Kamuoyunun Merakla Beklediği Tartışma Başladı

YamanAlp

New member
Kamuoyunun büyük merakla beklediği büyük düello başladı. Taraflar tartışmaya çalışıyor. Gökçek sürekli müdahale ediyor.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu büyük düelloda.. İkili arasındaki tartışma Star TV ile aynı anda, Haber3.com'da..

Kılıçdaroğlu, "Ankara'da vatandaşın kullandığı doğalgaz sayaçlarının alımında büyük yolsuzluk olduğunu iddia ediyor. Aynı marka ve model doğalgaz sayaçları Ankara'da, İstanbul'da olduğundan beş kat daha pahalıya verildi" diyor. Kılıçdaroğlu, Gökçek'e bu fiyat farkından kaynaklanan 12,5 Milyon Euro'yu soracak.


İŞTE BÜYÜK DÜELLODAN DAKİKA DAKİKA CANLI ANLATIM:

19:08 Kemal Kılıçdaroğlu:
Konu doğalgaz sayaçları ve onun bağlantıları içinde olacak.

19:10 Melih Göçek:
Efendim bugün kısmet olursa biraz sonra konuyu getireceğiz. Sayın Kılıçdaroğlu dedi ki sadece bu konuda Gökçekle tartışabiliriz dedi. Ben burada hangi konuları söylediyse o dosyaları getirdim. Ben de bunu getirdim derse kabul etmem. Dedim ki öncelikle yapmış olduğu itham konusundaki belgeleri sunacak.

Başka iddiaları varsa oturumun bitmesine 5 dakika kala, yeni ithamlarını gündeme getirir yeniden biraraya geliriz, yine tartışırız. Ben Sayın kılıçdaroğlu'na 25 tane başlıkta yolsuzlukları soracağım. Bunları gösterdikten sonra devam ederiz. Ama konunun dışına çıkarsa müdahale ederim. Konunun başka bir yöne çıkmasına izin vermem.

Bu bir ikincisi.. Ama bir insanın itham edilebileceği en kötü şey yolsuzluktur ve bu şerefsizliktir. Kim yaparsa yapsın şerefsizliktir. Ama yolsuzluk ithamında bulunup ispat edemezse o da şerefsizliktir.

Sayın Kılıçdaroğlu'ndan 168 Euroluk yapmış olduğum alımın faturasını kamuoyuna göstermesini istiyorum.

19:13 Kemal Kılıçdaroğlu:
Sayın Gökçek, ben sizin programa katılırken satır başları itibariyle bir şeyler söyledim. Ben doğalgaz sayaçları dolayısıyla Ankara halkının nasıl soyulduğunu anlatacağım demiştim. Belgeleriyle ortaya koyacağım.

Bir espiriyle başlayalım. Ben bütün billboardlara Kılıçdaroğlu'nun fotoğraflarını koyacağım demişti. Gerçekten yapacak mısınız? (Gökçek: Evet) Sadece İstanbul'da 645 billboard var, bunun kirası... (Burada Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun sözünü kesti)

19:18 Kemal Kılıçdaroğlu:
Doğalgaz biliyorsunuz Ankara'ya geldiğinde sayaç ihalesine çıkıldı. İlk ihale 224,5 dolar. Benim ilk sorum şu. Dünyada bu sayacı alan herhangi bir belediye söylesin.. ikinci konu 224,5 dolar bu uluslararası fiyat, Ankara fiyatı olarak alay konusu halinde.. Bu sayaç Ankara halkına 300 dolara satılıyor. DÜnyanın hangi ülkesinde 300 dolara sayaç satılır?

Ön ödemeli doğalgaz sayacına neden geçiliyor? Tahsilat sorunu için mi? Ama hayır tahsilat sorunu değil. Peki amaç ne olur da, ön ödemeli sayaç alınır? Acaba bu sayaçların alımında Ankara halkının faydasına bir şey var mıdır? Baktım bulamadım. Ön ödemeli sayaçlar için 2001'den Ekim 2008'e kadar...

* Uğur Dündar Melih Gökçek'i uyarıyor ancak Gökçek Kılıçdaroğlu'nun sıkıştığını ve konudan kaçmaya çalıştığını iddia ediyor.



* Burada Melih Gökçek, faturayı göstermesini istiyor...

