'Bu maç insanlık dışı'

nedensiz35

New member

Pekin 2008'deki Arjantin-Nijerya finalini izleyen Maradona, 33 derecede oynanan maç için 'İnsanlık dışı' dedi.
Arjantinli efsanevi futbolcu Diego Armando Maradona, Pekin Olimpiyatları'nda bugün Nijerya ve Arjantin arasında yapılan erkekler futbol finalinin yerel saatle 12.00'de sıcakta oynatılmasına tepki gösterdi.

Arjantin Milli Takımı'nın eski efsanevi kaptanı Maradona, Arjantin'in 1-0 kazandığı maçın ardından madalya töreninden önce takımı kutlamak için sahaya indi.

Maradona, yaptığı açıklamada, maçın yaklaşık 33 derece sıcakta oynatılmasını ''insanlık dışı'' bulduğunu söyledi. Maradona, ''Bu insanlık dışı. Nefes alamıyoruz. Bu sıcakta koşmak çok zor. Dayanılmaz bir sıcak var'' dedi.

Maçın Macar hakemi Viktor Kassai, oyuncuların su içebilmeleri için maça 30 ve 70. dakikalarda 2 kez ara vermişti.

MASCHERANO'NUN İKİNCİ ALTIN MADALYASI

Maçı kazanan Arjantin, bu sonuçla Atina-2004'ten sonra bu dalda 2. kez üstüste altın madalya aldı. Hem Atina'da hem Pekin'de altın madalya alan Arjantin Milli Futbol Takımı'nda oynayan tek oyuncu olan İngiltere Premier Ligi takımlarından FC Liverpool'un orta alan futbolcusu Javier Alejandro Mascherano da böylece olimpiyatlardaki 2. altın madalyasını almış oldu.

aa
 

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Zor İşte Futbolculuk Ama Her Sıcaktada Maç Oynanmıycaksa LiqLer Sadece Kışın oLsun..
 

Newwave

Altın Üye
Kolay değil tabi o sıcakta top koşturmak lakin fifa izin vermiş diego abi sende haklısın tabi saygılar.
 

NeCcko

Altın Üye
dünyanın parasını alıyorlar....gülü seven ....
agzımdan aldın =), bu futbolcuların şikayet etmesini anlamıyorum ha, işte çok yoruluoz futbolcu olmak zor iş, sıcak soguk vs.

İnşaatta çalışan işci napsın, o sıcakta o kadar hamallık yapıo calısıo bi aylık kazancı ordaki futbolcuların bi tanesinin bi öğün yemeği bile deil
 

HTML

Üst