Trabzonspor 0-0 Beşiktaş (TSL 3.Hafta Maçı) (TEK BAŞLIK)

Beşiktaş’ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam, İbrahim Toraman ile özel bir görüşme yaptı.

Toroman’a “Bu sene, sen benim jokerimsin. Seni ön libero, savunmanın sağı ve göbekte oynatabilirim” diyen Sağlam’ın, İbrahim Toraman’dan her pozisyonda oynamaya hazır olmasını istediği öğrenildi.

-CISSE'YE KULÜBE GÖZÜKTÜ-


Bu haftaki Trabzonspor karşılaşmasında da Toroman’ın, Edouard Cisse’nin yerine ön liberoda oynaması veya ön liberoya Serdar Kurtuluş’un çekilerek, İbrahim Toraman’ın ise sağ beke çekilmesi bekleniyor.

Beşiktaş’ın, Trabzonspor karşısındaki muhtemel kadrosu ise şöyle;

Rüştü, Serdar Kurtuluş, Zapotocny, Sivok, Tello, Uğur İnceman, İbrahim Toraman, Serdar Özkan, Delgado, Holosko, Bobo.

Maraton
 

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
BeŞiKTaŞ seriye dewam etmek istiyor

Beşiktaş 9'un peşinde!
2008-2009 sezonuna yaptığı hızlı girişle, hem taraftarlarını umutlandıran, hem de sezon sonu için konulan şampiyonluk hedefinde ne kadar ciddi olduğunu gösteren Beşiktaş, 2008 yılında oynadığı son 8 resmi maçından galibiyetle ayrıldı.
Bir önceki sezonun son dört haftasında topladığı 12 puanla UEFA Kupası'na katılma hakkı kazanan Beşiktaş, yeni sezonda da galibiyet serisine devam ederek girdi.


2008 yılının son mağlubiyetini 11 Nisan'da İnönü Stadı'nda o zaman ki adıyla Gençlerbirliği Oftaş karşısındaki 1-0'lık skorla alan Siyah Beyazlılar, o tarihten bu yana çıktığı hiçbir resmi maçı kaybetmedi.

Geçen sezonun son dört haftasında Çaykur Rizespor, Bursaspor, Ankaragücü ve Vestel Manisaspor'u mağlup eden Siyah Beyazlılar, 2008-2009 sezonunda da Siroki Brijeg (iki kez), Antalyaspor ve Konyaspor'u mağlup etti. Hatta Beşiktaş bu sezon oynadığı 8 hazırlık maçının 7'sini kazanarak galip gelme alışkanlığını ortaya koydu. Bu maçlardan sadece 14 Temmuz'da Steaua Bükreş ile oynadığı karşılaşmadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı.

Siyah Beyazlılar resmi maçlarda yakaladığı bu galibiyet serisini çift haneli rakamlara taşımak istiyor. Bu hedef için ilk mücadele Trabzon'da gerçekleşecek. Beşiktaş 14 Eylül'de deplasmanda oynadığı Trabzonspor maçında galip gelirse hem galibiyet serisini 9'a çıkartacak, hem de 148 gündür mağlubiyet yüzü görmemiş olacak.




09.09.2008
Kaynak : DHA


ama bu hafta işi zor bence ts deplasmanı
 
Bobo: Kaleye geçmem

Avni Aker´de geçen sezon oynanan Trabzonspor maçında Rüştü´nün atılmasından sonra kaleye geçen Bobo, tecrübeli file bekçisine gönderme yaptı.

‘Ben sıramı savdım’
Yeni sezona fırtına gibi başlayan Bobo, attığı goller ve yaptığı asistlerle Beşiktaş’ı sırtlamıştı. Siyah-Beyazlılar’ın Brezilyalı yıldızı, zorlu Trabzonspor maçı öncesinde takım arkadaşı Rüştü Reçber’e takıldı. Geçen sezon Rüştü’nün kırmızı kart gördüğü ve kendisinin kaleye geçtiğini hatırlatan Sambacı, “Rüştü’ye söyledim. Bu kez, geçen yıl olduğu gibi kart görürse kaleye geçmem. Benim sıram geçti. Rakip çok güçlendi, Rüştü kadar iyi oynayamam” dedi.

‘Kadromuz çok iyi’
Tek forvet oynamalarının, teknik heyetin kararı olduğunu belirten Bobo, “Nobre ile Holosko’yla da ileri uçta başarılı performans göstermiştik. Çok güçlü bir hücum hattımız var. Kimin nerede oynadığı önemli değil. Takımın hangi sisteme göre başarılı olup, maç kazanması ve şampiyonluğa ulaşması önemlidir. Ben kendime ve arkadaşlarıma güveniyorum. Bu sezon ligde mutlu sona ulaşacağımıza adım gibi eminim” diye konuştu.