19:25 Kemal Kılıçdaroğlu:
Ön ödemeli sayaçlar için bakım-onarım için 2001'den Ekim 2008'e kadar 55 milyon YTL ödeme yapıyorsunuz. 10 yılını doldrumuş sayaçlar için aynı firmaya 2 yıl içinde 2 milyon YTL para yapılıyor. Dünyanın en pahalı doğalgaz sayacı için bu kadar para neden? Niçin mekanik sayaç almıyorsanız da ön ödemeli yapıyorsunuz..

19:28 Melih Gökçek:
Uğur Dündar'a kızan Melih Gökçek "Siz verdiğiniz sözü tutmuyorsunuz, beyefendiye gelirken taktik verdiler. Gökçek sizi perişan eder. Bu beyfendi 9 konuda 9 yalan söylüyor. Şerefli insan yalan söylemez. Ankara halkı, kendinizle bizi karıştırıyorsunuz belge getirdim. Kendi el yazılarınızla CHP'lileri nasıl dolandırdığınızı görürsünüz.

* Bu sırada Uğur Dündar müdahale ediyor ve "konuyu siz çarptırıyorsunuz" diyor.

19:31 Kemal Kılıçdaroğlu:
835 bin sayaç, 2 Nisan 2008'den sonra sayaç aldı mı, aldıysa nereden aldı? Eğer bu sayaçlar mekanik olsaydı 138 milyon dolar Ankara halkı daha az ödeyecekti. Çünkü bir de 300 dolara sattı. Bu hortumu EPDK da inceledi. Ve belgeledi. (Gökçek: Bu hortumu sizin belediyelerinzde aracayaksınız) Bunun vicdani bir yönü var mı? 150 dolar nerede, 300 nerede? İstanbul, 190 dolara..

Sadece Ankara 300 dolar. Burada işin önemi şu, anu firmadan alınıyor, denetleniyor, bakım-onarım yapılıyor, aynı firma 10 yıl da değiştiriyor. Şimdi özelliştirme var, bu firma 2 sırada talip.. (Gökçek itiraz ediyor.. Cevap vermek istiyor.)



19:36 Melih Gökçek:
Şimdi Kılıçdaroğlu dikkat ediyorsunuz. Başında söylemiş olduğu sözü euro yu dolara çevirdi. Bu birinci yalanı. Ne demişti. 168 €'ya almıştık demişti. İstanbul'dkai mekanik sayaçlar 23 €'ya aynı firmaya satıyor. ARalarında 145 €'luk olduğunu söyledi. Şu gördüğünüz sayaç. Bunun adı elektronik sayaçtır.

Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Bu nedir bu katlı sayaçtır. ikisinin arasınnda fiyat farkı vardır. 23 dediği İstanbul'daki sayaç alttaki ise 168 dediği değil tamı tamına 63 €'ya aldık. Birisi peşin ödemelidir, bürokrasi sıfıra iner. Para direk kasaya girer ve parayı hemen tahsil edersiniz. İkisinin arasında bu fark varmış. Bizim almış olduğumuz sayaç 123 YTL'ye alınmıştır 168 € değildir.

Faturaları burada vereceğim öğrenecek bunu. İnsanların gözlerin içlerine bakarak yalan söylemiştir. İki sayacı birbirinden ayırt edemez durumdadır.

Şurada gördüğünüz elektronik sayacı İstanbul kaça almıştır ? İstanbul'un 23 €'ya almış olduğıu mekanik sayacı Melih Gökçek 18 €'ya almıştır. CHP'nin adayı olan Karayalçın kaça almıştır ?

Bakın benim aldığım 18 €. Sayın Karayalçın kaç liraya almıştır ? 50,60,70 CHP'nin başkan adayı yolsuzluk yapmış mıdır ? 80 YTL dersem, 90 YTL dersem... Faturasını vericem ya 100'e alsa Tamı tamamına 109 YTL'ye almıştır. Hangi sayacı ? Benim 38 YTL'ye aldığımı 190 YTL'ye almıştır. Siz kendinizle bizi karıştırıyorsunuz.

19:37 Uğur Dündar:
Lütfen Karayalçın dönemini tartışmıyoruz.


19:38 Melih Gökçek:
Mukayese etmeyecek miyiz? Bakın Karayalçın aynı sayacı bizim 63€'ya aldığımız sayaç Karayalçın'ın döneminde 348 dolardır. Kendilerini bizimle karıştırıyorlar. Bizde yamyam yok yamyamlar sizde. 224 dolar aldı dediği sayacı 1995 yılında aldığımızdaki ilk rakamdır. Teknoloji değiştikçe fiyat aşağı düşer.

