Lincoln’ün Yeni Evi Sevilla

nedim87

New member
(ben pek inanmadım)

Brezilyalı futbolcunun, devre arasında ayrılmak istediği ancak başkan Polat’ın araya girerek sezon sonuna kadar takımda kalmasını sağladığı öğrenildi.

AKLI AVRUPA’DA
Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Cassio Lincoln’den sarıkırmızılı taraftarlara kötü haber. İlk yarının tamamlanmasının ardından ekstra izin alarak takıma geç katılan Brezilyalı yıldızın, bu süre içinde İspanya’nın köklü takımlarından Sevilla ile anlaştığı ortaya çıktı. Yeniden Avrupa’da oynamak isteyen Lincoln’ün devre arasında
takımdan ayrılmak istediği ancak başkan Adnan Polat’ın "Hedeflerimiz büyük. Sezon sonuna kadar kalmanı istiyorum. Ligin tamamlanmasının ardından yeniden görüşürüz" dediği bildirildi.

HAZIRLIK YAPIYOR
Sevilla ile yıllık 3 milyon euro’ya el sıkışan Lincoln’ün kendine özel fizyoterapist getirmesinin ve deplasman maçlarına gitmekte nazlanmasının ardında Sevilla’ya transferinin yattığı belirtildi. Sambacıyı kırmak istemeyen yönetimin de Lincoln’ün bu isteklerine göz yumduğu ifade edildi. Bu arada Lincoln’ü göndermek istemeyen Galatasaray’ın oyuncunun gitmekte ısrarcı olması halinde 15 milyon euro bonservis bedeli talep edeceği de gelen bilgiler arasında. Lincoln’ün, Cimbom ile 2 yıl daha sözleşmesi var.

FOTOMAÇ

kaynak http://www.objektifhaber.com/yeni/objhab/default.aspx?id=2O30O172577
 

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
pek mantıkLı gözükmüyor. . .
 

samco_deu

samcho
bu fotomaçı da almasınlar valla artık floryaya adamların işi gücü asparagas haber başka bildikleri yok 1000 sallamadan biri tutar aha biz demiştik diye de utanmadan sürmanşet yaparlar

lincoln gitmez.....
 

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Kaynak fotomaç olunca insanın içinden inanmak gelmiyor :hhmanD:hhmanD
 

HTML

Üst