediyelerinde ve milletvekillerinin içinde rüşvet ve usulsüzlük hiç olmadığı kadar çok ve meşrulaştırılmıştır.Böyle bir toplumsal durum varken bunu kullanıp defalarca seçileceklerine ve bir zamanlar kanlarını akıtan ecdadımızın bizlere emanet ettiği bu toprakları yavaş yavaş başkalarına peşkeş çekeceklerine hepberaber şahit olacağız. Bu üzücü durumun hemen son bulması durumunda bile kaybedilenlerin yerine konması ,en samimi ve iyi niyetli iktidarların olması durumunda nerden baksanız 10 yıl sürecektir.
 

mssukas

New member
RECEP TAYYİP ERDOĞAN DAN daha iyisi varsa soleyleyin karalamayı bırakın.yani ondan daha iyi birisi şudur diye belirtin de ona göre bakalım bi düşünelim....
 

aknot

New member
Seçimle gelemeyenler karalamayla gelmeye çalışıyorlar.
Bu millet artık uyandı,kimi seçeceğini çok iyi biliyor. Derslerini yine sandıkta alacaklar.
Ama yine konuşmaya devam edecekler. Ne demişler : Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.
Sandıkta görüşmek üzere, Saygılar.
 

fatih pala

Banned
akp lı arkadaslar parayı buldunuz anlasılan yada memur falan olup rahatladınız anlasılan sn basbakanın oncelıklı yapması gereken bır cok konu var ama ses var ıcraat yok !! serbest kursu forumunda konular var hıc sesınız cıkmıyor o konulara ?? kı.....atmayın bılıyorsanız konusun bılmıyorsanız susun gorende bılıyor zannetsın boyle cıddı konularda hahaha hıhıhı mesaj yazıp ne ıma edıyorsunuz ? bu gıdısle sosyal patlamalar olur zaten ufaktan basladı soygunlar hırsızlık kapkac suc ıstatıstıklerı sureklı artıyor ? kı.... atmayı bırakında ALLAH ın verdıgı aklınızı calıstırın yada bız yolumuza devam edıyoruz dıyorsanız nasıl devam ettıgınızı acıklayın ???
 

srcndrk

New member
Tayyip Erdoğan hakkında görevi ihmal, zimmet, kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, resmi evrakta ve kayıtlarında sahtecilik ile cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak suçlamalarından 4 ayrı dosya bulunuyor.

Bu işlerde ortak olarak suçlanan kişilerin hepsi mahkeme tarafından beraat etmiştir.Sözün kısası ortadaki suçlamalar(suçlar) tekil işlenemeyeceği için diğer suçlananlar aklandığı gibi sayın başbakanımızda aklanacaktır.Şu anda dokunulmazlık konusu söz konusu olduğu için yargılanamamaktadır.Yargılanırsa ki eğer aklanacaktır bu hukuki bir dava ve müsebbibde türk hukukudur.Adaletine sahip çıkmayan ve saygı duymayan toplum,kendisine saygısı olmayan bir toplumdur...
 

SEGMEN

İstiklal Mahkemesi Hakimi
Tayyip Erdoğan hakkında görevi ihmal, zimmet, kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, resmi evrakta ve kayıtlarında sahtecilik ile cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak suçlamalarından 4 ayrı dosya bulunuyor.

Bu işlerde ortak olarak suçlanan kişilerin hepsi mahkeme tarafından beraat etmiştir....
kim o beraat edenler

hepsinin dokunulmazlığı devam ediyor
daha sıraları gelmedi
hepsimilletvekili

tek af edilen abdullah gül

oda

makamı sayesinde af edildi

daha o hesapların verileceği günler gelmedi

dokunulmazlığını kaldırsın bak neler oluyor

birde DENİZ FENERİ var

ucuna eklenecek
 

srcndrk

New member
Yukarıda ifade edilen suçlamaların hepsi belediye başkanlığı döneminde açılan davalardan...