19:39 Uğur Dündar:
O zaman Karayalçın beyi yamyamlıkla suçlamayalım.

* Melih Gökçek Karayalçın konusundaki iddialarını sürdürürken, Uğur Dündar Karayalçın'ın binada olmadığını belirtti. Gökçek de neden avukatlığını yapıyorsunuz diye yanıt verdi.

19:41 Melih Gökçek:
Beyfendi aradaki farkı bilmediği için Sosyal Sigortaları da batırdı. Hatırlayın Sosyal Sigortaları 0 zararla aldı. Ama zararla bıraktı.

19:42 Uğur Dündar:
Lütfen konunun dışına çıkmayalım...

19:44 Melih Gökçek:
3 defa TBMM de bana soru sormuş üçünün de yanıtını vermişiz. Bunlar elinde olduğu halde bunların hiçbir tanesine bakmıyor. 168 €'ya aldı diye insanların gözüne baka baka iftira atabiliyor.

19:46 Melih Gökçek:
Bunlar teftiş geçirmedi. Kimse de incelemedi diyor. Ben toplam olarak 3 Cumhurbaşkanı 11 Hükümet 6 Başbakan 14 İçişleri Bakanı 13 Adalet Bakanı 12 Sanayi Bakanı'yla çalışmışım benim geçirdiğim soruşturma sayısı 14'tür.Bu soruşturmaların neticesinde EGO çalışanlarıyla ilgili olarakk 2 defa mahkemeye gidip beraat etmişler. Peki niye gitmişler ?

Bizim çocuklarımız mahkemeye düşerken elektrik dairesi müfettişleri tayin edilmiş. Bu müfettişlerin bilirkişi raporları bizim çocuklarımızın mahkemeye düşmesine neden olmuş. Ama Gazi Üniv.'den bilirkişiler gelip bu müfettişlerin tamamen kasıtlı olduğunu ortaya koymuştur.Onlar Rahşan affından yararlanmış ama biz beraat etmişiz.



19:47 Melih Gökçek:
Sayıştay denetimi yapışmamışşız bu da beyfendinin yalanı.Beyfendinin bir başka iddiası, sayın Cumhurbaşkanının yakınlarından elektrik direklerini aldığımız. Bunun belgesini lütfen göstersinler.Onu da anlatayım. Şu görmüş olduğunuz sözleşme sayın Cumhurbaşkanı dediğiniz iftira attığınız elektrik direklerini kapğsayan sözleşmedir. Bununla Cumhurbaşkanı'nın ilgisi yoktur. İspata davet ediyorum.

Bu konuda da elektrik yol aydınlatma toplam fiyatı 16 trilyondur. Toparlayalım 23 €'ya İstanbul'un aldığı sayaç mekanik sayaçtır. Beyfendi ayırt edemiyor. 168 € olan elektronik sayaçtır. Biz bunu 63 €'dan almışız bu da yalandır. İstanbul ile Ankara'yı mukayese ettiğimizde Ankara daha ucuzdur. Biz almışız 38 YTL'ye Karayalçın almış 190 YTL'ye. Suistimal söz konusu değildir. Yolsuzluk yapmak şerefsizliktir.Beyfendi aynı sayaç olduğunu ispat etmesini istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanı'mıza ihale vermişiz belgeseni istiyorum.

19:48 Kemal Kılıçdaroğlu:
Birinci bölümde bağlayamadığım bir şey vardı: B.Belediye Kanunu, 18. maddeye dikkat. Kendilerinin aldığı 224,5 dolarlık sayacı hangi gerekçeyle ve niçin aldılar?

19:49 Melih Gökçek:
Dünyanın değişik ülkelerinde vardır. Türkiye'de her zaman daha pahalı olmuştur. Yurt dışından firmalar da ihaleye gelip ucuz fiyat nedeniyle kaçmıştır. 224 €'ya alındı denilen sayaç 1995 yılında dır. Bizim aldığımız fiyat 133 YTL karşılığı 63 €'dur bu rakamı 225 dolar oalrak çıkartmak mümkün değil.

*Uğur Dündar yeniden Melih Gökçek'i uyarıyor. Ancak Melih Gökçek bir türlü sakinleşmiyor sık sık lafı bölüyor.

