Görevleri İstediğin Kadar Yapma Bug'ı [1720nofixed]

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Evet arkdaşlar eskiden yaptıgımız bi bugu acıklıyacagım. 2 aydır benım kullandıgım bug oyunda gerekli seviyeye ulasmamı sagladı. bundan sonra fixlense dahi acıklıyabilirim. öncelikle eskiden nasıl oluyordu. ;

görevi alıp görevi bitirirdik. görev verme yerıne gelince sol alttan görev iptal ediciyi. ve NPC den görev vermeyi açartık. give up ve confirm yazısını üst üst e getirirdik confirme basıp direk five up deyınce. yeşil kutuyu alırdık ama görev bitmemiş sayılırdı tekrar yapar yapar yapar yapardık.

şimdi anlatıcagımda ise çok farklı. yapıcagımız bugda görev verme pencesi bugda kalıyor. bir çok serverda 2 aydır fake acc.ler ile kraliyet seçimi hizmeti vermekteydım ama sımdı bnu acıklıyacagım ve sızlerde 1 2 hafta olsa dahi yararlanın.

öncelikle 83e kasmak ısteyen arkadaslar direk olarak size taktiğim ;

bi görev yapın 5 10 20 30 50m veren artık ne kadar seri olmak ıstersenız. görev verme yerıne gelin görevi verme penceresınde yazan confirm yazısına tıklayın ama bırakmayın sakın tıklı kalsın. bırakırsanız görevi verirsiniz daha sonra bi arkadasınız size trade atsın. sonrak esınlıkle birşey enlemeden alt+f4 kombinasyonunu açın ve uygulamalardan knight ınline ı sonlandırın. böle yaparak date basede görevi bugda bırakıyoruz. ama daha işlem bitmedi. daha sonra oyuna tekrar girioruz ama bu sefer o2. o2 deki DB miz hala aynı görevi verirsek gene normal şekilde kabul eder. o2 deki kesınlıkle o1 deki işlemı YAPMIYORUZ. o2 de aynı görev NPC sıne tıkladıkdan sonra karşımıza görev kabul ekranı geliyor ama hiç birşeye basmıyoruz. 'E' tuşu kombinasyonu ile görev NPC sınden epey uzak bi yere gidiyoruz ve bi yaratıga ( fark etmez ) ölüyoruz. daha sonra gene hiç birşey enlemeyip alf+f4 kombinasyonundan oyunu sonlandırıyoruz. ve bunun ardından O1 buraya dikakt işin püf noktası arkadaşlar.

o1 e giriyoruz charımız yerde ölü halde ! ! ! ! kesınlıkle PRES OK basmıyoruz bi rezzer geliyor sizi kaldırıo arkadaşlar pres ok basarsanız asla olmaz işin püf noktası budur. daha sonra görevi aldıgınız NPC ye gidin confirm bastıgınızda o pencere nın ekranden gıtmedıgını goreceksınız... oyundan cıkana kadar confirm basabilir. ve oyundan cıkana kadar yeşil kutu, exp yada görevın verdıgı aklınıza ne gelirse alabilirsiniz.
 

infrablue

New member
bana biraz garip geldi valla 64 lvlim eğer oluyosa 60a yeni çar kasıp wraith görevini seri seri yaparım. 3günde 83:S deneyen varmı bunu
 

ZiTaRoF

New member
usta bunu hemen deniyeceğim 66 warriorum var. brahman görevinde deeyecem olursa cok manyak olur. ama inş bu konu koxp sitelerine verilmez yani birisi alıp verirse bu sitelere, oyunun yine içine ederler (bknz: npc kesme)
tesekkurumu bugu uyguladıktan sonra etcem inş olur :)
 

nuhcagatay

New member
alican kardeş kesin oluyomu şuan açıkmı ?
mesela sen şuan 83 lwl oldunmu?
yani eger kesin oluyosa pre çekcem çara
direk 83 kascam ?? ne diyosun eminmisn olcakmı?
sen burda paylaştın bunu giderler başka sitelerde açıklarlar
hemen fixlenir
onun için kısa zamanda yapmak lasım :S

deneyen war mıııııııı?? la bişi söleyin
 

elndil_trr

New member
ben denedim işe yaramadı eziq bi charda denemiştim yok deneyip de başaran varsa bana ayrıntılı olarak anlatsın çünkü trade atıldıktan sonra alt+f4 kombinasyonuyla oyundan çıkılamıyor çünkü arkada trade cinfirm cancel yazısı duryor ve exit e basılamıyor.
 

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
ben denedim işe yaramadı eziq bi charda denemiştim yok deneyip de başaran varsa bana ayrıntılı olarak anlatsın çünkü trade atıldıktan sonra alt+f4 kombinasyonuyla oyundan çıkılamıyor çünkü arkada trade cinfirm cancel yazısı duryor ve exit e basılamıyor.
orda görv yöneticisinden kapatcaksn oyunu
 

bady_0006

New member
sallıyorsun be kardesim illa buraya yazı yazmak için ne yapacanızı sasırıyorsun mausla basılı tuttuk alt f4 yaptık ee nasıl cıkacaz oyundan exit demek için mausu kullanmak lazım olmaz ole sey
 

myk_44

New member
Alican Kardes Bende Eziq Charımda Bi Denicem Teşekkürümü Denedikten Sonra Ederim..

Olmuyor Arkadaşlar Ben Denedim Give UP İle Comfirm Aynı Anda Çıkmıyor..
 

derinlerde

New member
yaw arkadaşlar anlayın artık koca kafalımısınız yoksa.. piyasada ne kadar bug, hile, düpe varsa açığı bulan kullanıyor açık kapatıldıktan sonra siteye düşüyo yani yapılmıyor. yıllardır bu böyle yani
 

HTML

Üst