Skibbe gitsin Lucescu gelsin

mercankadi

New member
28 Ağustos 2008 01:46
Son yılların en iyi kadrosunu kuran ve buna rağmen Şampiyonlar Ligi'ne kalamayarak büyük hayalı kırıklığı yaratan G.Saray'da taraftar isyan etti.





Daha önce Avrupa'da Türkiye'yi başarıyla temsil eden ve ülkemize UEFA Kupası ile Süper Kupa heyecanı yaşatan G.Saray eski günlerini mumla arıyor.

Geçen sezonun son haftalarında Feldkamp'la yollarını ayıran ve teknik direktörü olmadan şampiyonluğa ulaşan G.Saray, sezon biter bitmez takımın başında Leverkusen'i çalıştıran Skibbe'yi getirdi.

Hazırlık maçlarında da parlak bir görüntü veremeyen G.Saray, Meira, Kewell ve son olarak da Milan Baros gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katarak Avrupa'da yine o eski şaşalı günlerine dönme planları yaptı.

Ne var ki dün gece Bükreş maçından sonra bu umutlar suya düştü.

Alınan 1-0'lık mağlubiyet ve Şampiyonlar Ligi'nden elenmek, Milan Baros transferi ile yüzü gülen taraftar kahroldu ve alınan mağlubiyetten teknik direktör Skibbe'yi sorumlu tuttu.

'Şampiyonlar Ligi'nden elenmemizin sorumlusu hakemdir' diyerek suçu hakeme atan Skibbe'ye Haber7.com'un G.saraylı taraftarları büyük tepki gösterdi.

'Takımın başına Lucescu ya da Cevat hocayı isteriz' diyen okuyucularımız yönetime de mesaj yolladı.

İşte o mesajlardan bazıları:
Mesut Özveren tarafından 2008-08-28 01:06:46 tarihinde yazılmış

Off ya git Skibbeee

Yönetim takımın başına adam gibi birini getirmeli. Bu adamla başarılı olamayız. Süper oyuncularımız var ama skibbe bu işi bilmiyor. Oyunu iyi okuyan, Türkiye'yi bilen birini gelsin. Lucescu'yu sezon biter bitmez almalıydık. Skibbe'de zaferler kazanacak ruh yok. Ya cevat güler ya da lucescu.

Metin Erdem tarafından 2008-08-27 22:5018 tarihinde yazılmış
Lucescu derhal görev başına

O kadar transfer yap, Kewell'ı al, Meira'yı al, yetmedi Baros gibi bir adamı Türkiye'ye getir, ama git takımı becerekisiz kariyersiz, korkak bir adama teslim et. Böyle yönetim anlayışı olmaz. Nerede Lucescu zamanında oynanan futbol. Özledim ben o günleri. Ve o başarıları. Umarım Kadıköy'de UEFA'yı Lucescu ile olmazsa Cevat hocamızla kaldırırız. Go home Skibbeeeeeee. :((((

Ebubekir ACAR tarafından 2008-08-28 00:15:22 tarihinde yazılmış
Bırak bu mazeretleri de bir an evvel çekip git...

Ben böyle beceriksiz ve aciz bir teknik direktör şimdiye kadar görmedim. Lincoln'e söz geçiremediğinden mi nedir bilmiyorum her maça ilk onbirde Lincoln ile başlar bir bakıma 10 kişiyle başlarız maça. Bu takım böyle ruhsuz bir futbolcuya emanet edilemez. 70 dk Lincoln ile oynadık oyunda herhangi bir artısını göremedik. Son 20 dk da Skibbe nin aklı başına geldi Lincoln' ün yerine Hasan Şaş ı aldı ve oyuna az da olsa hareketlilik geldi Hasan hiç birşey yapmasa da yüreğiyle oynadı ama Lincoln...

atakan yılmaz tarafından 2008-08-28 00:09:10 tarihinde yazılmış
böyle olacağı belliydi

maç öncesinde havalara giren skibbe maç sonunda hakemi topa tuttu sen suçu kendınde ara............

VeyseL SagirogLu tarafından 2008-08-28 00:50:53 tarihinde yazılmış
Yok Yaaaa

Hadi Koçum ikilee düş sırtımızdan kovulmadan istifa et biz t.direktörsüz lig şampiyonu oluyoruz sen bırak cevat hocamızlaa uefayı kaldırırız biz yeterki sen düş yakamızdan hakem ne yaparsa yapsın senin cıkardıgın ilk 11 gol atamıyorsa sorun sende var türkiyenin en iyi takımındasın sıradan alman 2.LİG takımı değil bu, dünya takımı bu dünyaa sen bilmessin dedelerine sor tanıttık almanlarada kendimizi ama senin yaşın küçük bak bende seni eleştri yağmuruna tutuyorum...İKİLEEEEE.

Şu Teknik Direktör Gitsin Cevat Hocayla UEFA KUPASINI KALDIRIRIZ.. Diyorum takımımız bomba gibi yıldızlar karması ama unutmayın ki takımı ateşleyecek oynatacak olan t.direktördür bizimkide 23 yaşında sakatlanarak futbolu bırakmış bir sıradan futbolcu hiç bir başarısı yok başarıda elde etmeye çalışmıyor yoldan gecen adamı cıkar ondan iyi 11 çıkarır.. ßu arada sn. mevlüteren bu hocayla elendik kupa kaldıramayız ama hocasız uefayı bu takımla kaldırırız diyorum iyi okuyun lütfen...benim görüşüm bu.. sevgler.

imdat ülker tarafından 2008-08-28 00:45:58 tarihinde yazılmış

en kötü transfer skibbe

skibbenin gs yi yönetecek kapasitede bi hoca olmadığını hepimiz gördük.4-1 lik maçta bile 10 kişi kalmış rakibi yendik yoksa o maçın galibiyetle biteceği meçhuldü.yolun başındayken bu hoca gönderilmeli yani adamda ileriye dönük bi ışık görünmüyor ki hadi bi kaç hafta sabredesin.alman futbolu sanki çok üstün seviye bi futbol gibi hep alman hocalar getiriliyor.ligin en kötü transferi skibbedir

yaşar yazıcı tarafından 2008-08-27 23:32:07 tarihinde yazılmış
SAYIN BAŞKAN

Bu kadar masraf ettiniz. Bu takım bu hocayla hiç bir yere gidemez.İşin başındayken hocayı değiştirin.Son pişmanlık fayda etmez.

