Bir bakın yeter

kill_joy

New member
Arkadaşlar benim pc'imde 256 mb ram var .bunu yükseltmek istiyorum.1024 ram e mesela.Ama piyasada çok çeşit var.Bana 100 ytl ye kadar
masaüstü intel pentium 4 2.8 ghz işlemci (ddr bellek galiba) için 1024 mb ram önerirmisiniz.Pek anlamıyorum bu işlerden.Uyum sorunu olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
 

yuxexes666

New member
Sana bi öneri yapayım

Başlat>Çalıştır>Dxdiag yaz enter a bas ordaki bilgilere bak yaz bi kağıda en yakın Pc'ciye git. Şuan pc ye ulaşamıyomuşun ama Fırsat olduğunda dene. sadece öneri.
 

othella

New member
ΜεтάĻïڪţ;3752560' Alıntı:
Burası Yardım başlığı sorunu olan yardıma ihtiyacı olan arkadaşların sorunlarını paylaştığı bölümdür... Donanım'a açılması yanlış.. ;)
Konuyu açan arkadaş donanımla alakalı bir sual sormuş dikkat edersen! Öyleyse donanıma açılması neden yanlış olsun ? Yardım, Donanım bölümünden istenemiyor mu ?! Sorunu olan arkadaşlar sadece "Yeni Başlayanlar & Yardım" bölümünden mi yardım alabilir ? Sonra konu başlığı olarakta "Bir bakın yeter" demek yerine mesela "Ram yükseltmek istiyorum" demek daha uygun olmazmıydı.! Benimkisi sadece bir hatırlatma idi, kimseyi rencide etmek değil.Yoksa isteyen istediği yere açsın konuyu bana ne...!
 

KillaFlex

Altın Üye
256 ramin yanına takacaksan ramle uyuşması için mhzleri aynı olması lazım.
Eğer pc yeni değilse. Ki 256 ram olduğuna göre eskidir. Bu yüzden ddr dır.
Ve bildiğim kadarıyla ddr ramlerin üretimi durdurulduğu için fiyatları ddr2 ye göre biraz yüksek :)
 

HTML

Üst