Beşiktaş yönetimi beni gönderdi de şampiyon mu oldu?

Pax_deorum

cursum perficio
Real Madrid'i devler liginin zirvesine çıkardıktan sonra 2004'te Beşiktaş'la anlaşan, ancak altı ayda gönderilen Vicente Del Bosque, 3 yıl aradan sonra yeniden eşofmanları giydi.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra teknik adamlık yapmayan Del Bosque, 3 yıl sonra eşofmanları yeniden giymenin heyecanını yaşarken Siyah-Beyazlı kulüpte yaşadığı günleri hatırlamak bile istemiyordu. Real Madrid'le 2 La Liga ve 2 Şampiyonlar Ligi zaferi yaşadıktan sonra 2004'te Beşiktaş'ın başına büyük umutlarla getirilen İspanyol teknik adam, İstanbul'daki kısa macerasını konuşmaktan yana değildi. Beşiktaş defterini, 'Geçmişte yaşandı ve bitti' diye kestirip atan Del Bosque, ısrarımız karşısında şu açıklamaları yaptı: "Yeni bir ülkeye ve takıma gidiyorsunuz. Elbette bir uyum dönemi olacak. Başarı sabırla gelir. Gerçekten büyük umutlarla gitmiştim Türkiye'ye. Beklentilerin de farkındaydım fakat bana zaman verilmedi. Bütün bunlar olmayınca maalesef macera erken bitti. Şimdi şunu sormak lazım, Beşiktaş beni başarısız bulup gönderdikten sonra kaç kez şampiyon oldu? Başarı için sabır şarttır. Beşiktaş'la yaşadığımız tazminat konusu keşke hiç olmasaydı. Ben en başından beri bu olayı kapatmak niyetindeydim ama onlar yanaşmadı."
ZAMAN
haberin TAMAMI
 

Fatih Hoca

Banned
Lan öküz herif, senin yüzünden kaybedilen puanlar şampiyonluktan etti bizi embesil salak !
 

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
adam ne dese haklı....

ki yıldırım demirörende aynısını sölüo zaten en azından hatasını kabul edio oda bi erdem
 

herroli

Türkoğlu Türk
Arkadaslar bence Del bosqe'ye şans verilmeliydi.Adam dünyaca ünlü bir teknik adam.Real Madrid'de kazandıgı başarılar da zaten ortada.Bence pat diye adam gönderilmemeliydi.
 

react

Admin
Süper Moderatör
Sabretmedeğimiz adama bakıp üzülüyorum, şimdiki durumu görünce ....
 

snrylmz03

New member
real madridden al 6 ay zar zor sabret 2-3 kişinin gazına gel milyon eurolar saçarak adamı kov üstünede başarısız ol...şaka gibi
 

HTML

Üst