Arif ŞİLFELER tarafından 2008-08-27 23:08:37 tarihinde yazılmış
ikili kazık...

Birincisi Skibbe denen beceriksiz korkak bir teknik direktör.İkincisi ise atılan golün düpedüz ofsayt olması ve öncesinde onlardan taca çıkan topu hakemin onlara vermesi.Neyse yolumuza uefa da devam ederiz.Ama skibbenin derhal yollanması şart.

enver akkuş tarafından 2008-08-27 23:02:31 tarihinde yazılmış
dark_death

yönetime sesleniyorum o kadar kariyerli futbolcuyu bu kariyeri sıfır olan şahsiyete nasıl emanet ettiniz skibbe geleli galatasaray tüm olumsuz ilk leri yaşadı umarım bu sonuncusu olur. yazıklar olsun ki bu futbolcular kafasına göre oynasa maçı yine kazanırdı

NORİZE tarafından 2008-08-27 22:57:47 tarihinde yazılmış
polata ders olsun

polat gs nin başına amatör bir hoca getirdi.tam kadro hazırlık maçı yapmadan elemelere çıkarsan boyunun ölçüsünü alırsın gs antrenörler için deneme yahtası değil polat yazıklar olsun sana hakan şükür yedek kulübesinde olsaydı şimdi şampiyonlar ligindeydik.ama siz körsünüz şimdi yas tutup ağlayın
mehmet bakar tarafından 2008-08-27 22:39:18 tarihinde yazılmış
belliydi...

yazık çok yazık... deneme tahtası gibi olduk. galatasaray sisteminin dışında oynuyor. bu takıma taktik falan lazım değil... ruh lazım... skibbe bunu veremez
 

Poustigo

New member
maalesef çok geç sene başında bas bas bağırdık lucescu diye skibbe geldi en azından uefada bişey yapalım ama bu kafayla zor.
 

sonixes

New member
Yaf ßu Türk takımlarında ßi teknik trektör ,takımı ßi ,iki maç kaybedince yerin dibine sokuluyo anlamak mümkün değil..ßiraz teknik hocaya destek olunmalı ve arkasında durulmalıdır..
 

oLdness_07

The Darkness
Aynen sonix'e katıLıyorum.Bu adam daha kaç maç yönetti ki.Aragonesde takımı iyi yönetemiyor ama bu kadar çok horLanmıyor.ßiraz daha yapıcı oLmak Lazım dereyi geçMeden itirmeyin hocayı !
 

GebzeLi

Altın Üye
Adamı daha bir maçLa yargıLamayın! Bütün aLınan sonuçLardan teknik direktörü sorumLu tutmak yanLı$..Bence bizi Skibbe değiL hakem yaktı ve tabii ki $anssızLığımız!
KeweLL'ın topu direkten dönmesi ve ardından ofsayttan geLen bir goL..
BunLar büyük $anssızLık.
Skibbe'de suç aramayın hemen adam daha kaç maça çıktı ?
 

on2

New member
Ya yapmayın be galatasaraylı arkadaslar. Siz uefa'yı SuperCup'u almış takımsınız. Yıkılmazsınız bir maç ile :) toplayın kendinizi :D
 

Newwave

Altın Üye
Gitsin demek için daha çok erken ama % 50 şansını yitirdi diyebilirim
bekleyip uefa ve ligdeki performansını göreceğiz alman hocanın.
 

ahmetcan

New member
Ne Skibbe ne de Aragones gitmeli. Bismillah daha ortada fol yok yumurta yok. 2-3 maça bakıp tüm sezon hakkında yapılan yorumlardan (zırvalardan) bıktı bu millet...
 

derinlerde

New member
walla adamın yaptıgı hatalar bini aştı daha dün bir bugün iki ama adam maçı süzemiyo oyunun gidişatını okuyamıyo... bana sorarsanız beşiteşa bi ara gelen del bosque gibi olcak bu adam??? o zamanlarda dün bir bugün i,ki demişti beşiktaşlılar ama olan olmuştu :d
 

GebzeLi

Altın Üye
Ne diyeyim trömsö gibi bir kaç takım çıkmazsa işiniz daha kolay lur :D Bol şanslar tabiiki:victory
Sen bence $u seviyesiz yorumLarından vazgeç...Ayrıca dikkat ettiysen kar$ı takım taraftar böLümünde tahrik edici mesajLar atıyorsun.Sonun iyi değiL senin dikkat et derim:goz:(Tehdit oLarak aLgıLama sadece bir uyarı böLüm kuraLLarına bak istersen)
 

mercankadi

New member
Bence Lucescu çok iyi bir T.direktördü galatasarayı ardından da beşiktaş ı şampıyon etti galatasaray dan neden gitti bilmiyorum ama bence Fatih Terim den sonra en iyisi o'ydu ve GS ye 3. yıldızı da o kazandırmıştı
 

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
LUCESCU türkiye ye gelmiş geçmiş en ii hocadır bunu tartışmaa bile gerq yoq ....
 

HTML

Üst