Halk uyanırsa .....

nedensiz35

New member
İstanbul’da 41 beldenin beldeliğinin iptal edileceğini herkesten önce o dişliler duyar. Ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce 1/100.000’lik planların yapıldığını, dolayısıyla Silivri’de de “birinci sınıf tarlanın üçüncü sınıf tarlaya” dönüştürüldüğünü, üçüncü sınıfa dönüşen toprakların imara açılacağını ve imara açılan bu tarlaların hangisinde ticari ve turistik alan, hangisinde hastane, hangisinde süpermarket, hangisinde villa, hangisinde sosyal konut yapılma izni verileceğini de herkesten önce öğrenirler.

Çünkü onlar dişlilerdir.

Çeneye vidalıdırlar.

Çeneye yuvalıdırlar.

Güçlerini çeneden alırlar.


***

Çenenin üstü yani üst çene Ankara’dır ve Şaban Dişli Ankara’da AKP’nin milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın yakın adamı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün partidaşıdır. Alt çene ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi’dir. Belediye Başkanı Kadir Topbaş da AKP’lidir ve son 4.5 yılda 4 bin 300 imar değişikliği yapılarak 15 milyar dolarlık rantın doğmasına aracılık eden Belediye İmar Komisyonu Başkanı Sefer Kocabaş da eski İstanbul AKP İl Başkanı’dır.

Ön dişler parçalar.

Arka dişler öğütür.

Ön dişler de ve arka dişler de alt ve üst çenelere vidalıdırlar. Silivri’de 30 dönüm araziyi köylü sahiplerinden 3.4 milyon dolara almak üzere anlaşırlar. El sıkışılır, kaparo verilir. Ceplerinden beş kuruş çıkmaz. Arsa sahiplerine ödenecek parayı devlet bankasından kredi olarak dişlemek için Ankara’daki üst çenenin üst düzey yapısından partinin önde geleni ve Adalet Bakanı’nın yeğenini “kredi koparma robotu olarak” kullanırlar, arsayı alırlar.


***

Çenelerin gücü!

Dişlilerin hikmeti!

Arsa alım sözleşmesi 19 Eylül 2006’da yapılır.

TESCO’ya gidilir. TESCO anasının gözü, dünya devi, hinoğluhin İngiliz şirketidir. Şartlarını sıralar ve “Bu 30 dönüm arsaya 11 bin 76 metrekare taban oturmalı ve 12.5 metre yükseklikte bina yapacak şekilde ve binanın arkasında da 4 bin 500 metrekare açık otopark kuracak biçimde imar izni değişikliğini söküp alacaksınız” şartını koyar.

Dişliler kendilerini bilirler.

Koparacaklarından emindirler.

Arkalarında çeneler vardır.

Önler “arsa dişlemek, devlet şirketini özelleşirken dişlemek, Hazine arazisi dişlemek, orman alanı dişlemek, devlet bankasından yandaşlara kredi dişlemek, emekli paşaya 1 trilyonluk ithal makam aracı dişlemek, Meclis Başkanı’na 1 trilyonluk ithal makam otosu dişlemek, Cumhurbaşkanı’na 6 ayda 21 trilyon lira harcama parası dişlemek, oğlanlara gemi, damatlara genel müdürlük dişlemek” için vardırlar.


***

Sadece 5 ay içinde Silivri’deki 30 dönüm arazinin “üçüncü sınıf toprak” olmaktan çıkartılıp “konut alanına” dönüşmesi ve konut alanı olmaktan da çıkartılıp TESCO şirketinin yatırımını süper kârlı kılmak için inşaat alanını yüzde 40 artırma imkânı veren 0.25 emsalden 1.25 emsale yükseltilmesi işi halledilir.

Bu dişlilerin hikmeti.

Çenelerin gücüdür.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu’nun “1.25 emsal uygundur” görüşüne yine Belediye’nin Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, İSKİ Genel Müdürlüğü “şartlı olur” vermesine ve Ulaşım Planlama Müdürlüğü de “kesinlikle olmaz” demesine rağmen İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 241 AKP’li üyesi (tamamı 341 üye) öneriyi acele kabul eder, Belediye Başkanı Kadir Topbaş bekletmeden onaylar 3.4 milyon dolara köylü sahiplerinden alınan arsa 13 milyon dolara TESCO’ya böyle satılır.

Gerçek demokrasi olsa!

Başbakan’ın sallanması, Cumhurbaşkanı’nın titremesi, Belediye Başkanı’nın diz çöküp özür dilemesi, 1 milyon dolar komisyon alan Şaban Dişli’nin, Türk siyasi ve ekonomik hayatından çürümüş bir diş gibi sökülüp atılması gerekirdi.

Gerçek demokrasi yok.

Halk uyanırsa olur.

Halk uyanırsa!

Dişleyenin dişini kırar!


Necati Doğru
VATAN
 

ramo46

New member
Teşekkürler haber için...

Bide müslüman olacaklar,gerçi bunların yaptığını gavur yapmaz.
Yapsada cezasız kalmaz...

Bu konuyu sık kullanılanlara ekledim.Bakalaım ileriki tarihlerde
neler söylenecek.
 