19:52 Kemal Kılıçdaroğlu:
Daha geçen hafta İzmir B.B. teklif aldı, 50 dolara.. 60-70 dolara ben istediğiniz kadar getireyim.. Beyefendinin düzeyi malum. Sokak ağazı kullanıyor. Ben şu sorunun yanıtını daha alamadım, 300 dolardan kendi halkına satan herhangi bir ülke varmı belediye başkanı soruyorum.

19:54 Melih Gökçek:
Cevap istiyor musun ? Biz 300 €'ya sattığımız zaman 150 € karşılığı yatırım yapıyoruz. Sorduğun gibi cevap vermek zorunda değilim. Karayalçın döneminde, gaz %117 karla satılıyordu. Bununla yatırım yapma şansı vardı. Bizim kar oranımız % 8 yatırım şansımız yok. İlk yıllarda biz 300 dolara satıp 150 dolarla doğalgaz yaygınlaşmasını yapıyordu. Karayalçın bunu yapmıyordu.


19:57 Kemal Kılıçdaroğlu:
Benim sorumu anlamadınız ama tekrar soruyorum. Dünyada 300 dolara ön ödemeli sayaç satan hangi belediye başkanı vardır? Gökçek buna cevap veremiyor.. Ben burada Sayın Gökçek'le ilgili dönemi sorguluyorum. Fahiş fiyatla sayaç satması yeni değil.. Geçmişinde de fahiş fiyatla kömür satması vardır. Fahiş fiyat benim söylemim değildir karardır.

Ben yanıt alamadığım sorular var.. 2-42008'den hangi firmadan ne kadar ve kaça doğalgaz sayacı almıştır. 835 bin sayaç görünüyor bana verdiği yanıtta.. Halbuki farklıymış.. (Gökçek cevap vermek istiyor)

Şimdi geliyorum bir başka konuya..

(Gökçek 168 Euro'luk iddianın Kılıçdaroğlu'un yanıtlamasını istiyor: Mekanik ve elektonik sayaç arasındaki farkı bilmiyor.)

20:10 Uğur Dündar İle Gökçek kapışıyor:

Gökçek, Dündar'a neden taraf tutuyorsunuz ? diye çıkışınca Dündar da bakın sesinizi kısmak zorunda kalabilirim yanıtını verdi.

CANLI YAYINDA ORTAM GERİLDİ !

Büyük tartışma her an sona erebilir. Uğur Dündar Melih Gökçek'in önünü kesemeyince, Gökçek de tavrını sertleştirdi. Dündar ile Gökçek sert tartışmalar yaşıyor. Dündar da bu durumda yayını bitirebileceğini belirtti.

Melih Gökçek, Uğur Dündar'ı taraf tutmakla suçlarken Dündar sonunda "Allah Allah" çekti.Uğur Dündar, Gökçek'e dönerek tam 9 kez Lütfen dedi. Ortam çok gergin. Ne Gökçek kendini frenleyebiliyor ne de Uğur Dündar ne yapacağını bilemiyor.

Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu'na yaklaşık 50 başlık altında üst üste suçlamalarda bulundu ve iddialarını sundu. Söz şimdi yeniden Kılıçdaroğlu'nda...

20:18 Kemal Kılıçdaroğlu:
Bu Başkent Doğalgaz'ın internet sitesinden alınmıştır..

Sayın Dündar, beyefendi konuluşurken sessizliğimi korudum. Hastanelerden, GATA'dan, üniversitelerden 17 tirlyon lirta fazla para alınmıştır. EPDK'nın kararına göredir.. Haksız yere doğalgaz bedeli alan EGO suçlu bulunmuştur. 14 trilyon lira..

Şimdi bana söyler misiniz, bu paralar nerede? 17 trilyon lirayı siz hortumlayacaksınız.. (Gökçek itiraz ediyor) Bu paralar alınıyor, EPDK haksız yere aldın diyor. Şimdi paraları iade edecekler. Kendi sitelerinden 800 bin aboneden, fazla para alınmış. Parayı ödeyeceğiz diyorlar.. EPDK ödemezsen ceza keseceğim diyor. O doğalgaz sayaçlarındaki yazılım hatasından dolayı.. 800 bin Ankaralı'dan fazla para alacaksınız..