Şu anda "milletvekili" olan(akbil davası hariç) yok o davalarla alakalı...Belediye meclis üyelieri ve belediye bürokratları suçlanıyordu ve beraat ettiler.Yüzlerce isim var dava dosyasını ben mi yazdımda isim soruyosun.Sadece sonuç hükümlerini biliyorum.

İktidar dönemi ile alakalı "kapatma davası" dışında şahsına açılmış herhangi bir dava varsa sen söylede bilelim...Yanlız hakaret davalarını getiripde buraya komik duruma düşme.Siyasiler arasında böyle şeyler yaşanır..

sana en önemli iki dava sonucunu vereyim ben:

akbil davası:37 sanıktan 29 sanık beraat etti.Sanıklardan 1 i ölü ve 2 si yurtdışında olmak üzere 3 kişinin davası görülmedi.Tayyip erdoğan dahil 5 kişi dokunulmazlıkları gerekçesiyle yargılanamadı.Bilirkişi raporları ve sacvcının dilekçesi kalanlarında beraatı yönündedir.

malvarlığı davası:bizzat beraat etmiştir.Ankara 7. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına, Erdoğan'ın avukatı Ahmet Erenoğlu ile müdahil Hazine avukatı Serpil Dalokay katıldı. Duruşmayı CHP Genel Sekreteri Mehmet Sevigen ile birlikte CHP'li altı milletvekili ve çok sayıda gazeteci izledi. Duruşma hakimi İbrahim Kozan, Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan istifa ettiği dönemle AK Parti Genel Başkanı olduğu dönemde verdiği mal bildirimleriyle ilgili bilirkişi raporunun mahkemeye ulaştığını bildirerek, taraf avukatlarına rapor hakkındaki görüşlerini sordu. Erdoğan'ın avukatı Erenoğlu, raporu yerinde bulduklarını belirtirken, Hazine avukatı Dalokay da "takdir mahkemenin" dedi sonuç:beraat.

Yok hazmedemdiğiniz şeyler ideolojikse ona diyeceğim bir şey yok..Ortada yüzde 47 oy almış,göstere göstere iktidar olmuş bir adam var.3-5 kıytırık davayla memleketin anasaını ağlatmış moduna sokulması tüm küçük muhaliflerin tek merkeze eleştiri yöneltmesinden meydana gelmektedir.Yok ona şu ihaleyi vermiş buna şu ihaleyi vermişse eğer sistemi tartışın bunu yapan sadece istanbul belediyesi değil Türkiyedeki tüm belediyeler.

Siyasi partileri finanse eden şirketlere sesiniz çıkmıosa eğer aldıkları ihalelerede ses çıkaramazsınız.
 

SEGMEN

İstiklal Mahkemesi Hakimi
dava sanıkları aşağıdadır


İÇİNİZE SİNİYOR MU?



Recep Tayyip Erdoğan döneminde görev yapan ancak bugün çoğunluğu yolsuzluk sanığı olan İstanbul Belediyesi bürokratları,


1. İDRİS NAİM ŞAHİN : AKP Kurucular Kurulu üyesi... İstanbul Belediyesi eski genel sekreteri. İstanbul üçüncü bölge 5. sıra milletvekili adayı. AKBİL ve ALBAYRAK davaları sanığı...

2. MEHMET MUSTAFA AÇIKALIN : İstanbul belediyesi eski genel sekreteri. AKP İstanbul 3. bölge 13. sıra miletvekili adayı. AKBİL, ALBAYRAK ve İGDAŞ davaları sanığı.

3. AKİF GÜLLE : AKP Genel Başkan Yardımcısı. İstanbul Belediyesi eski Personel Daire Başkanı. Amasya 1. sıra milletvekili adayı. BILBOARD davası sanığı.

4. A. HİLMİ GÜLER : AKP Genel Başkan yardımcısı. İstanbul Belediyesi eski danışmanı. İGDAŞ eski murahhas azası. Ordu 1. sıra milletvekili adayı. İGDAŞ davası sanığı.

5. ADEM BAŞTÜRK : İstanbul Belediyesi eski genel sekreteri. AKP Kayseri 5. sıra milletvekili adayı. ALBAYRAK ve İGDAŞ davaları sanığı.

