Sağ alt köşedeki reklamı yok edin

DiscoKralı

New member
Rahatsız olduğunuz reklamları bloke edin bu bir firefox eklentisidir

eklentinin ismi adblock sağ alt köşedeki reklamı yok edin


link https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/10

eklentiyi kurduktan sonra sitedeki reklama sağ tıklayın ve engelle yi seçin bitti bu kadar :durdurun




tamamen reklamlardan arındırılmış bir hackhell örnekte olduğu gibi:victory
 

n€d!mbur@k

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
TeşekkürLer...
 

Boschwer

M€SHGUL
eger security programlariniz da anti banner EKLENTILI KURULUM YAPMISSANIZ MESELA KASPERSK YDE MEVCUT reklamin üzerine SAG TIKLAYIP anti banner e gönder iletisine tiklayin baska antivirlerde anti banner eklentisi kurlmussa ister opera ister internet explorer ister firefox hepsi icin kolay cözüm yolu , program bile istemez ,, AYRICA PROGRAM PAYLASILDIGI ICINDE SÜKREDIN :) sagolsun.
 

TEKNİSYEN4

New member
Arkadaişlar yha bu sağ alttaki msn şifrebul vs.... reklamı nasıl engelleyebilirim explorer kullanıyorum gerçekten rahatsız ediyor
 

ibocanone

New member
emegine saglik guzel birkac arkadasim denedi ama moz. kabul etmedi eklentiyi ben de Adblock Plus 1.0 u yukledim simdi sorunsuz kullaniyorum :)
 

katibzabit

New member
öncelikle teşekkürler, eklentiyi kurmak istedim hata verdi, reklamın üzerine sağ tıkladığınız zaman SABİT REKLAM GRAFİKLERİNİ ENGELLE diye bir menü var tıklıyorsunuz ve reklama elveda
 

mali007

New member
benim gibi opera kullanıcılarına, sayfanın herhangi bir yerine sağ tıklayın ve alt tarafta içerik engelle çıkar, engellemek istediğiniz ne varsa tıklayın ve üst taraftaki tamama basın. hepsi bu kadar tertemiz reklamsız bir sayfa.
 

HTML

Üst