Aktütün saldırısı Ergenekon tertibi

ıtri

New member
Emekli Jandarma İstihbarat Binbaşı Kemal Şahin, istihbarat zaafına dikkat çekerek, saldırının Ergenekon-PKK tertibi olduğunu iddia etti


Emekli İstihbarat Binbaşı Kemal Şahin Aktütün Karakolu'na yapılan saldırının zamanlaması ve meydana geliş şeklinin çok anlamlı olduğunu belirterek, “Saldırının Ergenekon-PKK işbirliği olduğunu düşünüyorum' dedi. Güneydoğu'da yıllarca PKK'ya karşı mücadele eden Jandarma İstihbarat emekli Binbaşı Kemal Şahin, Aktütün Karakolu'na yapılan saldırıda açık bir istihbarat zafiyetinin görüldüğünü söyledi. Şahin, “Ergenekon'un PKK ile birlikte olaylar çıkardığı, terör örgütü ile ve işbirliği yaptıkları belgelendi. Ergenekon zihniyetinin içeride kaos oluşturma, olduğunu biliniyor artık. Yani içeride ve dışarıda bağlantıları olan anlamlı bir olay olarak görüyorum. ABD'nin dışarıda istihbarat bilgisi vermemesi, içeride de gerekli önlemlerin alınmaması bunun PKK-Ergenekon tertibi olduğunu düşünüyorum” dedi.


KAYNAK
 

LOOPUSED

Altın Üye
hiç şüphesiz bende katılıyorum buna..
 

lalik63

New member
aynen katılıyorum. fakat hala bunu göremeyen gözler veya görmek istemeyenler gözler var. vatan millet sakarya deyip rant sağlayanlar atatürkün ardına sığınıp ortalığı bulandırmaya çalışanlar birgün gelecek bu milletten en güzel tokatı yiyecektir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
NE MUTLU ATATÜRKÜ GERÇEK ANLAMIYLA TANIYABİLENE VE TANITABİLENE
 

fulldot

New member
hiç şüphesiz bende katılıyorum buna..
azcıkta olsun şüpen yokmu yani???
yanlarındamıydın anlaşırlarken

okuyalım biraz arkadaşlar, yoksa bu tür asparagos haberlere HİÇ ŞÜPHESİZ inanıverirsiniz

p.s. kaynakta tam kaynakmış yani, akepe şakşakçısı bir kağit parçasından ibaret gazete
 

ıtri

New member
aslında ben katılıyorum.

30 yıldır PKK ile savaşan koskoca Türk ordusunun bukadar ihmalkar davranması bukadar bariz hatalar yapmasının mantıklı bir açıklaması olamaz

Ancak ergenekonla olan ilişkin çok üst düzeyde değil de daha alt düzeyde fakat etkili bir ilişki olduğunu düşünüyorum
 

qweqqq

New member
:):):) Ala Ala Ya Ayaniz TaŞa Takilsa Ergenekon Dİceksİnİz Ne Dİİm Sİzde Uyanirsiniz Ama GeÇ Olur
 

olcaytoh

New member
aslında ben katılıyorum.

30 yıldır PKK ile savaşan koskoca Türk ordusunun bukadar ihmalkar davranması bukadar bariz hatalar yapmasının mantıklı bir açıklaması olamaz

Ancak ergenekonla olan ilişkin çok üst düzeyde değil de daha alt düzeyde fakat etkili bir ilişki olduğunu düşünüyorum
Koskoca ordumuz var ama karsımızda düsman yok ,yani pkk boyle istedigi gibi daha bir ton baskın yapabilir.Çünkü orada onu destekleyen cok sayıda yandası var tc kimligi tasıyan malesef.Köylüler bile destek vermistir bence baskına ve her an karsında bitebilir terorist oraya gönderilen asker 20 yasında 3 aylık egitimle gelmiş,ama teröristler ? ORDUMUZ PROFESYONELLEŞTİRİLMEDEN BU KAHPELİK BİTMEZ.Biton gencimiz var askerligini komando olarak yapmıs,vatanını seven issiz malesef,onlardan 3bin 5 bin tane degil 100-200 bin tane alıp egiteceksin,o zmn fark ortaya cıkar.
 