6. HÜSEYİN BESLİ : İstanbul Belediyesi eski basın danışmanı. AKP İstanbul 1. bölge 10. sıra milletvekili adayı. İGDAŞ davası sanığı.

7. HAMZA ALBAYRAK : İstanbul Belediyesi eski Teftiş Kurulu Başkanı. AKP Amasya 2. sıra milletvekili adayı.

8. NEVZAT PAKDİL : İETT eski Genel Müdürü. AKP Kahramanmaraş 2. sıra milletvekili adayı.

9. MEHMET ALİ BULUT : AKP Kurucular Kurulu üyesi. İSTOn Eski yönetim kurulu üyesi. Kahramanmaraş 5. sıra milletvekili adayı.

10. MİKAİL ASLAN : İstanbul Belediyesi eski Mesken Gecekondu Müdürü. AKP Kırşehir 2. sıra milletvekili adayı. AKBİL davası sanığı.

11. MEHMET MEHDİ EKER : İstanbul Belediyesi eski Veteriner Müdürü. AKP Diyarbakır 6. sıra milletvekili adayı.

12. ZÜHTÜ DEMİRAĞ : İstanbul belediyesi eski Yolm Bakım Müdürü. AKP Elazığ 3. sıra milletvekili adayı. ALBAYRAK davası sanığı.

13. MUSTAFA ILICALI : İstanbul Belediyesi eski APK Daire başkanı. AKP Erzurum 4. sıra milletvekili adayı. ALBAYRAK davası sanığı.

14. ALİ MAZAK : İstanbul Belediyesi eski Mezarlıklar Müdürü. AKP Mersin 6. sıra milletvekili adayı.

15. SELAMİ UZUN : İstanbul Belediyesi eski Kontrol Daire balkanı. AKP sivas 6. sıra milletvekili adayı. ALBAYRAK davası sanığı.

16. LOKMAN AYVA : İstanbul Belediyesi eski Özürlüler Koordinasyon Müdürü. İstanbul 3. bölge milletvekili adayı.

17. BİNALİ YILDIRIM : İstanbul deniz Otobüsleri eski Genel Müdürü. Yakınlarına usulsüz büfe kkiraladığı söylentilerinden sonra GÜRTUNA tarafından görevden alınmıştı. AKP 1. bölge 6. sıra milletvekili adayı.

18. AYHAN BÖLÜKBAŞI : İstanbul Belediyesi'ne ait SPOR AŞ'nin eski Genel Müdürü. İstanbul 3. bölge 21. sıra milletvekili adayı.

19. GÜLSEY EROL : İstanbul Belediyesi Hamidiye Suları AŞ. eski genel müdürü. AKP İstanbul 1. bölge 13. sıra milletvekili adayı.

20. MEHMET SEKMEN : Kartal eski Belediye başkanı. AKP 1. bölge 11. sıra milletvekili adayı.

21. RECEP KORAL : Gaziosmanpaşa eski Belediye Başkanı. AKP İstanbul 2. bölge 12. sıra miletvekili adayı.

22. YUSUF TÜLÜN : Sarıyer eski Belediye başkanı. AKP İstanbul 2. bölge 15. sıra milletvekilil adayı.

23. YAHYA BAŞ : Güngören eski Belediye başkanı. AKP İStanbul 3. bölge 11. sıra milletvekili adayı.

24. NUSRET BAYRAKTAR : Beyoğlu eski Belediye Başkanı. AKP İstanbul 1. bölge 7. sıra milletvekili adayı.

25. ALİ İBİŞ : Eski FP Belediye Meclis üyesi. Tayyip erdoğan dönemi FP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi. Belediye müteahhidi. AKP İstanbul 1. bölge 9. sıra milletvekili adayı.

26. NURETTİN CANİKLİ : REFAHYOL dönemi İstanbul Defterdar vekili. AKBİL için gerekli iznin O'nun döneminde verildiği söylenmektedir. ALBAYRAKLAR grubu Mali koordinatörü. AKP Kurucular Kurulu üyesi. AKP Giresun 1. sıra miletvekili adayı.

