YAZILIM SAHTECİLİĞİ KURBANI OLABİLİRSİNİZ mesajına kesin çözüm [ %100 garantili ]

serdar_d

New member
Beyler ben winlogon.dll ile ilgili bişey yaptım heralde.Windows çıldığında hata raporu gönder/gönderme geyiği çıktı.hem ilk arkadaşın mesajındaki basamaklardan 3. de ki Wgatray.dll dosyası bende yoktu bende onu sanıp winlogon.dll dosyasını taşıdım gerçi nereye taşıdığımıda bulamadım sonra ama :)) Neyse bişeyler yaptım işte bana bi yardım eli uzanırsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Not: Açılış ekranındaki uyarılar ve saatin yanında çıkan uyarı gitti. ama dediğim gibi bu seferde yanlış bişeyler yaptım heralde
Bende aynı sorunu yaşadım winlogon hatası. http://www.microsoft.com/Genuine/ burda windows doğrulama yapınca sorun ortadan kalkıyor. sorun neden kaynaklanığınıda söylüyeyim bu arada gecenlerde bir program indirim windows yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz yazan alt köşede onu kaldırdım. ondan 20 gün sonra falan bu hata verdi ama o program sayesinde orjinal oldu windows şimdi.
 

pato_01

New member
Kanka saaatin yanından simgesi kalktida bu açilirken simdi çözümleme yap falan dio onu nasıl düzeltcez kanka ya yardım pls

Bende aynı sorunu yaşadım winlogon hatası. http://www.microsoft.com/Genuine/ burda windows doğrulama yapınca sorun ortadan kalkıyor. sorun neden kaynaklanığınıda söylüyeyim bu arada gecenlerde bir program indirim windows yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz yazan alt köşede onu kaldırdım. ondan 20 gün sonra falan bu hata verdi ama o program sayesinde orjinal oldu windows şimdi.
ya ama windows dogrulama yapınca sahte dio gene dogrulamadan geömiyo windows.. dedigim gibi dogrulamadan geçmedi ve bilgisayar baslarken simdi çözümle falan çıkıo off ya bidahamı format atacammmmm
 

gökdeniz

New member
:victory
Daha önce yayınlandımı bilmiyorum. Ama sitede arama yaptım bulamadım. Eğer işletim sisteminiz orijinal lisanslı değil ve otomatik güncelleştirmeleriniz açıksa, her an karşınızda belirivericek olan WINDOWS YAZILIM SAHTECİLİĞİ KURBANI OLABİLİRSİNİZ uyarısına kesin çözüm burada.

Yapılması gerekenler çok basit 1-2dk içinde o mesajdan kurtuluyorsunuz.. Nasılmı? Hadi başlayalım :

1- Öncelikle Unlocker programını kuruyoruz. << LİNK YENİLENDİ!! >>
Proram linki : http://ftp.isu.edu.tw/pub/CPatch/sysutil/unlocker/source/unlocker1.8.5.exe
Rar şifresi : bluelive
2- Programın kurulumu çok basit. Ne key istiyor nede serial. çünkü beleş:) ileri ileri diosunuz kuruluyor. programı kurduktan sonra sistem saatinin yanında sihirli değnek simgesi çıkacaktır.
3- Şimdi “C:\Windows \system32\” klasöründe “WGAtray.exe” ve” Wgatray.dll” dosyaları var. Sırasıyla bunları sağ tıklayıp UNLOCKER diyoruz.
4- Açılan pencerede hiçbirşeyi değiştirmeden LOCK ( kilidi Aç) düğmesini tıklıyoruz. Bu işlemi her iki dosya için sırayla yapıyoruz.
5- Sonra WGAtray.exe dosyamızı yine sağ tıklayarak UNLOCKER diyruz. Bu sefer açılan pencereden Taşı yı seçerek masaüstünü seçiyoruz. TAŞI düğmesine tıkladıktan sonra o dosyayı masaüstüne taşıdık. Yine aynı şekilde vgatray.dll dosyasınıda masaüstüne taşıyoruz
6- Taşıma işlemleri bittikten sonra Açık olan bütün pencereleri kapatıyoruz. Görev yöneticisi ni açıyoruz ( CTRL+ALT+DEL ).
7- İşlemler sekmesinde WGAtray.exe yi tıklayıp İŞLEMİ SONLANDIR düğmesine tıklıyoruz ve açılan onay penceresine evet diyoruz.
8- Sonlandırma işleminden hemen sonra hiç vakit kaybetmeden masaüstüne taşımış olduğumuz WGAtray.exe ve WGAtray.dll dosyalarını siliyoruz.geri dönüşüm kutusunuda boşaltıyoruz. Bu silme işleminin işlemi sonlandırdıktan sorna hızlı yapılması gerkiyor. Çünkü wgatray.exe dosyası kendini sürekli çalıştırıyor ve silinmesini engelliyor.
9- Silme işlemi bittikten sonra bilgisayar biraz sapıtacak ve yeniden başlayacaktır.
Ve işte bu kadar… Artık Yazılım Sahteciliği uyarısı almayacaksınız… Taaki siz yeniden güncelleştirme yapana kadar. Hiç mi güncelleştirme yapmııcam diebilirsiniz. Bunun içinde windowsu orijinal yapmak olayları var.onları uygulayarak o sorunuda çözmüş olursunz.
Bütün bu uyarıları çıkmasını sağlayacak olan güncelleştirmeyi hiçbişekilde kaldıramıyorsunuz ve o dosyaları silemiyorsunuz.. taaki yukardaki yöntemleri uygulayana kadar… hadi kolay gelsin.. artık teşekkürü hakediyorum sanırım…

ben şahsen 10'dan fazla windows xp kurtardım bu şekilde.. hiçbirşekilde alıntı değil alın teridir. şüpheniz olmasın...:clap

Not: wgatray.exe ve wgatray.dll dosyaları, windows'un rutin güncelleştirmeleri ile beraber yükleniyor. ve farkına varamıyorsunuz. eğer sistem açılırken uyarı almıyorsanız güncelleştirme yüklenmediği içindir. güncelleştirme yoksa uyarı da yok dosya da yok.


Arkadaşım Ben yeni üyeyim... Söylediklerini uyguladım. Gerçekten işe yaradı. Süpersin... Teşekür ediyorum sana. Başarılı bir insansın bence....
 

firehardy

New member
arkadaşlar bu eski bir craktir ama hala çatırrr çatırda çalışıyor.
formu tamamen gezmedim bu crackle alakalı iki konu okudum ikisinde de problem aynı bende bendeki crackleri paylaşayım dedim.

Windows Kesin Çözüm:)

bu dosyayı indirdikten sonra

1-) wga-fix.exe dosyasını çalıştırıp evet diyoruz.

2-) Microsoft Genuine Advantage Diagnostic Tool.exe bu programı çalıştırıyoruz bu ekran karşınıza geliyor.


3-) daha sonra da keyfinder.exe yi çalıştırıp OPTIONS> Change Windows Key diyoruz.


4-) key oluşturmak içinde Keygen.exe yi çalıştırın



5-) Microsoft Genuine Advantage Diagnostic Tool.exe bu programı tekrar çalıştırın Kırmızı İle Bloked VLK yazan Yerde Yeşil Yazı İle GENUINE yazacak

ve şimdi windowsunuz yüzde yüz yasal istediğin kadar güncelleme yap bilmem ne yap gitmez:)
Tamamen Alın teri arkadaşlar forumda bi espri galba bende yazayım bari:)
Linkte trojan var!


tROJAN
 

HTML

Üst