Servet ve burun sümkürmek =)

kraaal

New member
ACILARIN ÇOCUĞU

Galatasaray´ın milli futbolcusu Servet, doktorların kendisine bu lakabı taktığını belirterek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

‘Maç uzatmaya gitse...’
Geçen sezonun büyük bölümünü sakat geçiren, EURO 2008’de A Milli Takım forması giyerken de sakatlığı nükseden Servet Çetin, doktorların kendisine, ‘acıların çocuğu’ lakabını taktığını söyledi. Avrupa Futbol Şampiyonası’nda bacağının kopma riskinin olduğunu belirten Servet, “İki yırtıkla atlattım. Dişim kırılmıştı, tel takıldı. Çek Cumhuriyeti maçında uzatmaya gitseydik, eminim ki çıkaramazdım. Arka adalem çekiyor, kasığım ağrıyordu” diye görüş bildirdi.

‘Ver türküyü kulağıma!’
Türkü aşkına yeni bir boyut getiren Servet, “Türküyü verin, kulağıma takayım, istediğiniz kadar koşarım. Maç oynarken türkü dinleyebileceğim bir alet olsa, ya her maçta kırmızı kart görürüm ya da o maçta bir olay yaşanır. Zaten sezon başı hazırlıklarında ipodu kulağıma takıp, herkese de tur bindiriyorum” dedi. Burun sümkürme hastalığını yenmeye çalıştığını kaydeden Servet, annesinin “Oğlum bir başına takım” sözleri için, “Annem diyorsa doğrudur” ifadesini kullandı.



Geçen bu yazıyı biryerde okudum. Sevet'in burun silmesinin tik olduğunu öğrendim. Şimdi herkes bulabildiği Servet'in komik fotoğraflarını koysun. Bende buldukça koyarım. Şimdilik sadece bu var =) Maksat eğlence...



Bu da varmış:)
 

Tragedy

Photo Manipulator
suni çim bile dayanmaz servet'ime, kartalspor'dayken adam bir sümkürdü çimlerin kimyasal yapısı bozuldu :)
3 ay lige yetiştirelim diye canla başla uğraştılar adamlar :sigara:
 

kraaal

New member
ρ.н.é.η.σ.м.é.η.é;3269867' Alıntı:
Galatasaray 2-1 Denizli
90+2 :goz:
O maçı izlerken ömrümden 2 sene eksilmiştir:)

Ancak o gol gelene kadar zaten atacağımıza inanıyordum, hatta emindim. Aslan Servet'imin o kafa golü skoru belirledi. Helal olsun.
 

pasa_1

New member
ulen ya bu servet fenerdeyken takoz die hitap ediodu herkes fenerliler dahil galatasaraya geldi kalliyle harikalar yarattı
kısacası galatasaray bir takozu yontu biçti adam etti üstüne üstelik adamın değerine değer kattı........
 

kraaal

New member
Adam gücün, istikrarın, özverinin ve inancın simgesi. Ayrıca sizi bilmem ama bana acayip sempatik geliyor Servet Çetin...
 

seyyid

New member
size yakışmaz servet in komik resimlerini koymak

bende servet arda hakan şükür hayranıyım vede gs liyimmmmmm
 

lazzuri53

"LazigoL"





şahsen futboLunu beğenmiyorum ama adama heLaL oLsun yürekLe oynuyor,yani LincoLn ne ise (yetenek tam,özveri sıfır) servet tam tersi (yetenek sıfır,özveri tam)..
 

HTML

Üst