Bakın, ilgili firma kar edecek. Sayaç değiştiriyorsunuz, yine para alıyorlar. İnsanlar bunu için mahkemeye başvurmuş. EGO'nun Huku Müşaviri'nin yazısını okuyorum (Okudu) Sorumuz şu, bu 150 dolar fazla tahsil ettiğiniz kişi sayısı kaç? Biz bilmiyoruz.. Onlar şunu açıklıyor. EPDK 90 günlük süre veriyor. Bunlar ise 2004 yılında mahkeme kararı getirenlerden sadece biz bu bedeli ödeyeceğiz diyorlar.

Kim söylüyor bunu 11-6-2008 tarihinde EGO Genel Müdürü söylüyor.

Siz kendi halkınızın menfaati yerine birilerinin menfaatini koruyorsunuz. Bu parayı kim aldı. Haksız değl mi? Her insan mahkemeye gidip, avukat mı tutsun? (Gökçek, 168 euro'yu soruyor tekrar) Sayaç için farklı sayaç alma lüksü Ankara'da yok. Sadece Gökçek'in sayaçları kullanılıyor.

20:24 Melih Gökçek:
Beyfendi dedim ki sözlerin ibitsdin diğer kapakları açalım. Siz bana söylerken doğalgaz sayaçlarını tartışacağız demediniz mi ? Ben sizin gibi ihaleleri 5-10-20 kat yükseltmedim ki...Örnekler vereceğim. Göreceksin.

20:26 Kemal Kılıçdaroğlu:
Bu sayaçların içinde pil var. Bu pili firmanın ücretsiz değiştrmesi lazım. Bunlar 10 trilyon lira 2003-2007'ye kadar vatandaştan alıyorlar bu parayı. EPDK itiraz ediyor, pil parası alamazsın diye..


HERKES KONUŞUYOR !

Uğur Dündar Kılıçdaroğlu'yla Almanya'daki PKK ile görüşme iddialarını konuşurken, Melih Gökçek ise Kılıçdaroğlu'nun Sosyal Sigortalar'ın başındaki günleriyle ilgili iddialar ortaya atılıyor.

Canlı yayında tamamen bir keşmekeş var...

20:27 Melih Gökçek:
Kemal Kılıçdaroğlu'na, siz bir iftiracısınız, şerefnizii kurtaramadınız siz bir demagog ve iftiracısınız...Suçlamalarını yöneltti.

UĞUR DÜNDAR PES ETTİ !

Uğur Dündar programı kapatma kararı aldı. Gökçek, "Adil yönetemiyorsunuz" dediği Dündar'ın yanıtı ise, "Ben de bir daha sizin bulunduğunuz bir açık oturumu yönetmek istemem" oldu.. Dündar son kez Gökçek'e 5 dakika daha verdi...

20:35 Kemal Kılıçdaroğlu:
Ben hayatımda ilk kez bir kenti soyup kendisini haklı çıkarmak için konunun dışına çıkan bir başkanı ilk kez görüyorum. Sayın Gökçek'in Yargıtay'daki dosyası için AKP özel bir yasa çıkardı.

Siz dünyanın en pahalı sayacını uydurup bir sayacı vatandaşa götüreceksiniz, ve ben bununla ben yatırım yapıyorum diyeceksiniz. Türkiye'nin en borçlu belediyesi hangi yüzle bu programa çıkıyor. Formül yanlışlığı nedeniyle.. Eğer bu ülkede adam gibi bir Maliye Bakanı olsaydı, bu ülkede bu firmanın fiyatları belirlenirdi.. Uğur Bey, serbest bölgede yapıyorsunuz, %1000 kar kalıyor.

Bu fiyatın bu kadar yüksek olmasının nedeni bundandır.

Uğur Dündar karşılıklı yüzleşmenin amacını aşması üzerinde canlı yayını kesti.İkili soru-cevap yapamayınca malesef bu sıcak tartışma başladığı gibi yani gergin bir havada sona erdi.

haber3
http://www.etikhaber.com/content/view/67718/28/
 

£rQ

New member
Evet katılıorum sana kılıcdaroğlu adam gibi dinledi gökçeği ama karsılıgını alamadı
 

Tunyukuk

New member
Melih gökçek kendini bitirdi.
Bir başkası böylesini yapamazdı kendi kendine yaptı
 

fells2

Banned
İ.melİh GÖkÇek Kendİnİ Yedİ Bİtİrdİ...ankarali KarŞisininda SayginliĞi Yoktu HİÇ Kalmadi...bakalim Recep Tayyİp Ankara İÇİn Aday GÖsterecek Mİ ?:)
 

YamanAlp

New member
Kılıçdaroğlu Akpnin başına Zaloğlu Rüstem oldu yaf.

