Aldatan Erkeği Nasıl Yakalarsınız.....

SAHRANİL

Altın Üye


Aldatan erkekler her zamanki gibi davranmazlar. Degismeye, eslerini elestirmeye baslarlar ve yaptiklarini hakli gostermek icin cesitli yollara basvururlar.


Dunyada Hillary Clinton’in basina geldi, Jackie Kennedy ve hatta Prenses Diana’nin da... Turkiye’deyse Hulya Avsar dahil pek cok isim biliyoruz esi tarafindan aldatilan... Aldatilmak yeterince kotu... Ama kadinlari, eslerinin kendilerini aldatmalarindan ote kiran bir sey daha var: Erkeklerin yaptiklarinin ustunu ortmek icin kullandiklari yalanlar...

Tabii, kadinlar arasinda da aldatanlar var. Ancak kadinlar belli bir noktada erkeklerden ayriliyor: Aldatan kadinlar esleri suphelenmesin ve uzulmesin diye ellerinden gelen her seyi yapiyor. Oysa erkekler bunun tam tersi bir yontem uyguluyor. Bir iliskileri oldugunda, eslerine karsi olan davranislari tamamen degisiyor. Daha cok kavga cikariyor ve eslerinde aslinda bir zamanlar taptiklari her seyi elestirmeye basliyorlar. Ustelik bu sirada bir kadinin en cok onem verdigi "guven" duygusunu da soyledikleri yalanlarla altust ediyorlar. Bakalim ornekleriyle verecegimiz bu yalanlar ve davranis degisIklikleri neymis ve aslinda ne anlatiyormus...

Zaten artik sana hicbir seyi begendiremiyorum!

Eskiden kadin televizyonun karsisinda oturmak yerine disari cikmak istediginde erkek cok tepki gostermezken, artik en ufak istek karsisinda bile ortaligi ayaga kaldiriyor. Sonra kadin gercekten sinirlenmeye ve bagirip cagirmaya basladiginda, hep ayni seyin oldugunu, karisinin her seyi abarttigini soyleyerek kendisini hakli cikariyor. Boylece amacina da ulasmis oluyor!

Peki, bunun arkasinda yatan nedir?
Uzmanlara gore, "Erkekler kendilerini yaptiklarindan oturu kotu hissetmeye basladiklarinda, eslerinin kendilerine bagirmalari sonucunda rahatliyorlar." Kisacasi, erkekler esleri kendilerine ne kadar cok bagirirsa, sucluluk duygularini o kadar iyi bastirmayi basarabiliyorlar. Iste erkekler bu sayede kendilerini gunah kecisi olarak gostererek, eslerini aldatmaya devam ediyorlar ve bunu yaparken de kendilerini cok hakli goruyorlar.

Sen beni anlamiyorsun!

Erkegin esine soyleyebilecegi tipik cumlelerden biri daha... Bunu arkadaslarinin, hatta sevgilisinin yaninda daha da cok acarak anlatan erkek soyle diyebiliyor: "Uzun zamandir dusuncelerimiz birbirinden iyice farklilasmaya basladi" ya da "Davranislariyla beni sIkistirmaya ve bogmaya basladi"... Bu sozlerle erkek kendini hakli cikarmaya calisiyor ve genc sevgililere yoneliyor.

Peki, bunun arkasinda yatan nedir?
Maalesef cok da hos olmayan bir sey: Erkekler yaslanmaya basladiklarini dusunduklerinde kendilerini daha genc hissettiren kadinlara yoneliyorlar. Uzun yillar cok hoslarina giden yasamlari birden sIkici olmaya basliyor. Evi temizleyen, cocuklara bakan, yemek pisiren, evde her seyin yolunda gitmesini saglayan kadinlar artik eslerinin beklentilerini karsilayamaz hale geliyor.

Yatakta artik her sey kotu!

Erkek aniden yatakta olup biten her seyden eslerini sorumlu tutmaya baslayabiliyor. Ornegin, yataga girdiklerinde surekli esnemeye baslamasini esine mál etmeye calisiyor. Ayrica soyle bir tezi savunuyor: "Uzun yillar ayni evi paylasan eslerin cinsel hayatlarinda yari yariya azalma gorulur."

Peki, bunun arkasinda yatan nedir?
Tabii, sevgiliyle cinsellik baska olur. Ancak erkekler bu durumlarda su yanilgiya kapilirlar: Otel odalarinda yasanan o guzel anlar sadece sevgilileri sayesinde olmaz! Burada da yine iki kisiye ihtiyac vardir. Ama bunu sadece genc sevgililerine baglayan erkekler, cok gecmeden bu konuda da yanildiklarini anlarlar.

Kadin neredeyse boynuma atladi!

Erkek yakalandi, artik her sey ortada. Ama pes etmiyor ve buna ragmen yalan soylemeye devam ediyor. Tabii "Hayir" da diyebilirdi. Ama kadin bir anda onun boynuna atlamisti ve "Hayir" diyememisti. Her sey bir anda oluvermisti. Iste bu noktada bile, erkekler kendilerini hakli cikarmayi basarmaya calisiyorlar.

Peki, bunun arkasinda yatan nedir?
Bu tarz yalanlara ozellikle disariya karsi guclu egolari olan, ancak evde eslerinin daha baskin ciktigi erkekler basvuruyor. Bunun sonucunda erkekler ya surekli aldatma eyleminde bulunuyorlar ya da kulaga ne kadar ters gelse de, kiskanclik krizlerine giriyorlar.

Onunla daha fazla beraber olmak gercekten imkansizdi!