27. MEHMET VECDİ GÖNÜL : AKP Kocaeli milletvekili. Tayyip erdoğan döneminde İstanbul Belediyesi denetimleri sırasında Sayıştay başkanı idi. Erdoğan'ın partide en güvendiği ve saygı duyduğu kişilerden.

28. ZEKİ ERGEZEN : AKPBİtlis milletvekili. Tayyip Erdoğan'ın yakın dostu. YAkınları İGDAŞ'ta doğalgaz işi KİPTAŞ'ta da toplu konut yaptılar.

29. RESUL TOSUN : ALBAYRAKLAR grubuna iat Yerni Şafak gazetesinin köşe yazarı. Tokat 4. sıra milletvekili adayı.

30. HAYATİ YAZICI : Tayyip Erdoğan'ın avukatı. AKP İstanbul 2. bölge 5. sıra milletvekili adayı.

31. FATİH RECEP SARAÇOĞLU : İstanbul Belediyesi'ne iş yapan müteahhit firmalardan ERTE inşaatın sahibi. AKP 1. bölge 17 sıra milletvekili adayı.

32. SAİM BAĞBARS : İstanbul Belediyesine iş yapan müteahhit firmalardan AY-SA ve EN-SA'nın sahibi. İstanbul 1. bölge 21. sıra milletvekili adayı









http://www.sosyalistpaylasim.org/archive/index.php?t-1241.html
 

srcndrk

New member
Mülkiye Müfettişi Candan Eren'in "düzmece" raporları doğrultusunda yapılan BİT soruşturması kapsamındaki İGDAŞ davasının daha ilk duruşmasında tutuklu 11 sanık da tahliye edildi, gıyabi tutukluların da tutukluluğu kaldırıldı.o isimleri sen seç sıyır aradan öncelikle...Ayrıca ne yolsuzlukmuş be baksana igdaşı aşağıdaki duruma getirmiş...(alıntıdır)

24 Ekim 2008

Yalnızca Türkiye'de değil, Suudi Arabistan, Romanya, Bosna-Hersek, Makedonya ve Suriye'de de önemli çalışmalara imza atan İGDAŞ, bir dünya markası olduğunu kanıtladı. 13 bin 500 kilometrelik doğalgaz şebekesi, 4 milyona yaklaşan abonesi bulunan İGDAŞ, Türkiye'nin ilk 500 özel şirketi araştırmasında 30'unculuğa yerleşti.
Şirket olarak başarılı ve azimli çalışmaların meyvesini almaya başladıklarını söyleyen İGDAŞ Genel Müdür Bilal Aslan, bu konuda yapılan araştırmaların da bunu açıkça ortaya koyduğunu söyledi. Aslan şunları kaydetti: “Başarılarımızı yapılan araştırmalar da tescil ediyor. Capital Dergisi tarafından yapılan Türkiye'nin en büyük 500 özel şirketi araştırmasında genelde 30'uncu, enerji sektöründe ise 6'ıncı sırada yer aldık. Ayrıca Capital'in İngiliz araştırma şirketi “Brand finance” işbirliğiyle hazırladığı “Türkiye'nin en değerli markaları araştırması”na göre de İGDAŞ, genelde Türkiye'nin en değerli 32'inci, enerji sektörünün ise en değerli 2'inci markası oldu' dedi.(alıntıdır):clap


AKBİL davası:Kamuoyunda AKBİL davası olarak bilinen dava beraatle sonuçlandı. AKBİL'den elde edilen gelirlerin 'zimmete' geçirildiği iddiasıyla suçlanan sanıklar 4 yıl süren yargılamanın sonunda beraat ettiler...Duruşmada kararı açıklayan mahkeme heyeti, üzerlerine atılı suçu işlediklerine dair inandırıcı delil bulunmadığı gerekçesiyle 29 sanığın beraatını kararlaştırdı.isnat edilen suçlardan mahkumiyetlerine yeterli delil bulunmayan sanıklar Necmi Kadıoğlu, Erman Bülent Tuncer, Nihat Macit, Birol Tortop, Şenol Demiröz, Mehmet Duman, Harun Karaca, Osman Avcı, Lütfü Aydın, İsmail Arslan, Mahmut Keskin, Ali Rıza Kiremitçi, Cemal Şanlı, Sabri Yalın, Ahmet Rıfat Kazokoğlu, Sadi Ağır, Salim Sadıkoğlu, İbrahim Uğur, Mustafa Çiçek, Metin Ersan Bayram, Tarık Tarkan Söylemezoğlu, Şakire Arslan, Gülgün Gönülal Uğur, Hatice Gönül, Ahmet Sula, Ahmet Ak, Hülya Akça, Ayşe Gündoğdu Bayraktar ve Sibel Saaadet Albayraklar'ın beraatlarını kararlaştırdı

