Uzaylılar niye gelemez?

cw_attack

New member
Uzaylıların varlığı kesin. Peki o zaman neden dünyaya gelmiyorlar. Nedeni basit;



Discovery’nin ABD’li komutanı Mark Kelly, uzaylıların Dünya’yı ziyaret etmemesinin basit bir sebebi olduğunu açıkladı. Kelly’ye göre sebep “geliş zorluğu”. Yani yolun çok uzun olması...

Discovery uzay mekiğinin ABD’li komutanı Mark Kelly, Discovery mürettebatı ile geldiği Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlediği basın toplantısında, “Geçmişte Mars’ta hayat olabileceğine ilişkin kanıt görmüştük, dolayısıyla bütün evrende hayat olması muhtemel” dedi.

Uzaylıların dünyayı ziyaret etmemesinin basit bir sebebinin bulunduğunu, yolculuğun zor olduğunu belirten Kelly, “Deneyimlerimizden uzayda yolculuk çok zor ve ben uzaylıların dünyayı ziyaret etmediğini düşünüyorum” dedi.

Astronot Kelly’nin söz ettiği başka canlıların Dünya’ya “geliş zorluğu”, şundan kaynaklanıyor:

Gözlenen evrende 100 milyar gökada bulunuyor.

Bizim eliptik Samanyolu gök adamızın (galaksi) uzun çapı 110 bin ışık yılı, kısa yarıçapı ise 60 bin ışık yılı. 1 ışık yılı kabaca 9,5 trilyon kilometre.

Kelly’nin konuyla ilgili yorumları, Japonların uzaylılar ve UFO’lar hakkındaki hararetli tartışmalarına eklenmiş oldu. Japon politikacılar, geçen yıl bir muhalefet milletvekilinin konuyu parlamentoya taşımasının ardından uçan dairelerin varlığını tartışmıştı. Kabine Sekreteri Nobutaka Maçimura, UFO’ların varlığına inandığını belirtirken, Başbakan Yasuo Fukuda, bu henüz doğrulanmadığı için daha ihtiyatlı olduğunu söylemişti.



Kaynak
 

hiraru

New member
bu mudur yani yol uzun gelio ondan mı gelmiyorlar yanımıza?
gerçi biz onları hep ileri teknolojiye sahip yaratıklar olarak düşündük ya ööle değillerse...
e gelemezler tabi yol uzun :D
eline sağlık
 

CFenL

(I'm in Love)
dostum karadelikler var. ogamedeki gibi sıçrama geçitleri var. ve bunların varlığı kesin. bunlar biribirine paralel olan evren parçacıklarını birbirine bağlıyor. yani yeterince teknolojikseler gelmemeleri işten bile deil bence.
 

яєℓαχℓιƒє

KaFaSıNa GöRe
hımm güzel bi bilgi
gelememe nedenleri buysa bilemiyicem
 

Tunyukuk

New member
Gelemesinler De Zatennnnn
 

Ozxcn

New member
tamam Olabilir ama uzaylılar haqqında bu kadar araştırma yapan bi kişinin bunu söylemesi biras abes Zira izlediğimiz çoğu videoda hızlarını gözle taqip etmek bir yana nasıl uzaklaştıklarını bile gözlemliyemiyoruz bence bu hızla O yaratıkların Normal zorluq ve sürede buraya gelmeleri lazım. O zaman ya enerji sıkıntısı çekiolar ya gelmeleri için artıq bir neden kalmadı ya da İzlediğimiz Videolar Fake.. :) Konu İçin Ty
 

revolation

яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
onu söyleyen çok cahil biriymiş.

uzaylılar... bizden milyarlarca yıl ileri bir teknoloji..

biz gözümüzü açıp kapayana kadar onlar kim bilir kaç ışık yılı yol kat eder :)

uzaylıların gelmeme sebebi ABD'nin 51. bölge projesi olmasın.. Allahın yamyamları. bi uzaylı görsünler hemen neştere sarılıyorlar. La bırak elin uzaylısı az gezsin, alışveriş yapsın :durdurun
 

KediCiX

"Luv YOU Guy"
uzaylılar olsaydı eğer uzun yol onlara vız gelirdi :D çok saçma

uzaylıya inanan varsa beri gelsinn =))
 

ramo46

New member
100 milyar gök ada bunlardan biride bizim galaksimiz.
Dünya dışı ndada canlıların olması mümkün...Bu gün
yoksada gelecekte olacaktır.Bunuda insanoğlu yapacaktır...
 

HTML

Üst