Arshavin'de İndirim..

нешет

ву.иєѕєт
Tottenham ve Barcelona'nın gündeminde olan ve transferine izin verilmezse greve gideceğini dile getiren Zenitli Andrei Arshavin için kulübü bonservis bedelinde indirime gitmeye karar verdi. Daha önce 26 milyon Avro isteyen Rus ekibinin talep edeceği yeni rakamsa henüz açıklanmadı.


2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde Rusya Milli Takımı formasıyla sergilediği performans sonrası Avrupa devlerinin gündemine gelen Zenitli Andrei Arshavin için kulübü bonservis bedelinde indirime gitmeye karar verdi.

Çocukluğundan beri Barcelona taraftarı olduğunu dile getiren 27 yaşındaki yıldız oyuncu Katalan ekibinin gündemine girmişti. Bu yazın transfer şampiyonu Tottenham'ın İspanyol menajeri Juande Ramos da başarılı orta saha oyuncusunu kadrosunda görmek istediğini belirtmişti.

Barcelona'nın yeni teknik direktörü Pep Guardiola yıldız oyuncu için talep edilen miktarın çok fazla olduğunu ve alternatif isimlere yöneleceklerini açıklayınca Zenit bonserviste indirime gitmeye karar verdi.

Zenit adına Sovetsky Sport'a bir açıklama yapan Konstantin Sarsaniva "Zenit Başkanı Alexander Dyukov kulübün Andrei için istediği bonservis bedelinde indirime gitmeye karar verdi. Şimdilik yeni rakamı açıklayamam ancak yakın gelecekte tüm detayları bildireceğiz" dedi.
 

kuzay

Pesimist
yavaş la ne kadar konu pompaladın oyle çalışkan çocuk forum sizin degerinizi bilsin
 

HTML

Üst