Trabzonspor 0-0 Beşiktaş (TSL 3.Hafta Maçı) (TEK BAŞLIK)

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
fb ve gs çok kötü gittiği için medya ortalığı kızıştırmak için bu maça yüklendi ne kadar tuhaf deilmi önceden hiç bir ts-bjk maçı bu havada geçmezdi ama dierlerinde iş olmayınca tabiki haklı olarak bizim takımlara dönüldü. . .

yattara bundan öncede hep oynadı çok kaliteli bir futbolcu ona sözüm yok ama bundan once nasıl durduysak şimdide duracak:)
 

UmitcanKHO

New member
Kartal'da Dev Maç öncesi Sakatlık Sıkıntısı!..

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken, Holosko'dan sonra İbrahim Toraman'ın da sakatlanması teknik heyeti düşündürüyor.

Siyah-beyazlılar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde çalıştı. Akşam, basına kapalı gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra koşu ve istasyon çalışması yaptı. Pas ve yarı sahada taktik çalışmayla antrenman sona erdi.

Sakatlıkları olan İbrahim Toraman ve Holosko antrenmana katılmadı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, İbrahim Toraman'ın sol ayak tendonunda ödem olduğunu, Holosko'nun ise sağ ayak bileğindeki ağrıların sürdüğünü bildirdi. Bugün dinlendirilen iki futbolcunun durumunun, yarın sabah yapılacak son antrenmanda netlik kazanacağı kaydedildi.

Beşiktaş, yarın sabah son çalışmasını yapacak ve akşam üzeri de özel uçakla Trabzon'a gidecek.


Maraton​
 

emresgg

New member
valla bjk tam takımda gelseydi yine yenilcekti bize :goz:
bizim için farketmiceğini düşünüyorum.. :victory
 

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Hayda bu kötü oldu işte ya
 

icemen

New member
hiç farketmez. holosko olsun olmasın takım ona bağlı değil yedek kulübesi en zengin takım beşiktaş.
 

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Trabzonspor - Beşiktaş (TurkCeLL Süper Ligi 3.Hafta Maçı) (TEK BAŞLIK)

14 Eylül Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş maçında Halis Özkahya görev yapacak. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre Halis Özkahya’nın yardımcılıklarını Nihat Mızrak, Alper Ulusoy ikilisi yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hakan Özkan.


Turkcell Süper Lig'deki iki maçı da kazanan Beşiktaş'ın hedefi, Trabzonspor'u da devirip yoluna kayıpsız devam etmek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, pazar gecesi oynanacak maçta sahaya süreceği 11'i hemen hemen belirledi. Tek bilinmezlik sol kanatta. Sağlam, Tello'yu önde kullanmaya karar verirse, arkasında İbrahim Üzülmez'e şans tanıyacak. Tello, son dönemdeki gibi geride tercih edilirse, o zaman önünde Serdar Özkan görev yapacak. Kalede Rüştü'nün yeri garanti. Sağ bekte Serdar Kurtuluş olacak. Savunmanın göbeğinde Zapotocny'nin yeri de sağlam. Partneri için iki seçenek bulunuyor; Gökhan Zan ya da Sivok.

Toraman'a iş düşebilir

Sağlam'ın, takımın diğer bölümlerinde değişikliğe gitmesi zayıf bir olasılık. Orta sahanın sağ kanadından yine Holosko var. Ancak Cisse ile Uğur İnceman ilk bakışta göbekteki ikili gibi gözükse de, stoperde Sivok'un tercih edilmesi durumunda 6 yabancı kontenjanından ötürü Toraman-Uğur ikilisine mecburi dönüş yapılabilir. Rodrigo Tello ya da Serdar Özkan'dan biri ise solda yer alacak. Bobo ileride tek santrfor ve tabii form grafiği her geçen gün artan kaptan Matias Delgado da hemen arkasında bulunacak. Kartal, rakibe orta sahada baskı kurup, hızlı hücumlarla savunmayı dengesiz yakalamayı planlıyor.

