Fener 'Alo' desin yeter!

_akif_

New member

Lucescu'nun gönlünde Fenerbahçe olduğu ve bu sebeple Beşiktaş'ı geri çevirdiği iddia edildi.

Gönlünde yatan takım F.Bahçe olan ve bu nedenle Beşiktaş'ın teklifini reddetiği iddia edilen Rumen hoca hakkında Fotomaç'ta yer alan haberde çarpıcı mesajlar var.

Yabancı hocalar arasında en çok konuşulan isim olan, sık sık büyük takımların gündemine gelen Mircea Lucescu olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Dış Haberler editörümüz Çağdaş Doğan'a konuşan Shakhtar'ın teknik direktörü, "Benim Ukrayna'daki misyonum bitti. Rusya'dan iki büyük kulüpten teklif aldım ancak açıkça söylüyorum; son ana dek F.Bahçe'den telefon bekleyeceğim. Beşiktaş ve G.Saray'ı düşünmüyorum ama F.Bahçe için Türkiye'ye gelmeye hazırım" dedi. Sarı-lacivertli taraftarlara da övgü yağdıran Lucescu "F.Bahçe müthiş bir taraftar gücüne sahip. O taraftarla neler yapılmaz ki? Kadıköy'de hiçbir takım puan alamaz" diye konuştu.


F.Bahçe ile anlaşmıştım

Yıllar önceki bir sırrını da açıklayan Rumen teknik direktör, "Aslında ben F.Bahçe'ye futbolcu olarak gelecektim. Yöneticilerle el bile sıkışmıştım. Ancak o zaman Romanya'nın Devlet Başkanı olan Çavuşesku bu transfere izin vermemişti" ifadesini kullandı. Öte yandan ocak ayında teknik direktör Aragones'i göndermenin yollarını arayan F.Bahçe'de birçok yöneticinin de Lucescu'ya sıcak baktığı ve Rumen hocayla temasa bile geçtikleri belirtildi. Shakhtar'la sezon sonuna kadar sözleşmesi olmasına rağmen Lucescu'nun devre arası operasyonuyla F.Bahçe'nin başına gelme ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi.
Haberturk
 

ChaMuR

Altın Üye
fenerbahçe'ye gelmesini istediğim tek teknik adam şu anda..
ayrıca bana göre dünyadaki en başarılı teknik adamlardan da biri..
 

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
waLa fb nin başında görmek istediğim 2 adamdan biri
bi rıdvan bi Luce
 

HTML

Üst