Eger aldatma artik saklanamayacak boyutlara geldiyse, erkek disari karsi kendisini melek gibi gostermeye kalkisir. Boylece esinin kendisine yasakladigi seyleri yeniden yapabildigi icin kendini masum bir karaktere burumeye calisir.

Peki, bunun arkasinda yatan nedir?
Bu durum aslinda erkeklerin kendilerini dis dunyaya karsi kotu biri olarak yansitmak istememelerinden kaynaklanir. Sevgiliye karsi da potansiyel guvenilmez adam olarak gorunmek istemeyen erkekler, rahatlikla boyle bir yalana basvururlar. Ancak gercek biraz daha farklidir. Erkekler bir sonraki sevgililerine de eslerine yaptiklari ayni seyi yapar, yani onlari da aldatirlar!

Sizce bu aciklamalar ne kadar dogru

Bir gecelik aldatmalardan, uzun sureli iliskilere...
Erkekler gercekleri bilmek istemezler, kadinlar bilmek isterler.

Erkekler: Yuzde 11-Evet
Kadinlar: Yuzde 30-Evet


Esim bir kere kendisini aldattigimi yakaladi.
Artik daha dikkatli olurum.

Erkekler: Yuzde 34-Evet
Kadinlar: Yuzde 28-Evet


Yalan soyleyenlerin her zaman iyi bir hafizasi olmalidir.
Bu benim icin cok stresli olur.

Erkek: Yuzde 3-Evet
Kadin: Yuzde 7-Evet


Eger esim daha az cinsellik istiyorsa, o zaman suphelenirim.

Erkek: Yuzde 62-Evet
Kadin: Yuzde 69-Evet


Eger esim beni aldattiysa ve baskalarina da bu yaptiklarini anlattiysa,
o zaman ondan hemen ayrilirim.

Erkek: Yuzde 37-Evet
Kadin: Yuzde 33-Evet

 

cz5

New member
dikkat ediyomda sen genelde erkek kız ilişkileriyle gündeme düşüyon acaba neden bu yazdıklarının bi kaynagı varmı
 

SAHRANİL

Altın Üye
dikkat ediyomda sen genelde erkek kız ilişkileriyle gündeme düşüyon acaba neden bu yazdıklarının bi kaynagı varmı
bu bölümün asıl ana konusu kadın erkek ilişkileridir.bende sizleri böyle konular hakkında konuşturmak için bu tarz gazete köşelerinde olan konuları ekliyorum.
bir sorunmu vardı acaba.
 

toykan

Santimantal
ellerıne saglık sahranil okudum bazıları bıraz abartı geldı ama genelı dogru
 

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Aman aßLa yaw :( Aynı ßen He Aldatıyom Ama ßu Yazıyı Okursa Direk Anlar Onu Aldattığımı :(
 

unltd

New member
Eger esim beni aldattiysa ve baskalarina da bu yaptiklarini anlattiysa,
o zaman ondan hemen ayrilirim.

Erkek: Yuzde 37-Evet
Kadin: Yuzde 33-Evet


BUNA KATILMIYORUM. SONUCDA HANGI ERKEK 1 BAYAN TARAFINDA HELEDE O BAYANLA EVLIYSE VE ALDATILDIGINI OGRENDIYSE, AYRILIR. KAN KOKAR!
 

Kopuk Dadı

Moderatör
Moderatör
Allah kimsenin başına vermesin ama insan hisseder ya heleki kadınlar bazıları saf ayağına yatıyo kabullenmek istemiolar ama boşa demiolar kadınlar şeytan die :D onlar herşeyin farkında :D
 

SickDreTh

Altın Üye
Allah kimsenin başına vermesin ama insan hisseder ya heleki kadınlar bazıları saf ayağına yatıyo kabullenmek istemiolar ama boşa demiolar kadınlar şeytan die :D onlar herşeyin farkında :D
merve mesajı ben sahıbıne ileticem :)
daha ıletılmemıstır bızımkıne:D
 

QapriS

New member
böyle bi durumda naparım bilemiorm ama tüylerimi ürpertmeye yetio..

güsel hasırlanmış bi konu olmuş saolasn..
 

fenahits

New member
Karar Meselesi

Erkeklerede verin liv tyler ı tatmin olmaz imkan bulursa onuda aldatır sınır tanımaz:eek:ha
Ama 10 yıl sonra bakınca ağarınca saçınız bir teli, liv tyler da sizi tanımaz.
Bu ne aradığınızın kararını vermek ile alakalı.
Yaşlandığınızda kahrınızı çekecek bir eş,
Sevişip sonsuza kadar haz alacağınıza, süreceğine inandığınız mutluluk = yalan, dolan :vur
 

cakir

New member
Kadın,Yada Erkek Fark Etmez Aldatmak Çok Çirkin Bi Davranış
Mesela Beş Tane Bardak Düşünün Beşindede Aynı Şerbet Olsun,
Sadece Her Bir Bardaktaki Şerbetlerin Rengi Değişik Olsun,
Sarı,Kırmız,Mavi Lacivert,Mor,
Erkek,Yada Kadın Hepsinden Birer Yudum İçsin ve Sonuça Baksın
Hepsinin Tadıda Aynı,Değişen Sadece Renkleri
Sonuçta Kendi Helalliğiylede Aynı Şey,Aldattığı ile De Aynı Şey
Değişen Sadece Renk.Yapılan İş Aynı.
Hal Böyle Olunca,Gül Dururken İllada Dikenini Elleyenler Tabikide Sonuçlarına Katlanacak
 

HTML

Üst