Adsense ÇEK BOZDURMA-İLK ÇEKİM LÜTFEN YARDIM

mck55

Banned
arkadaşlar ben Samsun'da oturuyorum ve citibank yok,istanbul citibank filan yazıyo adreste?Ben bunu bozdurmak içiin taa istanbula mı gidecem yoksa bir yolu varmı?
 

qweqqq

New member
Vala Ben Bilmiyorum Ama Dalga Geçmeyin Adam Hackhell De Her Sorununu Paylaşabileceğini Düsünmüş Siz Dalga Geçiosunuz Verecekseniz Adam Akıllı Cevap Verin
 

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
İstanbul Citibankta bozdurmak zorundasın... sana hangi sube oLdugunu beLirtmiş oLmaLarı gerekir... birde bazı bankaLar var çek kırabiliyorlar belli bi ücret karsılıgında... istanbuLa gidicen parayLa aynı mıktara denk geLir zaten ;) çek senın adınaysa Samsunda bankalara giderek sorabilirsin ;) bazı bankaLar çekLeri kırıyor =)
 

mck55

Banned
abi ben Citibank cek departmanına kargoyla yollasam 5YTL karşılıgında bozuyorlar diye okudum internetten,dilekçeyle birlikte yollayacam olur mu?
 

nesirtaner

New member
kardeş burada iki şık var
1. en yakın citibank şubesine gideceksin asıl şube değilse bir miktar kesinti yaparlar.
2.sana yakın olan herhangi bir x bankasında hesap açtır ve çekini takasa koy günü geldiğinde onlar çeker hesabına geçer.
 

emre_zk

New member
günü gelmeden zaten cekemessin kırdıramassın baska bankalarda yardımcı olmas neden dersen daha gecen ay bi cek kırdırmak icin kendi bankası da dahil kendi factoring i de dahil garantinin cekini kırdırmaya calıstım baska factoringler var onlarla görüsün biz bisi yapamayıs dediler ancak sirket hesabın olduğunda yardımcı olabiliyolarmıs diğer factoringlerinde bi coğunu aradım vergi levhası ıvır zıvır bi dünya sey istediler yani senin anlıcağın dırt o is
 

HTML

Üst