beşiktaşın 3 puanı silinecek

nedim87

New member
River Plate, 1 milyon 650 bin dolara sattığı Arjantinli oyuncu Federico Higuain'den kalan alacağı için açtığı davayı kazandı. Beşiktaş'a ek süre verildi. Ödeme olmazsa puan silinecek.

2007 yılında Arjantin'in River Plate Kulübü'nden 1 milyon 650 bin dolar bonservis ücretiyle alınan golcü oyuncu ile yıllık 1 milyon dolara anlaşma sağlanmıştı. Beşiktaş forması altında Turkcell Süper Lig'de 8, Şampiyonlar Ligi'nde 4 ve Fortis Türkiye Kupası'nda 2 olmak üzere toplam 14 maç oynayan Higuain, Fortis Türkiye Kupası'nda sadece 2 gol atmıştı. Golcü oyuncu devre arasında Meksika'nın Club De America takımına kiralandı. 2008'de ise sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilerek yollar ayrıldı.

DOSYASI KABARIK

Buraya kadar her şey normal. Ancak yeni bir gelişme Beşiktaş yönetimini sıkıntıya soktu. River Plate Kulübü, Higuain'in bonservisine karşılık kendilerine verilen 2 çekin karşılıksız çıktığını belirterek Beşiktaş Kulübü'nü FIFA'ya şikayet etti. FIFA, River Plate'i haklı buldu ve siyah-beyazlı kulübe ödemeyi yapması için ek süre verdi. Del Bosque ve bir çok konuda FIFA'da sabıkası bulunan Beşiktaş Kulübü, parayı ödemezse 3 puanının silinme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak.


kaynak www.mynet.com
 

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Bu Ne Lan :mad: Yeter Be MiLLet BuLdu Sahipsiz Takımı 4 Cepheden SaLdırıyor..Tüpçü Ebenı Ajdar KovaLasın..DefoL Lan YETERRRRRRRRRRRR...
 

icemen

New member
lan ağlamak istiyorum bu ne yaaa? gelen vuruyo giden vuruyo taraftardan başka kimsenin sesi çıkmıyo mu? sanki futbol dünyası bir olmuş da Beşiktaşa zarar veriyomuş gibi. Lan demirören manyağıı sana diyorum defol git lan artık takımı uğrattığın zarar, beşiktaşa cebinden verdiğin paralardan daha çok oldu. git sen tüplerini sat sonra git maç bileti al tribünden maç izle başka da bişeye karışma lan. :mad:
 

gurur24

New member
demirören ne işler ördün başımıza
seni bizi bitirtmek içinmi koydular başımıza
derin fb yada derin gs hangisindensin
savcıya desekte alsalar başımızdan bi sorguya götürseler
 

Uzunefe

Altın Üye
Beşiktaş ne kadar iyi oynarsa oynasın bu takımı 2 şey bitiriyor

1- Taraftarı
2- Eski Futbolcuları
 

nedim87

New member
Beşiktaş ne kadar iyi oynarsa oynasın bu takımı 2 şey bitiriyor

1- Taraftarı
2- Eski Futbolcuları
kardeş taraftarın ne suçu var? bi suçu varsada artık isyan bayrağını çekmeli sessiz kalmamalı yeter artık demeli yazıktır onca verilen paraya.hem beşiktaş hem türk futbolu hemde milli servet gidiyor elden yazıktır günahtır...
 

HTML

Üst