Zaten sosyalist paylaşım sitesindende böyle bir haber beklenirdi.40 yıl önceki davanın beraat kararını bile iplememekteler...


Ki ben Türkiyede yolsuzluk yapılmadığını savunmuyorum,bu coğrafyanın son 200 yıllık tarihine bakarsan ATATÜRK'ün 15 yıllık iktidarını tırnak içine alıyorum,bu yolsuzluk hep süregelmiştir.Sen gider partileri vahşi kapitalizmin emektarı olmuş insanların paralarıyla kurarsan yarın sana kapitalist derki niye yaşıyorsun,seni ben var ettim...:vur.
 

DREXKLAF

New member
akp ye iyi yönde yorum yazanlar bana göre o partidekiler gibi vatan hainidir!!!Bu adamlar vatan hainidir araştırın okuyun fark edersiniz. Bu tarz Türk toplumuna ters kişliklere sahip insanları tek ve daimi noktası dar ağacıdır! Bu kadar kesin konuşuyorum çünkü bu insanlar artık Türk değiller, bu insanlar müslüman değil, bu insanlar insan değil artık!!! Çıkarı için insanlar akp diyor, dini için akp diyor ya bir kerede politik düşünün,ülkenizi düşünün, ülke menfaatini düşünün, ülke prestijini düşünün hemen basit oyunlara gelmeyin okuyun Allah'ın size kullanmanız adına verdiği mantığınızı siz okuyarak doldurun! Eğer akp gerçek müslüman ve ona oy verenlerde mücahitlerse ben Allah'sızım!!!

ben başbakandan memnunum memnun olmayan çekip gitsin rusyaya amerikaya...
Heralde sende pasta yiyenlerdensin!!!
 

srcndrk

New member
Birisi gidin dedi diye ak parti işte böyle düşünüyor demekde çok çocukca olur.16.5 milyon insanı vatan haini yapmak da çok cocukca olur.Ben liberalim dinle alakalı bir yorumda bulunmadım ama birileri ak partyi islamcı ve bu partiye üye olanlarıda mürit olarak göstermiş ne alaka diorum kendi kendime...

Bir insanın müslüman olup olmadığına kim karar veriyor.Herşey okumakla ortaya çıkıyorsa abdülhamid kızıl sultan oluyor.Peki buna kim karar veriyor.Her yazar doğruları yazıyorsa pratik neden bu kadar çelişiyor. Bu insanları vatan haini gibi gösteren zihniyet zamanın (genel kanıya karşı çıktıkları için) darbeci zihniyetidir.Yani laiklik neden tartışılamasın elin oğlu evrimi bile tartışmış.Tartışmadan doğruları bulmanın bir imkanıda yok.Başbakan doğru söylemiş zamanında biz reformu rönesansı kitaplarda anlatıyoruz bu çocuklara,öğretemiyoruz ki.


Ayrıca düşünün siz iktidar olsanız ak parti zihniyetinde birine ihale verir misiniz cevap hayırsa sizde yolsuzluk yapacaksınız demektir.Yok ihaleyi hakeden alır derseniz vatan hainlerine demi ihale vereceksiniz?O zaman sizde vatan hainisiniz.

not:tartışmayı seviyeli bir boyutta götürmeyecek arkadaşlara bir daha cevap vermicem modun bu konuda daha dikkatli olmasınıda ayrıca rica ediyorum.
 

HTML

Üst