Atatürk de gerçekten Kemalist miydi?

rcpi.nesi

New member
Atatürke , ilke ve inklaplarına Laik Türkiye Cumhuriyetine Namusları Şerefleri üzerine yemin edenler Atatürkçüdür.Bazıları ettiği yemine sadık kalmaz bu onların Atatürkçü olmadığını değil Namussuz Şerefsiz Olduklarını gösterir.

Atatürkçü olmadan meclise adımını dahi atamazsın .Sıkıysa bağlılık yemini etmeden mecliste millet adına konuş bakalım.

mecliste şeriatçı ,bölücü,amerikancı,avrupacı,federesyanculuk yapanların şerefi namusu ettiği yemine bağlılıkları kadardır.

İnanıyorumki milletimiz için şeref ve namusun tekrar değer kazanıp aranılacak temel öğe olacak günler gelecek, namussuzlar şerefsizler prim yapamayacak yalanlar söyleyip milleti kandıramayacaklar.
 

neb34

Banned
Eskiden yeminler de "vallahi" yani Allah a yemin olsun şeklinde yapılırdı.

Şimdi vallahi şeklindeki yemini kaldırım namusum,şerefim... yeminini getirenler Allahsız mı oluyor senin mantığına göre?

Bu memlekette tek bir şahsa göre yemin yapılacaksa o zaman ülkenin ismini o şahsa münhasır koyalım.Memleket başlı başına onun ya o bakımdan.

Ayrıca en büyük şeref "La ilahe illallah Muhammedün resullullah" demenin ve bunu hakim kılmak için verilen mücadelenin şerefidir.
 

MaLum-kişi

Hbeşer-i KamilH
arkadas sunu demek ıstemıs heralde Ataturkculuk cokmu abartılıo yanı Ataturk bıle bukadar kendı devrımlerını gerceklestırmek ıcın sadece ne gerekıosa onu yapmıs ve basarmıs sımdı ıse Ataturkculuk arkasına sıgınıp onu kullanılıo demek ıstemıs
 

bazuuka

Banned
Atatürk irticacıydı yaşasaydı açığa alırlardı soruşturma açarlardı bu solcuların eline düşürmesinler .
 

HTML

Üst