CanLı yayında titreyerek ağLadı

cw_attack

New member
Güngören’de 17 kişinin ölümüne neden olan bombalı saldırı şovmen Mehmet Ali Erbil’i derinden sarstı. Çarkıfelek’in canlı yayınında titreyen ve gözyaşı döken Erbil, herkesin merak ettiği soruyu da sordu.





Kanal 1’de ekrana gelen Çarkıfelek yarışmasının bu akşam canlı yayınlanan bölümünde şovmen Mehmet Ali Erbil, Güngören’de yaşanan bombalı saldırılarda 4’ü çocuk 17 vatandaşımızın can vermesinin üzüntüsünü izleyenlerle paylaştı.

Terörü lanetleyen Mehmet Ali Erbil, "Gerçekten bugün millet olarak yastayız. Bu acı hepimizin acısı, insana yönelik bu alçakca saldırı hiçbir amaca hizmet edemez. Dünyanın en günah şeyi insan canına kastetmek. Ama biz çok büyük bir devletiz. Birlik, beraberliğimizi hiçbir şey bozamaz. Ne yapsalar bozamazlar" diye konuştu.

NUTKU TUTULDU

Bir ara söyleyecek söz bulamayan ve nutku tutulan Mehmet Ali Erbil, gözyaşlarına da hakim olamadı.

Erbil’in yaklaşık 30 saniye sessiz kaldığı ve gözyaşı döktüğü o anlarda titrediği de dikkatlerden kaçmadı.

"Belki de beni ilk defa böyle ağlarken görüyorsunuz, ama maalesef ki program yapmak zorundayız. Yaşam devam ediyor, bunlara bu fırsatı vermemek gerekiyor" diye konuşan Erbil, bu sözleriyle eğlence programını neden sürdürdüğüne açıklama getirmiş oldu.

HERKESİN MERAK ETTİĞİ SORUYU SORDU

Erbil, sorduğu şu soru ile izleyenlerin düşüncelerine tercüman oldu: "Neden bütün bu oyunlar Türkiye’de oynanıyor? İşte düşünülmesi gereken bence bu."

Mehmet Ali Erbil, bu duygusal sahnelerin ardından esprilerine devam ederek, ekranları başındakilere keyifli anlar yaşatmak için çaba harcadı.



Kaynak
 

SickDreTh

Altın Üye
kendısının reytıng meraklısı oldugunu bılıyoruz bunu ınkar etmeye gerek yok cunku canlı yayında bı adamın donunu ındırdı yanı olacak ıs degıl...

ancak soyle bı durum soz konusu,beklenmeyen bı ınsandan beklenmeyen bı tepkı dıyorum ben bu adama ve helal olsun dıyorum..
 

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
2 qün Önce eL Kaideye Canlı Yayında SeLam söyLedi:saskin Şimdi böyLe aqLıyo Aklım aLmıo:melek
 

TypHooN

İzmir Aşığı
Böyle Bir Konuda Reyting Düşünülebileceğini Sanmıyorum..

İçinden Geldiği İçin Ağlamıştır;

Hangi Türk Evladı Bu Görüntüleri İzlerken Ağlamaz ki..

Helal Olsun Mali'ye...
 

Tunyukuk

New member
Aslında Hiç Sevmemmmm

şaklabanın Tekidir Bence Ama

şaşırttı Resmennnn
 

яєℓαχℓιƒє

KaFaSıNa GöRe
helal olsun be
allah rahmet eylesin bütün vefat edenlere
 

SaMoo_55

DeadLythief
Bazı programlarda hiç ara vermeden eğlenceye devam edildi
Mali yine ağlamış,terörü lanetlemiş buda bişeydir bence
 

Aresrw

New member
Aglıycak adam sessizce aglar siz bi kanalın kadın haber spikerini gorecektiniz kadının gözleri dolu dolu oldu ama işinin başında metanetini korudu seyircisine olan saygısından gözyaşlarını içine akıttı Reyting yapıyor baska bir sey deil
 

ruhiisci

New member
MALİ de insan. oda Türk. Bunu yapması gayet doğal. Hepimizin içi parçalandı. Dün geceki haber bültenlerinde bende gözyaşlarıma hakim olamadım. Allah hepsine rahmet etsin.
 

dreamr

New member
bence hiç öle üzülücek duygulanacak bir adam değil ..
yaptığı şey bir kaç gün önce terör örgütünü selam yollayarak tepkisini çektiği insanlara kendini iaffettirme çabası kendini i gösterme hareketi
 

iSpiK

Kadim Dost
gözümde değeri arttı simdi ne diim..
 

HTML

Üst