Şener: İktidarın eceli benden olacak

bakırköy

New member
‘ Siyasette çıkış yaparak güç elde etme meraklısı ve heveslisi değilim' diyen Abdullatif Şener, Partisini Nisan'da kuracağını ve yerel seçimlere girmeyeceğini söyledi. Şener ‘ İktidarın eceli benim elimden olacak' dedi.


Göktürk Tunçtürk'ün haberi...

AKP'den ayrılarak yeni oluşum hareketini başlatan Devlet eski bakanı Abdullatif Şener, partisini 2009 Nisan ayında kuracağını ve yerel seçimlere girmeyeceğini söyledi.

Açıköğretimliler Birliği Vakfı heyetini Çankaya'daki bürosunda kabul ederek, gelişmeler hakkında bilgiler veren Şener, yerel seçimlere sırf görüntü olsun diye girmek istemediğini vurgulayarak, hareketinin toplum tarafından çok çok benimsendiğini ve tutacak-yerleşerek güçlenerek bir hareket olacağını gördüğünü ve inandığını belirtti.

YEREL SEÇİMLERDE FİYAKALARINI BOZMAK GEREK

Siyasette boş ve ani çıkışlar yapma meraklısı olmadığını ve bu tür yollarla güç elde etmek istemediğine işaret eden, vatandaşların yanında kimlerin olmasını istediği konusunda ise www.yeniolusumhareketi.com isim anketi başlattığını belirterek şunları söyledi.

“Diğer kurulmuş partilere benzemek istemiyorum. Bu yüzden ani çıkışlar yapıp partiyi kurup ta yerel seçimlere girmeyi düşünmüyorum. Aslında yerel seçimlere girip te İstanbul'dan başlayıp bunların fiyakasını bozmak gerek ama gerek yok. Milletvekili seçimlerine girmek için teşkilat hazırlığındayız. Nasip olursa 2009 Nisan da partimizi kurmuş olacağız. Halkımız hareketimizi benimsedi. Milletimize doğruları anlatmak için yola çıktık. Takdir milletindir. Ama öyle görünüyor ki iktidarın eceli benden olacak. Eğer iki seçimi bir arada yapma gibi bir oyuna girerlerse buda bizden korktuklarının işaretidir. Çünkü 2 yıl sonrasına yapılacak seçimleri bu kadar öne almak korkunun işaretidir. Bizde o zaman bir formül bulup seçime gireriz. Ben, bana gelenleri kovuculardan değilim. Zaten sitemizde de kimlerin yanımızda olması yönünde anket yapmaktayız”

AK Parti eski Çankırı Milletteki İsmail Ericekli'nin yer aldığı ve Vakıf Mütevelli Heyet başkanı Muharrem Soğuksu ile yönetim kurulu üyeleri Tevfik Ülger, Ayhan Çakmak, Çetin Tunçel, Sevda Bayram, Doğan Boran, Orhan Erşahin ve Selçuk Tokat'tan oluşan heyet ise Türkiye'deki eğitim sorunlarını Şener'e ileterek hareketinde başarı dilediler.
 

Albayrak

Can Feda
Akp den gördüğün yanlışları kendi partinde yapmazsan, Din, Devlet, Millet, Atatürk, Cumhuriyet, Demokrasi gibi değerlerimize karşı samimiyeti görebilirsek, ne ala..

Şeneri liderlik anlamında pasif görüyorum. Lakin yakındır, o da kapılır rüzgara..
 

bakırköy

New member
etmeye devam et sen ve senin gibiler bu değerleri kendilerine ait diğer herkeside bu değerlere düşman saydıkça biz daha çok sayarız yerimizde
 

Albayrak

Can Feda
etmeye devam et sen ve senin gibiler bu değerleri kendilerine ait diğer herkeside bu değerlere düşman saydıkça biz daha çok sayarız yerimizde
Ben bu değerlerin bize ait olduğunu akp ye ait olmadığını söylüyorum.

Sen herkesi bir kenara itip, bunlara akp nin sahip çıktığını söylüyorsun.

Ben de sana söyleyecek söz bulamıyor. Ağlıyorum. :(:vur:melek:saskin:eek:ha
 

NeCcko

Altın Üye
Aç tavuk kendini arpa ambarında sanarmış derler, Sayın şener madem öyle bi gücü ve kitlesi var kendisi 2. secimlerde aday olmadıgında oyların düşmesi gerekiodu aksine arttı.
 

LOOPUSED

Altın Üye
destek gördüysen dediğin gibi gir de al boyunun ölçüsünü erken seçimlerde..sayın şenerim yeni siyasetçim;paksütün hanımıyla telefon görüşmelerin ergenekonda gezmeye başladı..sende derinsinnn.anlaşıldı..ama milletin öğrenmesi için az buçuk daha idare et turhan çömezle beraber..yakında çıktığın yumurtayı beğenmediğin gibi bu millette seni öğrenecek.
 

HTML

Üst