SANKİ FUTBOL TAKIMI OLUŞTURUYOR

1-Dişli (kalede) banko yani :D
2-Dengir Mir Fırat Mehmet Esat :D
3-Melik Gökçek
4-Tutski Miançek
5-...???? eceba kimm????
 

SEGMEN

İstiklal Mahkemesi Hakimi
meclis (AKP) yasa çıkarıp melihi kurtarmış

tahsil edilen doğalgaz paraları botaşa yatmamış

sayaçlar 800.000 kişininkini fazla hesaplamış

sayaç işi tekel

başkası bu işe el atamıyor
 

spectrano

New member
Bence diğer belediye başkanları tarafından yapılmış olabilecek suistimaller Ankara'da yapılan haksız uygulamalrı haklı göstermez...Sonra benim gibi devlete vergi ödeyen birisinin devlete 3 kuruş borcu olsun yakama yapışırlar..Bu Ankara belediyesinin doğal gaz borçları ne zaman tahsil edilecek...
 

saplantı06

New member
başlık düzgün zaten.

melih gokcek nakavt

bazıları vardı, gunler oncesinde konusuyorlardı melihin karsısına nasıl cıkcak diye =)


yazık oldu melihe.

nakavt hem de defalarca nakavt...
 

LLEHKCAH

Anarchist
başlık düzgün zaten.

melih gokcek nakavt

bazıları vardı, gunler oncesinde konusuyorlardı melihin karsısına nasıl cıkcak diye =)


yazık oldu melihe.

nakavt hem de defalarca nakavt...
ben bu kadarını beklemiodum... 15 dkka daha uzatsa salya sümük ağlayacaktı... kılıçdaroğlununda dediği gibi ''keşke bu kadar düşmeseydin''
 
valal neden bhukadar çok sevindiniz anlayamadım

Kılıçdaroğlunun Rahşan affıyla kurtulduğuna mı

SSK yı sıfır borçla alıp batırdığını mı

Karayalçının milleti nasıl soyduğunu mu

İhaleleri kendi yandaşlarına nasıl peşkeş çektiğine mi

Kılıçdaroğlu bunların hangisine cevap verdie seviniyorsunuz anlamadım
 

TuğяuL

Banned
valal neden bhukadar çok sevindiniz anlayamadım

Kılıçdaroğlunun Rahşan affıyla kurtulduğuna mı

SSK yı sıfır borçla alıp batırdığını mı

Karayalçının milleti nasıl soyduğunu mu

İhaleleri kendi yandaşlarına nasıl peşkeş çektiğine mi

Kılıçdaroğlu bunların hangisine cevap verdie seviniyorsunuz anlamadım
Melih Gökçek 50 den fazla soru sordu

Kıulıçdaroğlunun bunlarının hiç birisine cevap verememesine seviniyorlar
 

YamanAlp

New member
başlığı düzeltin ben kılıçtar oğluna şerefsiz başlığını atınca silmiştiniz

argo başılık atılması serbest olsaydı ben ne kelimeler bulurdumda it yese kudurur mevlana gibi dönüp iman ederdi.

Şerefsiz kelimesi yerine edebi olarak çirkef ifadesini Türkçe Sözlükte karşılığını bulabilirsin fakat şerefsiz kelimesini Türkçe Sözlükte değil ARGO SÖZLÜKTE BULURSUN.

Şimdi Çirkeşleşip benim konumu kirletmeyiniz.....Şikayetiniz varsa gidin şikayet bölümüne yapınız.

LÜTFEN.....
 

luckleon

New member
Ben konunu başlığına katılmıyorum. Melih Gökçek kendini rezil etmemiştir. Zaten rezildi. :))))
 

dalay00

Banned
allah kimseyi kılıçdaroğlunun durumuna düşürmesin adam hakkındaki hiçbir iddaya cevap vermiyor, müfteriydi şimdide şerefsizlik rütbesine yükseldi...
 
Diyorlar ki efendim Kılçdaroğlu hep dinledi sözünü hiç kesmedi

oysa Gökçek in hiç bir iddiasına verebileceği cevap olmadığı için dinliyormuş gibi görün dü
 

HTML

Üst