sizce en iyi üniversite bölümü hangisi? ankete katılın lütfen

sizce en gözde bölüm? iş imkanı acısından..


  • Kullanılan toplam oy
    103

derbederin

Altın Üye
Türkçe öğretmenliği :sigara:
konunun yeri de burası değil zaten
 

dichter

New member
devlete girmek gibi bir amacınız varsa size bir ağabeyiniz olarak söyleyebilirim ki, psikologlar inanılmaz kolay devlet memuru olabiliyor hatta elini kolunu sallayan psikologu devlet kapıyor çok düşük KPSS puanlarıyla ama diğerleri 90 almak zorunda devlete girmek için psikloglarsa 45-50 :)
 

odewin

New member
En güzel iş demek iş garantisi olan meslek demek. Meslek tercih ederken boş hayallere kapılmamak gerekiyor.. Artık ekmek aslanın ağzında. İş bulamadıktan sonra uluslar arası ilişkileri bitirmişiniz kamu yönetimini bitirmişiniz hiç önemli değil. Tıp fakültesi şu anda benim favorim. yorucu meslek ama en azından iş garantisi diğerlerinden fazla. Üniversitede okurken hatırlıyorum. Diğer bölümlerin havasından geçilmezdi. Üniversite bitti. İşe başladık. Artık gerçekçi görmeye başladık dünyayı. Genç kardeşlerim mesleklerini iyi seçsinler. Devlet işi bence daha güzel.
 

erdennar

New member
anket saçma olmuş eline sağlık.

bence en iyi bölüm işitme engelliler öğretmenliği kpss atamasında 50 ile alıyolar.
 

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
MiMaRLıK
tabiki be.....
 

dreammaker

New member
valla yanlış hatırlamıyorsam yönetim bilişim sistemleri türkiyede 1 yada 2 üniversitede var ayrıca puanıda oldukça yüksek ve mezun olunca endstri mühendisliği elektrik elektronik ve bilgisayar mühendisliğinin yapabileceği tüm meslek alanlara girebiliyor çok yönlü çok mükemmel bir bölüm....
 

HTML

Üst