RapidShare Açığı Programsız (Resimli Anlatım) [Kendi İcadım]

mghebiz

New member
güzel bir iş çıkarmışsın ama bende ne hikmetse bir türlü açılmadı yani hayalet bir sağa bir sola gidiyor sanal bilgisayar bir türlü gelmiyor bunun için ekstra bir şey yüklemem lazımmı internetimde sınırsız ondada bir problem yok yardım konuyu açan arkadaşım şimdiden saol
sorunun flash player ile ilgili. adobenin sitsinden yükle kullandığın browserı kapat tekrar aç (internetten çık ve gir) çözülür büyük ihtimal. bu arada kardeşimize de teşekkür bir borç, unutmayalım..
 

Stewie06

New member
bende valal mükemmel bir hzıda iniyor normalde nasıl çeiyorsam öyle iniyor ama eğer bazılarında öyle değilse tavsiye koy 5-6 tanesini gece yattarken sabah kalkınca hepsi inmiş olur. ;)
 

msn_a_dmin

New member
Ayni anda coklu yukleme olmuyor
evet ben de yapamadımn ya da olmuyor. çünkü bilgisayarımla aynı ip'i görüyor. yani farklı ip'ler vermiyor.

aslında çok mantıklı bir sistem çünkü ghost sanal bilgisayar yaratırken modem üzerinden 2. bir ip alıyor ve her açıp kapattığınızda ip yi değiştiriyor yani gerektiğinden fazla mantıklı oluyor :)
yok be arkadaşım ben de denedim. olmadı. belki yaptığım dns ve host ayarlarından da kaynaklanabilir. ancak ben de sadece bilgisayarımın kullandığı ip'i kullanıyor. yine de arkadaşımıza çooook teşekkür ederiz.emek vermiş ve bize de bu siteden haberdar etmiştir.
 

msn_a_dmin

New member
yaw walla gerçekten güzel bir çalıma yapmışsın ama ben de işe yaramadı kardeş. yani bendeki bilgisayarın ip'ini kullanıyor.deli olacam yaw bu rapid psikolojimi bozdu​
:durdurun
: :goz::biggrin:clap:victory:vur:aşk

premium alın arkadaşlar 4-5 gün sigara içmezsiniz olur biter ya hesabı kapatırsınız
kardeş premium alacak kadar zengin olsaydım. bende rapidshare rakip beleşşehir.com adresi açardım :D saygılar............

:durdurun:clap:goz::biggrin:aşk
 

HKuyucu

New member
simdi denedim rapid bu taktigi yemiyor...ama ote yandan guzel bi paylasım. net uzerinde de olsa kısmen sahsi bir bilgisayar kulaga hos geliyor.
 

Stewie06

New member
Arkadaşlar eğer adımları tam anlamıyla uyfulanrsanız olacağına inanıyorum. ;)
Aytrıca yorumlar için teşekkürler.
 

mghebiz

New member
Ben denedim oldu forumdaşlar :)... Tekrar teşekkür Stewie06 (7D ;)... söylenenleri aynen yapın oluyooor...
 

wurty

New member
yavs bu bi açık değil veya kendi bulduğunuz bi icat da olamaz.
google da online operating system diye aratın. bu şekilde bir sürü site bulursunuz.
bu siteler online işletim sistemidir. dosya indireceğiniz zaman rapid bu ilgili sistemin ipsini görür. o anda o ip adresinde yani kullanılan online işletim sisteminde birisi dosya indiriyorsa sen yine dosya indiremezsin.
benim favori işletim sistemim www.oos.cc
ben de bu siteden youtube ilk engellendiği sıralarda youtube videolarını indirmek için kullanıyordum. ilgili sitenin ip adresi başka olduğu için onun üzerinden youtuba rahatlıkla bağlanıp video indirebiliyorsun.
konuyu açan arkadaş başarılı buluyorum sağolasın. bu adres te güzel. arşivime yeni bi online işletim sistemi geldi
 

HTML

Üst