Kara Kartal

Banned
herşeyi sömürüp iliğine kadar kurutmanın sloganı '' Durmak Yok Yolmaya Devam!!!! ''

Allahın partisi yada Allahın yolundaki parti , Hak partisi!

Allahın partisi namussuzluk yapmaz ,hırsızlık yapmaz ,yolsuzluk yapmaz şerefsizlik yapmaz .......
 

blackjack*

New member
herşeyi sömürüp iliğine kadar kurutmanın sloganı '' Durmak Yok Yolmaya Devam!!!! ''

Allahın partisi yada Allahın yolundaki parti , Hak partisi!

Allahın partisi namussuzluk yapmaz ,hırsızlık yapmaz ,yolsuzluk yapmaz şerefsizlik yapmaz .......

Bilader sende utanmasan allahın partisi CHP'dir diyeceksin.

Yuh yaanee :D
 

emrah1607

Banned
durmak yok cep doldurmaya devam .allah belanızı versin diyorum başka bişey demekde istemiyorum .bu haberleri birileri görsün de ayaklarını denk alsınlar
 

Vtnsvr

New member
Yürüyün be kim tutar sizi.Dinin rüzgarını arkanıza aldınız ya gerisi boş,hiç kimse tutamaz bunları.Konuşanlarıda bunlar ergenekoncu diye içeri tıkarlar.Adamlar teşkilatlı karşıtlarına her türlü çamuru bulurlar.Bakın görürsünüz yakında bir operasyon daha bu olayı ortaya atanlar Ergenekon kapsamında içerde.FGÖ örgütünün hazır çamurlarından sürüverirler.İşte dişler ve çeneler böyle çalışır.Halkın servetini böyle ögütürler.Durmak yok yola devam.
 

shamur_80

New member
adamlar çalıyorlar ,hırsızlık yapıyorlar kılıfına uyduruyorlar ve insanlarda çalsınlar aman diyorlar bişey olmaz diyorlarr. bizde bu zihniyet olduktan sonra gerisi boş gelir artık onlarda suç aramayın. kendimizde suç arayın. misal birisi size bogazda bir villa verse siz bu verilen yeri almazmısınız sizde alırsınız dersinizki onlar yiyor da bana gelincemi sorun oluyor dersiniz işin içinden çıkarsınız bu kadar basit. ne zaman dürüst bir insan çıkıcak diye ömrüm boyunca hep beklicem ama sadece beklicekmişim gibime geliyor. insanlar kendilerinden önce dewletini düşünmeli. dewletin bekasıı insanların bekası demektir.
 

yolyardim

New member
Zaten Her Dönemde Her Partiden Herkes Bunun Gibi Malı Götürme Derdinde
Ne Diyeyim
Allah Belalarını Versin
Tuh Yüzlerine
 

Albayrak

Can Feda
Akp hükümetininde en korktuğu şey budur işte -ya halk uyanırsa-

Lakin elinde sağlam bir kandırma aracı var. Yüzyıllardır bilinir ki en kolay kandırma şeklidir Dini kullanmak.

Size bir şey söyleyim mi? Ülke yıkılsa akp iyi iktidar
:durdurun
 

Kara Kartal

Banned
Bilader sende utanmasan allahın partisi CHP'dir diyeceksin.

Yuh yaanee :D
:eek:ha:eek:ha:eek:ha:eek:ha:eek:ha:eek:ha:eek:ha:eek:ha:eek:ha:eek:ha:eek:ha:eek:ha
-böyle bir varsayıma ulaşmak için çok mantık yürütmüş olmalısın ayrıca beni genelde dinsiz olarak tanımlıyorlar sende iyice yobaz yaptın ya vallayi bravooo

durmak yok cep doldurmaya devam .allah belanızı versin diyorum başka bişey demekde istemiyorum .bu haberleri birileri görsün de ayaklarını denk alsınlar
-çok yaşa emi :D :clap bi yorum ancak bu kadar samimi olabilir ..
...
....
..
.

(halaa gülüyorum yaff :D:D)
 

MG_eVİL

New member
durmak yok yemeye devam... yürü be adam bide söylüyor gidiyoruz gündüz gece durmadan usanmadan... korkma erdoğan bi gece senide ilhan selçuk gibi senide gece'nin 4'ünde alırlar ondan snra ne yürürsün mahkeme salonlarında...
 

Albayrak

Can Feda
Alternatif gösterir misiniz ?
Gösteririm diğerleri...

Ülkemiz ne yazık ki bağımlı bir ülke. Bu durumdan kurtulabilmemiz için dehaya ihtiyacımız var, bunu geçtim.

Her yeni gelen bu bağımlılığı sürdürecektir, şimdilik pek bir yol görünmüyor. Sana şunları söyleyebilirim ama kimi getirirsen getir bu kadar ülke toprağı satamaz (eli varmaz). Sanmıyorum daha çok ülke değerlerine saldıracak alternatif. Bunlar yetmez diyorsan söyle. (ülke kötüye gitmesi için yarılması gerekir ya).
 

HTML

Üst