Kaynak: Fanatik
 

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
zuaha geçmesin zaten geçen sene o maçta kaleye geçti odum koptu gol yicem die :hhmanD
 

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Holosko: Beni tutamazlar,gol olup yagacagım


Holosko: Beni tutamazlar


Beşiktaş, Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı derbi maçın havasına girdi. Siyah-beyazlıların hücumdaki en büyük silahlarından biri olan Filip Holosko, "Trabzonspor savunması beni durduramaz. Süper futbolumla ve atacağım golle Beşiktaş'ı derbide galibiyete taşıyacağım" iddiasında bulundu.

***

Bana bırakın

"Konya maçında attığım golle kendimi buldum. Derbide de üç puanı ben getireceğim...".

Kâbus dolu geceler
Siyah -beyazlı ekibin milli forveti Filip Holosko, hafta sonundaki Trabzonspor derbisinde beklenen patlamayı yapacağını söyledi. Antalyaspor ve Siroki maçlarında gol atamadığı için strese girdiğini söyleyen, ancak Konyaspor mücadelesinde rakip fileleri havalandırarak rahatladığını belirten Holosko, "Bir forvet için golsüz
geçen her maç, kâbus dolu geceler demek. Konya karşılaşmasının ardından bunu geride bıraktım" dedi.

Seriyi sürdüreceğiz
Pazar günü karşılaşacakları rakiplerinin ikide iki yaparak lige iyi bir başlangıç yaptığını ifade eden Slovak yıldız söyle devam etti: "Sakatlığım nedeniyle milli takımda da görev yapamadım. Şu anda tedavim iyi gidiyor ve Trabzonspor maçına hazır olacağım. İçimden bir his, bu sezonki patlaması deplasmandaki ilk derbide yapacağımı söylüyor. Zorlu maçı benim atacağım golle kazanacak ve galibiyet serimizi sürdüreceğiz."
fotomaç
 

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
"Dostluk kazansın"

Beşiktaş Menajeri, "Önemli olan futbolun güzelliklerini paylaşmak. Trabzonspor takımıyla eşit şartlarda mücadele edeceğiz. İnanıyorum ki herkes bu maçtan zevk alacak" dedi..

BEŞİKTAŞ Kulübü Menajeri Sinan Engin, dün genel sekreter Kenan Öner ile yaptığı toplantıda takım hakkında bilgi verdi. Engin, "Trabzonspor ile dostluk maçı oynamaya gidiyoruz. Saha içinde olduğu gibi dışında da bunu göstereceğiz. Yöneticilerle iftar yemeği yiyip stada birlikte gideceğiz. Ayrıca Trabzon’da fair play çerçevesi içinde alkışlanacak bir futbol ortaya koyacağız. Önemli olan futbolun güzelliklerini paylaşmak. Trabzonspor takımıyla eşit şartlarda mücadele edeceğiz. İnanıyorum ki herkes bu maçtan zevk alacak" dedi.

Sakatların tamamen geçtiğini sözlerine ekleyen Sinan Engin sözlerini şöyle sürdürdü: "Süper Lig’e çok iyi başlangıç yaptık. Üst üste aldığımız galibiyetler bizi mutlu ederken, sistemin oturması ve iyi futbolumuz bizleri daha da keyiflendiriyor.

Trabzonspor’un gücünü biliyoruz. İki takım da lige verilen arayı bence iyi değerlendirdi. İnanıyorum ki biz Trabzonda da çıkışımızı sürdüreceğiz." Engin, Öner’e kaptan Delgado’nun arkadaşlarıyla ilgili olumlu görüşlerde bulunduğunu da belirtirken, "Umut, Gökhan ve Yattara tehlikeli oyuncular. Onlar gibi bizim de tehlikeli ve kaliteli yıldızlarımız var. Maçın gollü geçeceğine ve bizim sahadan 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum. Bütün planlarımızı 3 puan üzerine yaptık" diye konuştu.


Ajansspor​
 

remington

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
kazanmasın kardesim dostluk falan,fair play miş hepsi hikaye....
Şimdiye kadar bize dostluk eden kac tane takım cıktıki bundan sonra cıksın,BİZBİZE YETERİZ
 

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Kadroyu bozmayacağım

Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Trabzonspor maçına Konyaspor maçındaki 11'le başlayacağını ve kadroyu kesinlikle bozmayacağını açıkladı.



Sağlam, özellikle Serdar Özkan'ı uyararak "Yattara'ya çok dikkat etmesini istiyorum. Ona göz açtırma. Ani hamle yapma çünkü çok zeki ve kıvrak. Aynı zamanda Tello da sana yardımcı olacak" dediği öğrenildi.

