Şikayet/İhbar Hattı

Tunyukuk

New member
Dikkatinizi çektimi,
Konulara yazılan mesajlar konu üstüne çıkmaya başladı
 

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör



ie den siteye giriş yaptığımda bu pencere açıldı? bu ne? :saskin
 

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
konu değildi chamur normalde firefox kullanıyorum ama ie dan bir şeye bakmak için girdim ana sayfada normal girişten şifremi girdim ve bu pencere açıldı.
 

LOOPUSED

Altın Üye
değerli mod arkadaşım...madnes denilen bölüm modu,bölüm kuralına göre açılan konuya post atmanın yasak olduğu kuralıyla konumu kapatmıştır.eyvallah.post atma işi sadece banamı aitki; gündüzde uyardım diyerek ,emek verdiğim resim paylaşımını kapatıyor..bu bölümde herkes (onlarca örnek verebilrim post kaymakta..) madnesin siyasi olarak ters kutup olmasından 3 gündür serbest kürsüde hakaretlerine tahammül ediyor olmamız onun tarafane yaklaşımına sebep oluyorsa,orda alamadığı hınç ve kinini kendi bölümünde tek yanlı bana uygulayark çıkarmak istiyorsa biz bu resimler bölünmünü hiç kullanmıyalım en iyisi..

http://www.hackhell.com/geri-donusum-kutusu/508540-bunlarda-da-ne-mide-var-be-uffff-ogggghh.html#post3727377
açtığım bu konunun yeniden verilmesini rica ederim .açılmayacaksa aynı resimlerimi geri almayı paylaşımı durdurmayı istiyorum..gereğini lütfen...



bu konuda ilk baktığım komik resimde aynı konuya ,konuyu açan 3 mr isimli üyenin 3 defa post kaydığını gördüm ama kişi almış başını gitmiş,, ..daha vereceğim örnek çokk..
http://www.hackhell.com/geyik-amp-mizah/472803-karinca-nasil-oldurulur-resimli-anlatim.html

bir tane daha:
http://www.hackhell.com/geyik-amp-mizah/491541-yok-boyle-bi-geyik-arkadaslar.html

bunlardaki tahammül ,kuralsızlık sadece banamı ?
 

1001Design

330i ///M3 Design

infatuate

İstirahatte
http://www.hackhell.com/ozel-gunler-amp-tebrikler/508416-dede-oldummmmmm.html
Bu konudaki en başta 3 mesaj var o mesajlar silinip tekrar yazılabilir mi?
Benim açtığın konunun üstünde duruyor mesajlar bende açtığım konulardan bulamıyorum konuyu.Lütfen bi ilgilenirseniz memnun olurum.
databaseden kaynaklı bi hata olduğu için postlar konunun üstüne çıkmış, dolayısıyla konunun en başındaki msj asıl konu şekline geçmiş, eğer msjı silersem konu toptan silinir, üzgünüm yapılacak birşey yok şu durumda ..
 

HTML

Üst