Kilit isim Zapotocny

Bu arada teknik heyetin, rakibin özellikle hava toplarında etkili olan forvetleri Gökhan Ünal ve Umut Bulut'u etkisiz hale getirme konusunda en güvendiği isim Zapotocny. İdmanlarda bu oyuncu üstünde titizlikle duran Ertuğrul Sağlam, duran top, köşe atışı gibi taktik çalışmalarla Zapotocny'nin etkinliğini daha da artırmak için özel çalışmalar yaptırıyor. Menacer Sinan Engin'in ise saha dışındaki faaliyetleri dikkati çekiyor. Futbolcuları havaya girmemeleri yönünde uyaran Engin'in, “Ayaklarınız yere basmalı. İşi sıkı tutun, Trabzon'u yenip gerçek gücünüzü gösterin” dediği öğrenildi.

Sporx

TRABZONDA HORONU BİZ TEPELİM....


 

M@$K€DGH0$T

GH0$TL0R!D€R
15 puan topla 25bin $ prim al..

Siyah-beyazlılar, ligde 5'te 5 yaparlarsa 25'er bin $ alacak.


Beşiktaş'ta yarın oynanacak Trabzonspor derbisine ekstra bir prim verilmeyeceği öğrenildi. Ligde ikide iki yapan siyah-beyazlıların, üst üste üç lig maçını daha kazanmaları ve puanlarını 15'e çıkarmaları durumunda kişi başı 25'er bin dolar kazanacakları ifade edildi. Menajer Sinan Engin, "Güçlü bir rakibimiz var, saygı duyuyoruz. Ama İstanbul'a üç
puanla dönmeye mecburuz" diye konuştu.
 

yavuz723

New member
Beşiktaş'ta 3 oyuncu kadrodan çıkarıldı

Beşiktaş'ın yarın oynayacağı Trabzonspor karşılaşması öncesi Siyah-beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Holosko, İbrahim Toraman ve Gökhan Zan maç kadrosundan çıkarıldı.
Holosko'nun ve İbrahim Toraman'ın bugün yapılan kontrollerinde her iki oyuncunun da oynayamayacak durumda olduğu netleşti. Gökhan Zan'ın ise Türkiye-Belçika Milli maçında yaşadığı sakatlıktan ötürü Trabzonspor karşısında riske edilmeyeceği için kadrodan çıkartıldığı öğrenildi.


ÖVÜNÇ ÖZDEM - İSTANBUL / DHA
 

lazzuri53

"LazigoL"
başLığa yakışmayan msjLar siLindi..
huseyinfb tek bi msjnLa ortaLığı karştırmayı biLmişsin..
hem bjk hem ts böLümünde maç konusu var.. buna uygun oLarak hareket edin kimseyi cezaLandrmak istemiorz..
 

cesur201

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Holosko Yokmus Kadroda Bence İşimiz Gerçekten Zor

Ama Biz Beşiktaşız Alırız Maçı

ємєğiηє SağLıк тєşєккüяLєя
 

girici15

∂єℓ!ℓєя &#1084
trabzon bu sene iyi ama herzamn 4.büyük olarak kalıcak..biz yine yeneriz diye düşünüyorum..1-3 biter gibi :hhsigara
 

bjkemal

''ѕσ¢¢єя ѕüρєяѕтαя''
en az 3 tane sallarız trabzona.
iddaaya girilir trabzonlulara duyrulur :D
 

bjkemal

''ѕσ¢¢єя ѕüρєяѕтαя''
Dünyalara değişmem seni Kara Kartalım
Yenilsen ne farkeder ben hep sana aşığım
Çık zirveye zirveye zirveler bizim olsun
Senden başka seversem iki gözüm kör olsun

Ha bu geçen bulutlar rüzgardır kanadına
Saldırsana Kartalım taraftarın aşkına
Saldır saldır saldır saldır saldır Kara Kartalım bu taraftar aşkına
Saldır Kara Kartalım oy bu taraftar aşkına!


:hhmanD
 

HTML

Üst