Bu arada Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Ümit Milli Takım'da başarılı performans gösteren Batuhan Karadeniz, Aydın Karabulut ve Serdar Kurtuluş'u tek tek arayarak övgü dolu sözler söylediği belirtildi.

İlk olarak Aydın Karabbulut'u Engin "Son iki maçta büyük işler yaptın ve ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu gösterdin. Alnından öpüyorum" derken, Serdar Kurtuluş'a da "Bu futbolunla A Milli Takım'a yakışan bir oyuncusun. En kısa zamanda seni orada göreceğiz" şeklinde tebrik etti.

İki gol atan Batuhan'a da menajer Sinan Engin "Attığın iki gol ile yine gerçek bir golcü olduğunu gösterdin. Burada fazla forma bulamıyorsun diye üzülme. Bizi mahçup etmedin ve kaliteni gösterdin" diyerek genç oyuncuyu kutladı.

Kaynak:Ligtv
 

UmitcanKHO

New member
Dev maç Özkahya'nın


Turkcell Süper Lig'de 3. haftanın hakemleri açıklandı. Merkez Hakem Kurulu, haftanın en önemli mücadelesi olan Trabzonspor-Beşiktaş maçını Halis Özkahya'ya verdi.

13 Eylül Cumartesi
19.00 Hacettepe - Fenerbahçe: Mustafa Kamil Abitoğlu
20.00 Konyaspor - Denizlispor: Serkan Çınar
20.00 Kayserispor - Kocaelispor: Hüseyin Göçek
21.45 Galatasaray - Antalyaspor: Bülent Yıldırım

14 Eylül Pazar
19.15 Sivasspor - Bursaspor: Yunus Yıldırım
20.00 Gençlerbirliği - Eskişehirspor: Aytekin Durmaz
20.00 Gaziantepspor - Ankaragücü: Cüneyt Çakır
20.00 İstanbul BŞB - Ankaraspor: Fırat Aydınus
21.45 Trabzonspor - Beşiktaş: Halis Özkahya

LigTv​
 

UmitcanKHO

New member
'Moralinizi Bozmayın'

Zapo-Sivok ikilisinin uyumunu bozmak istemeyen Sağlam, yabancı kontenjanı nedeniyle Cisse'yi yedeğe çekip Toraman'ı onun yerine oynatacak ..

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam deplasmanda oynayacakları Trabzonspor karşılaşması öncesi kadro konusunda kara kara düşünüyor. 6+2 yabancı sınırlaması nedeniyle ilk 11'de kimleri oynatacağı, kimleri yedek bırakacağı konusunda sıkıntıya düşen tecrübeli çalıştırıcıdan, kesiği yiyen isim Cisse oldu. Zapotocny ve Sivok'un savunmanın göbeğindeki uyumunu bozmak istemeyen Sağlam'ın, Cisse'yi kulübeye çekerek onun yerine ön liberoya İbrahim Toraman'ı monte etmeyi düşündüğü öğrenildi.

'MORALİNİZİ BOZMAYIN'
İdmanlarda değişik varyasyonlar deneyerek çalışmalarını sürdüren Ertuğrul Sağlam'ın bu konuda henüz nihai kararını vermediği belirtilirken, millilerin de takıma katılmasıyla birlikte taktik çalışmalar üzerinde yoğunlaşacağı bildirildi. Bu arada Sağlam'ın futbolcularıyla sık sık konuştuğu, "Yabancı sınırlaması konusunda yaşadığımız sıkıntıları hepiniz biliyorsunuz. Bir maçta yedek kalmanız sizin iyi futbolcu olmadığınızı göstermez. Bu nedenle moralinizi bozmayın" dediği öğrenildi.


Kaynak: Sabah
 

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
<<HoLoSKo SaKaT DöNDü>>

Holosko sakat döndü
Beşiktaş, 14 Eylül Pazar günü oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Milli takım kampında bulunan Holosko'nun Slovenya ile Slovakya arasında dün oynanan maçta yeniden sağ ayağını burktuğu ve tedavisine başlandığı öğrenildi. Bu futbolcunun Trabzonspor karşısında oynayıp oynamayacağının Cumartesi günü netleşeceği bildirildi. Türkiye - Belçika maçında forma giyen Gökhan Zan ise takımdan ayrı yaptığı hafif bir çalışmayla günü tamamladı.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, bugünkü antrenmanda oyuncularına dünkü gibi hafif bir çalışma yaptırdı. İlk yarım saati basına açık olan idmanda siyah beyazlı oyuncular top sektirme ve pas çalışması yaptı. Genç teknik adamın hafta başından bu yana yaptırdığı antrenmanlarda oyuncularını zorlamadığı ve sezonun ilk ciddi karşılaşması öncesi oyuncularını stresten uzak tutmaya çalıştığı gözlendi. Sağlam, Shakhtar Donetsk ile oynanan hazırlık karşılaşmasından bu yana taktik veya kuvvet artırıcı çalışmalar yerine, hafif antrenmanlar uyguladı. Genç teknik adamın bu antrenman sistemiyle oyuncularını zorlu maç öncesi futbolcularını stresten uzak tutmaya çalıştığı öğrenildi.