öncü06

New member
arkadaşlar dün akşam tam ben evden çıkarken yağmur yağmaya başladı,yağmurun tam benim evden çıkmamı beklemesi çok tuhaf bi tesadüf,bu işte ergenekoncuların parmağının olduğunu düşünüyorum,ayrıca geçen gün halısahada çektiği şut kafama gelen arkadaşa sesleniyorum sen de ergenekoncusun biliyorum ulan teslim ol yoksa ihbar ederim,sana bi hafta süre açıkladın açıkladın yoksa o şutun kafama niye geldiğini ben açıklarım.

yani saçmalamayı bırakıp asıl konuya dönersek:

-bi deniz feneri olayı vardı tam olayların iyice büyüdüğü sırada hop 9. dalga tutuklamalar geldi gündem değişti ne tesadüfse,
-o değilde sisi ne alaka be kardeşim,tamam apdullah gül size ne kadar muhalif varsa delillendirip tutuklayın dedi ama şu işi biraz profesyönelce yapın,ne biliyim abi 40 yıllık ergenekoncuyum böyle dava arkadaşı görmedim,sisinin ergenekoncu olduğunu bilsem bırakır giderdim bu teröristlik işini.
 

ramo46

New member
O yazıyı yazan yüksek askeri şura kararıyla TSK dan atılmış
AKP den aday olmuş bir zattır.Zaten yazıda düşüncelerini
yazmış.
 

emrah1607

Banned
TSK'DAN ATILANLAR,AKP'DE

Yüksek Askeri Şura kararıyla TSK'dan atılan 3 emekli binbaşı, AKP'den aday adayı olmak için başvuruda bulundu.

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla atılan askerlerin kurduğu Adaleti Savunanlar Derneği'nin (ASDER) yöneticisi olan emekli üç asker, AKP'den adaylık başvurusunda bulundu. AKP kulislerine göre, başvurular davet üzerine gerçekleşti. AKP'nin, TSK'dan atılan isimlerin kurduğu ASDER'in Genel Başkanı Emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi'ye adaylık teklifi götürdüğü, Tanrıverdi'nin teklifi kabul etmemesi üzerine yine aynı derneğin yönetiminde yer alan 3 kişiye kontenjan sözü verildiği iddia edildi.

Emekli binbaşı Kemal Şahin Ankara'dan, emekli binbaşı Arif Çelenk Bursa ve emekli binbaşı Mustafa Hacımustafaoğulları ise Kütahya'dan adaylık başvurusunda bulundu. Üç isimde ASDER'in yönetiminde yer alıyor. Arif Çelenk Bursa Şubesi Kemal Şahin Ankara Şubesi ve Mustafa Hacımustafaoğulları ise Kütahya irtibat sorumlusu olarak görev yapıyor.

Bursa'dan aday olan Çelenk adaylığı konusunda, Bir süre siyasette yerel olarak yer aldım. Aktif olarak siyasette bulunmak istediğim için AKP'den aday oldum dedi.

Ankara'dan aday olan Şahin, Siyasete ilk kez giriyorum. Dernek olarak TBMM'de temsil edilmemiz gerektiğini düşündük. Arkadaşlardan, çevremden de siyasete girmem konusunda talepler oldu diye konuştu. Kütahya'dan adaylık başvurusu yapan Hacımustafaoğulları ise şöyle konuştu:, Mutlaka davet olmadan, olmaz bu işler. Aday olmamız için davet oldu, dedi.

http://www.milliyetciforum.com/iste-partilerin-asker-aday-adaylari-t4244.html?






zaten iyi bisey olsaydın ne ordudan ihraç edilirdin nede akp den aday olurdun . tsk atılan akp ye gitsin ama böyle milletin bi tarafıyla güleceği ispatsız şeyleri gündeme taşımasın . adamın niyeti gündeme gelip bi dahaki seçimde meclise girmek . bırakın böyle 3 kağıtcılara prim vermeyin
 

kursadak

New member
ne ergenekonu yaa...
akp muhaliflerinin adı ergenekon çetesi oldu..
bu iş bu kadar basit..
pkknın en büyük ortağı hatta babası abd dir..
bu terörün bitmemesinin sebebide abd şakşakcısı siyasilerimizdir...
abd istemiyor diye hiç bir şey yaptırmıyorlar askerlerimize..
 

HTML

Üst