Ergenekon

Vtnsvr

New member
Ceyhun BOZKURT


Agarta, Hitler, Mu Kıtası, İnkalar, Apaçiler, Hintliler, Armagedion, Ergenekon....

Daha neler. Yılmaz Özdil'in dediği gibi acaba Hobbitlerle ilgili belgeler de Yeni Şafak, Star, Sabah gibi gazetelere gönderilmedi mi acaba? Çünkü Gandalf ile Veli Paşa arasında gizli bir mutabakat da yapılmış olabilir. Anlamadığım Elf'ler bu işin neresinde? Onu henüz çözemedim.

Aslında 600 yıllık bir teşkilat diyorlar ama yanılıyorlar. Bu örgütün tarihi daha eski. Kimi tarihçi 4 bin yıl, kimisi 10 bin yıl öncesine dayandığını söylüyor. Adı da Agarta değil bu örgütün. Benim ve dünyanın bildiği tek bir adı var: TÜRK DEVLETİ...

İddianameye şöyle bir göz gezdirdim. Sonuçta işim gereği sanık avukatlarıyla görüşüyorum. Aramalardan sonra hazırlanan tutanakları görüyorum. Oradaki tutanakların dışında bir sürü şey bulmuşlar. Nasıl buldular? Gizlice mi girip aradılar sonradan bilinmez ama yeni yeni belgeler (!) konulmuş oraya. Tutuklulardan bazılarını seversiniz sevmezsiniz, o beni ilgilendirmez. Ama artık ortaya çıkmıştır ki, bazı provokatörlerin, tetikçilerin dışında (ki onlar da bilinçli olarak yerleştirilmiştir o listeye) hepsi bu ülkeye gönülden bağlı insanlar. Vatanı sevmek, Hükümete muhalefet etmek ne zamandan beri suç oldu?!... Yok Uğur Mumcu'yu öldürmüşler, Danıştay'ı basmışlar, Cumhuriyet'e bomba atmışlar vs. Çocuklar güler buna...
Hrant Dink ve Malatya misyoner cinayetlerinde gösterilmeyenler

Mesela Hrant Dink olayının şemasına bakalım:
- Haber elemanı (Büyük Abi) Trabzon eski Emniyet Müdürü, şimdinin de Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek'in adamı (Akyürek hakkında 2001 yılında dönemin istanbul Valisi'nin hazırladığı ve "fethullahçıdır" dediği bir bilgi notu da mevcut).
- Bu abi bir hücre oluşturuyor. Bu hücrenin içinde Yasin Hayaller de var.
- Hrant Dink'e yönelik bir eylem yapılması kararlaştırılıyor.
- Sanıkların ifadelerinde, nur cemaatiyle de bağlantıda oldukları yer alıyor ama nedense bunlar önemsenmiyor.
- Bu adamlar resmen eğitiliyor ve Dink suikastı gerçekleşiyor.
- F Tipi örgütlenmenin bu işte zanlı durumuna düşmesi gerekiyor ama yok böyle olmuyor: Suçlu Ulusalcılar, Milliyetçiler.
- Hrant Dink'in yakın arkadaşı (!) Etyen Mahçupyan Agos'un başına geçiyor. Ama Mahçupyan öncesinde nerde yazıyor: Fethullahçı Zaman Gazetesi'nde. Mahçupyan şimdi de Taraf yazarı.


Malatya'daki misyoner suikastına bakalım:

- Dönemin Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya. Kahya ile ilgili "Fethullah'ın Copları" adlı kitapta çok ciddi bilgiler yer alıyor. Fethullahçı örgütlenmede çok ciddi rol aldığı ve bu örgütlenmenin en önemli adamlarından biri olduğu söyleniyor.
- ABD Adana Konsolosu Eric Green cinayetten çok kısa bir süre önce bu kitabevini ziyaret ediyor ama basına yansımıyor.
- Cinayetin kilit ismi Emre Günaydın Nur Cemaati evlerine gittiklerini açıklıyor (10 Haziran 2008, Akşam Gazetesi)
- Bu olaydan sonra suçlu yine belli: Ulusalcılar, Milliyetçiler...

Türk tarihine saldırıların satırbaşları

Danıştay saldırısı ve diğer olaylarla ilgili yine bağlantılar kurabiliriz. Ama uzatmayalım. Taraf Gazetesi'nin 26 Temmuz 2008 tarihli manşeti nasıldı hatırlayın: 1923'te kuruldu 2008'de arınıyor.Amaç bu sözlerde çok iyi açıklanıyor: Cumhuriyet'le hesaplaşmak.

Yine alt alta şunları yazarsak operasyonu çok iyi özetlemiş oluruz sanırım:
- "Her gün çok değişiyor (AGSP, Kıbrıs), ama bazı temel problemler duruyor (devlet, İslam korkusu...) Ne AB, ne de ABD, T (Türkiye)'ye kendi tarihinin hakkından gelmekte nasıl yardım edebilecekleri konusunda ipucuna sahip." - 2001 yılı AB Türkiye Temsilcisi Karen Fogg'un Adriaan van der Meer'e 3 Aralık 2001 tarihinde gönderdiği e-posta.
- Bin Yılın Meydan Okuması - ABD'nin tarifi tamamen Türkiye'ye uyan bir ülkeyi işgal tatbikatın adı. Tatbikatın başlangıç tarihi Lozan'ın yıldönümü olan 24 Temmuz 2002. Yani yine Türk tarihiyle hesaplaşma. Türklerin Anadolu hakimiyetinin gerçekleşmesinin tescili olan bin yıl öncesine yapılan vurgu da bunun önemli bir göstergesi.

- "İktidarla elele 84 yıllık karanlığa son"
- AKP Ulukışla Teşkilatı'nın 2004 yılında seçim minibüsüne astığı slogan.
- Ergenekon - Türklerin tarih sahnesine yeniden ve daha güçlü çıktığı büyük destanın adı. Ancak şimdi bir terör ismi olarak yansıtılıyor.
- 1923'te kuruldu 2008'de arınıyor - Kaynağı belli olmayan paralarla, bir nifak grubu olarak çıkan ve CIA ajanlarıyla evli olan Yasemin Çongar ve Amberin Zaman'ın yazdığı, "Vatanı bir kiraz ağacı ve bir kadın memesine satarım" diyen Ahmet Altan'ın yönetimindeki gazetenin Ergenekon İddianamesi'nin ortaya çıkmasından sonraki gün attığı manşet.
Yorum sizin...
 

micro

New member
Bunların kurduğu tezgahı ufak çocuklar bile yemiyo artık kolluk bizde kıllık bizde hesabı yapıyorlar.gün ola devran döne hepsi maskelerini çıkarıp cübbelerini giyinip tekrar yer altına dönerler.
 

ErtugruL

ChemisteR
Bunların kurduğu tezgahı ufak çocuklar bile yemiyo artık kolluk bizde kıllık bizde hesabı yapıyorlar.gün ola devran döne hepsi maskelerini çıkarıp cübbelerini giyinip tekrar yer altına dönerler.
Yiyor kardeşim bunların tezgahını çook kişi yiyor...
Ama biyerde takılacak o lokma...
 

Vtnsvr

New member
Ergenekon gerçegi bu oluyor işte ve bir çok insanımız komploları gerçek,gerçekleride kurgu sanıyor.Onlara şunu söyleyebilirim: Aymazlıgının ucunda altındaki yuvan ve hayatın ve sevdiklerin varsa,biraz dikkatlice olayları irdeleyin derim.
 

HTML

Üst