Delgadonun hakları konusunda klüpten yazılı açıklama geldi....

remington

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Bilindiği üzere, Takım Kaptanımız Delgado 4.875.000 € sözleşme fesih bedeli ile Kulübümüz’e transfer olmuştur. Sözleşme fesih bedeli Kulübümüz tarafından ödenmediği için transfer ve imaj hakları Kulübümüz’e geçmemiştir.

Sezon başındaki performansı ile Kulübümüz’de Kaptanlığa getirilen ve birçok kulübün transfer listesinde yer alan bu futbolcumuzu kaybetmemek ve Kulübümüz’e kazandırmak için Yıldız Holding ile görüşmeler yapılmış ve Delgado bütün hakları ile Kulübümüz’e kazandırılmıştır.
Her şeyde eleştirilecek hususlar arayan bir düşüncenin ürünü olan bu yazı sahipleri eminiz ki Delgado’nun bedelsiz olarak başka bir kulübe gitmesi halinde bu defa böyle bir oyuncuyu ‘Beşiktaş nasıl elinden kaçırır’ diye eleştireceklerdi.

Transferin bedeli konusunda yapılan eleştiriler de haksız ve maksatlıdır. 3 yıl önce nakit olarak 5.000.000 € transfer bedeli ödenen ve takımımızda 3. sezonunu oynamakta olan Delgado gibi bir futbolcu bütün hakları ile Kulübümüz’e kazandırılmıştır. Üstelik Kulübümüz, Delgado’nun imaj ve transfer hakkı anlaşması ile beraber Basketbol için aldığı sponsorluk bedelini 3.000.000 USD + KDV artırmıştır. Basketbol şubemiz için alınmış olan 3.000.000 USD + KDV gibi önemli bir bedel dikkate alınmadan yapılan yorumların gerçekleri yansıtmadığı aşikardır.

Bu tarz bilgi eksikliği veya sair nedenlerle yapılan haksız ve mesnetsiz eleştiriler sponsorların Türk sporuna katkı sağlamalarını olumsuz yönde etkilemekte ve bu durum Türk sporuna ciddi zararlar vermektedir.

Bu vesile ile gerek Delgado’nun Kulübümüz’e kazandırılması gerekse Kulübümüz’e ve Türk sporuna katkıları dolayısıyla Yıldız Holding’e teşekkür ederiz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

BEŞİKTAŞ JK
 

HTML

Üst