Beşiktaş, yarın yapacağı basına kapalı antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.



11.09.2008
Kaynak : DHA
 

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Sağlam dan Saldırın emri

Beşiktaş Teknik Direktörü sol kanatta Tello’da son kararı verirken, ileriyi Bobo, Delgado ve Holosko üçlüsüyle oluşturacak. Sağlam bütün planlarını 3 puan üzerine yaptı. Umut, Gökhan ve Yattara için özel önlemler aldı.

BEŞİKTAŞ sezonun ilk dev maçı için hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam da oyun şablonunu kurdu. Bordo mavili takım karşısında istatistiksel olarak üstün olan Sağlam, bu senenin transfer şampiyonu rakibi karşısında 3 forveti sahaya sürecek. Dün başkan Yıldırım Demirören ile Ümraniye Tesisleri’nde bir araya gelen teknik patron, oyuncularına saldırma emri verdiğini açıklarken, "Ligin en zorlu deplasman maçına çıkacağız. Antrenmanlarda her şey yolunda gitti. Hem taktiksel hem de kondisyon olarak bir sorun yaşamıyoruz. 3 puandan başka bir şey düşünmüyoruz. O yüzden de maça Delgado, Holosko ve Bobo üçlüsü forvette yer alıp, gol arayacağız. Amacımız lider gideceğimiz Trabzon’dan lider olarak dönmek. Bunun için de takımıma güveniyorum. Aldığımız seri galibiyetler bize güven de verdi" dedi.

Sistem konusunda sıkıntıları aşmak üzere olduklarını da ifade eden Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü:

Çok koşan takım

"Mutlu ile birlikte rakibimizin maçlarını analiz ettik. Koş koşan ve gol yollarında çabuk çoğalan bir ekip. Umut ve Gökhan’ın yanı sıra oynadığı taktirde Yattara’ya özel önlem alacağız. Bu üç futbolcu Trabzonspor’un en önemli silahları. Bu önemli maçta başımızın ağrımasını istemiyoruz." Keyifli bir maçın Türk sporseverleri beklediğinin altını çizen Ertuğrul Sağlam, polemik haline gelen sol kanat için noktayı da koydu: "İbrahim Üzülmez maç ve antrenman eksiğini kapadı. Tello ise sezon başından bu yana çok iyi form tuttu. Trabzonspor maçında hem defansif hem de ofansif anlamda önemli görev üstlenecek. Bu maçta da kendisinden bekleneni verecektir."


Kaynak
 

UmitcanKHO

New member
Sağlam Yattara'yı bekliyor


Beşiktaş’ta, Trabzon maçının taktiği, Gineli yıldızın durumuna göre belirlenecek. Ertuğrul Sağlam, sol kanatta görev vereceği isimleri de, Yattara’dan gelecek habere göre seçecek



Süper Lig’de ilk 2 maçını kazanarak averajla liderlik koltuğuna oturan Kartal’da, Trabzonspor maçının taktiği İbrahima Yattara’nın durumuna göre belirlenecek.Zorlu maçı kazanarak zirvedeki yerini perçinlemek isteyen siyah-beyazlı takımda Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, taktik arayışlarına hız verdi. Milli Takım kamplarında bulunan oyuncularının da dönmesiyle tam kadro çalışma fırsatını yakalayan Sağlam’ın özellikle Yattara için önlem planı hazırlayacağı vurgulandı.

Genç hocanın, Beşiktaş’ın, Trabzonspor ile daha önce oynadığı maçlarda siyah-beyazlı savunmayı çok zorlayan Gineli yıldızın durumunu yakından takip ettiği ve taktiğini de Yattara’nın durumuna göre belirleyeceği ifade edildi. Kritik maçta tek forvet olarak Bobo’yu oynatmayı planlayan Ertuğrul Sağlam, forma giymesi halinde Yattara’nın karşısında sol kanatta kimlere görev vereceğini de henüz netleştiremedi.

BİR YABANCI KULÜBEYE
Siyah-beyazlı teknik adam sol kanattaki oyuncuları İbrahim Üzülmez, Tello, Aydın ve Serdar Özkan’dan hangi ikisine şans tanıyacağını, Yattara’dan gelecek habere göre belirleyeceği vurgulandı. Bu arada Trabzon’da bir yabancıyı kulübeye çekecek olan Ertuğrul Sağlam bu konudaki kararını bugün ve yarın yapılacak antrenmanlardan sonra verecek.
Kaynak Milliyet​
 

HTML

Üst