[Kopan Kol Bacağa Dikildi.]

CMuRDeR

New member


İspanya'nın Valencia kentinde trafik kazası geçiren 25 yaşındaki Israel Sario'nun yan camın patlaması sonucu kopan kolu, bacağına dikildi. Alman Bild Gazetesi'nin haberine göre, kazadan hemen sonra yerine geri dikilen kol, kısa bir süre sonra enfeksiyon aldı. Doktorlar bunun üzerine, hücreleri ölmekte olan kolu kurtarmak için hastanın sol bacağının üzerine dikerek kolun bacak damarlarından beslenmesine karar verdiler. Başarılı ameliyat sonrasında ise kol bacakta 9 gün boyunca tıpkı bir bebek gibi beslendi. İspanyol Cerrah Dr. Pedro Cavadas ve ekibi daha sonra sol kolu yerine dikerek kurtulmasını sağladılar. Hastaneden taburcu olan Sarrio'nun kolunun tamamen iyileştiği belirtildi.
 

M_Ce

New member
kol enfeksiyon kapmış, vücuttan kan yoluyla beslenemiyormuş, hücreleri ölmesin diye beslenebilieceği bir yer olan bacağa geçici olarak monte edilmiş. sonra enfeksiyon iyileştirilince kol tekrar eski yerine takılmış :D:D:D nasıl anlattım ama :D:D:D
 

tr42fy

Cяεтαn-Tυяκ
Adamin eli hep dizinde :) ama hemen iyilesir insallah cok kötü olmus baya
 

Charmy

Banned
benim kızkardeşiminde ayağını diğer ayağına yapıştırmışlardı trafik kazası geçirince damarlar zedelenmişti damarlar kendini onarana dek diğer bacağın damarlarından besleniyordu .
 

HTML

Üst