Arda için müthiş teklif

bjkemal

''ѕσ¢¢єя ѕüρєяѕтαя''


Arsenal, Arda için bir kez daha Galatasaray'ın kapısını çaldı. İngiliz kubünün teklifi: 15 milyon sterlin (33 milyon YTL) ve Arda'yı satacakları zaman alacakları bonservis ücretinin yüzde 30'..

Galatasaray'ın genç futbolcusu Arda Turan, Avrupa'nın dev kulüplerini peşinden koşturmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Turkcell Süper Lig' de gösterdiği üstün performansın ardından başta Tottenham Hotspur olmak üzere birçok ünlü takımdan teklif alan yıldız oyuncu, EURO 2008'de yıldızını iyice parlatmıştı. Kendisine yönelik tüm ilgiye rağmen sarı-kırmızılı takımda kalmayı tercih eden Arda'nın bu davranışı, kulüp tarafından aldığı yıllık ücrete yapılan zamla ödüllendirilmişti. Ancak 2 ay önce de genç oyuncu için Galatasaray'ın kapısını çalan İngiltere'nin Arsenal kulübü Arda'dan vazgeçmediğini gösterdi ve bir kez daha Cimbom'la masaya oturmak için menajerler aracılığıyla haber gönderdi.

MİKTAR DAHA DA YÜKSELEBİLİR
Ara transferde genç yıldızı kadrosuna katmak isteyen Arsenal, araya menajerleri sokarak Galatasaray'a, "Arda'nın transferi için 15 milyon sterlin bonservis ücretini gözden çıkardık. Ocak'ta bu işi bitirelim" mesajını yolladı. İngiliz kulübünün teklifi, yaklaşık 33 milyon YTL'ye denk gelen bonservis parasından ibaret değil. Arsenal, Arda'yı satacağı zaman kazanacağı paranın yüzde 30'unu da Galatasaray'a verecek. Sarı-kırmızılılara Ocak'a kadar düşünme süresi veren Arsenal'in, teklifte bir miktar daha artırım yapabileceği öğrenilirken, Galatasaray'ın cevabı ise merak konusu.
kaynak:sabah
 

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
kimse bu parayı wermes arda'ya dmm süper adam ama bu kdr etmes...
 

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
ßu Kadar Para Vermez Diil Ruslar Filan Verebilir..


Bu Kadar Para Etmez..!!
 

winriver

New member
transfer sezonu kapandı,arda ŞL elemesinde oynadı.Arsenal ligde oynatmak için mi verecekmiş bu kadar parayı:durdurun güleyim bari
 

mehmetünlü

New member
bence bu paraya kesinlikle ama kesinlikle gönderilmelidir...
Her ne kadar GS için yaptığı iyilikler,faydalar gözardı edilemeyecek büyüklükte olsa da
 

HTML

Üst