Ne Kadar Benziyorsunuz....

SAHRANİL

Altın Üye



Ayni seylerden mi hoslaniyorsunuz yoksa farkli zevkleriniz mi var ?
Gerçek bir çift olabilecek misiniz? Iste uzun soluklu bir iliski yasayip yasamayacaginizi anlamanizin bir düzine yolu..

1. Protokol

Yemek siparisi verirken, kapidan çikarken ya da birlikte yemek yaparken bencil mi? Yani partneriniz kapidan ilk kendi çikiyor, yemek siparisi verirken kendi damak zevkini dikkate aliyor ya da yemek yaparken size yardim etmiyorsa ben merkezli biri olabilir. Her zaman verici olabilecek misiniz?

2. Politika

Libnareal ya da muhafazakar? Toplum hakkindaki görüsleriniz ne kadar uyusuyor? Politik hassasiyetiniz iliskinizi ne kadar etkiliyor bir düsünün. Görüsleriniz iliskinize yansiyorsa yeniden düsünün.

3. Televizyon
Sitcom ya da Haberler? Siz magazin programlarini izlemekten hoslaniyorsunuz ancak partnerinizin bir entellektüel oldugunu farkeedebilirsiniz. Partnerinizin her gün dünyada oilup bitenleri izleyen biri olmasini mi yoksa dünya olaylarindan kopuk biri olmasini mi istersiniz?

4. Para

Partneriniz bulustugunuz zaman sizin için para harciyor ya da sizden hesaba dahil olmanizi istiyor olabilir. Partnerinizin para konusunda cimri, eli açik ya da ortak olmasini mi istersiniz?

5. Stres

Rahat ya da sinirli. Sinirlendigi zaman ne yapiyor? Iliskinizde sorun oldugunda sizinle kavga mi ediyor yoksa sakin bir sekilde konusarak anlasmaya mi çalisiyor? Iliskinizde en ufak krizde kavgaci bir kisilige bürünüyorsa dikkat edin.

6. Sohbet

Sizin a da onun hakkinda? Bir araya geldiginde hep kendisini mi anlatiyor yoksa siziden mi bahsediyor? Dünyanin sadece kendisinin etrafinda döndügüne inanarak anlatmasina tahammül edebilecek misiniz?

7. Hayvanlar

Kurt ya da köpek? Siz korktugunuz halde bunu görmezden gelip hayvan mi besliyor? Hatta ona sizden daha çok mu deger veriyor? Durup bir kez daha düsünün.

8. Iletisim
Dinleyen ya da dinlemeyen? Onunla bir konuyu konusurken sizin onun kurallari disina çiktiginizi mi düsünüyor? Bunun üstesinden gelebilecek misiniz?

9. Yabancilar

Kibar ya da kaba? Size ve disaridaki insanlara nasil davranacagi konusunda endiseleriniz var mi? Örnegin giyiminiz konusunda size nasil davranir? Kisitlamalari veya kurallari var mi?

10. Öncelikleri

Aile ya da is? Partnerinizin önceliginin hangisi oldugunu düsünüyorsunuz? Aile üyesinin hastaligi mi yoksa is seyahati mi? Bu gibi tercihlerle yüzlestiginizde seçiminiz ne oluyor? Siz ya da çocuklariniz hastayken, is seyahati yüzünden binecegi uçagi önemsiyorsa yeniden düsünün.

11. Görünüm

Formda ya da sisman? Yemesine, egzersizine dikkat eder mi, kendine bakar mi? Ileri de siman ve özgüveni ek*** biriyle mi olmak istersiniz?

12. Güven

Güçlü ya da zayif? Ruhsal olarak nasil oldugunu merak ediyorsaniz onunla ilgili çogu seyi bilmelisiniz. Hayata dair bakisini, hayal kirikliklarini ve kendine olan güvenini ögrenin. Ona ne kadar güveniyorsunuz ve o kendine ne kadar güveniyor?
 

CaDi_07

New member
bir cok konuda zittiz ama bir cok konuda ayni..cimri degil, ama cok iyi kalpli zayif ruhlu bir insan..onu coooq sewioom:D
 

Swomac

Banned
yukardakilerin tamamı yüzeysel konular,sadece kağıda dökülebilecek şeyler yani,yaşamla sınanması kişinin olgunluk evresindeki davranışlarına yansımaz,kişi zaten kişi olmuştur artık başka rol üstlenmesi imkansızdır,denenebilir ama yapacıklıktan öteye geçemez deneyen
 

Kopuk Dadı

Moderatör
Moderatör
%100 uyumluyuz galiba :melek
 

jewel

Wormwood
Moderatör
ahahah bi çok konu da uyumsuzuz nolcak şimdi :melek
 

SAHRANİL

Altın Üye
ahahah bi çok konu da uyumsuzuz nolcak şimdi :melek
valla bizde tam zıttız.bu maddelerin hepsinde nerdeyse
ben çocuksu o olgun
ben herşeye gülerim o ciddi
ben çabuk sinirlenir çoşarım o daha mantıklı
böle uzar gider:durdurun:durdurun
 

jewel

Wormwood
Moderatör
valla bizde tam zıttız.bu maddelerin hepsinde nerdeyse
ben çocuksu o olgun
ben herşeye gülerim o ciddi
ben çabuk sinirlenir çoşarım o daha mantıklı
böle uzar gider:durdurun:durdurun
sen mutlusun evliliğinde biz de mutlu oluruz o zaman :melek
 

SAHRANİL

Altın Üye
sen mutlusun evliliğinde biz de mutlu oluruz o zaman :melek
ya önemli olan tartışsan bile 2 dk içinde tartıştığın olayı tamamen unutup herşeye devam etmekten geçiyor.yoksa özelliklerin uyması falan çokta önemli değil.taviz vermeden evlilik olmaz.giyinmenden hareketlerinden yaşantından hep taviz vermek zorundasın:melekbunu öğrenirsen herşey süper olur peloşum
 

HTML

Üst