İlhan Selçuk'un el yazısıyla Oral Çelik'e 500 bin dolarlık iş yaptıracağının belgesi

RTE

Banned
İlhan Selçuk'un el yazısıyla Oral Çelik'e 500 bin dolarlık iş yaptıracağının belgesi bulundu.

İlhan Selçuk'un el yazısıyla kaleme aldığı bir yazıda Oral Çelik'e yaptırılacak bir iş için 500 bin dolar teklif edileceğine dair gizli toplantı notları ele geçti.

İddianamede terör örgütü yöneticisi olarak suçlanan İlhan Selçuk'un evinde yapılan aramada ele geçirilen bir belgede Oral Çelik'e bir iş için 500 bin dolar teklif edilmesi konusunda gizli bir el yazısı bulunduğu belirtiliyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamenin 43. sayfasında belirtilen ayrıntıda aynen şu şekilde belirtiliyor: "Aramalar neticesinde şüpheli İlhan Selçuk'ta kendi el yazısıyla yazmış olduğu Oral Çelik'e yaptırılması muhtemel bir iş için 500 bin dolar teklif edilmesi ve bu konuda yapılan gizli bir toplantıya ait notlar ele geçirilmiştir"

Ayrıca, konu ile ilgili yapılan gizli bir toplantıya ait notların da ele geçirildiği belirtiliyor.


http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=177361
 

TuğяuL

Banned
Kendi gazetesini bile bombalatan adamdan herşey beklenir

ben şaşırmadım siz neden şaşırıyorsunuz ki
 

Vtnsvr

New member
Siz var ya siz iftiravcılarsınız.Sizler Müslüman görüntüsü ardında gizlenen ve emperyalismin içimizdeki işbirlikçilerisiniz.Oral Çelik'le İlhan Selçuk gibi birini nasıl yanyana koyabilirsiniz?Oral Çelik yalanlıyor İlhan Selçuk yalanlıyor ama siz masum insanlara çamurlar atıyorsunuz.O çamurlarınız içinde bogulacaksınız.Sizde Allah korkusu bile yok.İşte Oral Çelik'in beyanı.

ERGENEKON İDDİANAMESİNDE ADI İLHAN SELÇUK'LA GEÇEN ORAL ÇELİK KONUŞTU: 'İLHAN SELÇUK'LA BİR İŞİM OLMAZ'
27.07.2008 11:51:00

Ergenekon İddianamesinde Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk’un el konulan belgeleri arasında "Oral Çelik’e yaptırılması muhtemel bir iş için 500 bin dolar teklif edilmesi" notunda adı geçen Oral Çelik, konuyla ilgisi olmadığını söyledi. Cumhuriyet Gazetesi’nde de İlhan Selçuk’un Çelik’le bir ilgisinin bulunmadığını açıklandı.




İlhan Selçuk’un el yazısıyla aldığı notlarında yaptırılacak bir iş için 500 bin dolar teklif edileceği belirtilen Oral Çelik, konuyla ilgisi olmadığını söyledi. Çelik "Benim İlhan Selçuk’la bir işim olmaz. Ayrı ideolojilerin insanlarıyız" dedi. Cumhuriyet Gazetesi’nde de İlhan Selçuk’un Çelik’le bir ilgisinin bulunmadığını açıklandı.




Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Başyazarı İlhan Selçuk’un el konulan belgeleri arasında "Oral Çelik’e yaptırılması muhtemel bir iş için 500 bin dolar teklif edilmesi" notunda adı geçen Oral Çelik, "Benim İlhan Selçuk’la bir işim olmaz. Ayrı ideolojilerin insanlarıyız. Çocuk değilim ki, öyle tezgahlara düşeyim" dedi.

İdeoloji adamıyım

Ankara’da bulunduğunu belirten Oral Çelik Hürriyet’in sorularını şöyle yanıtladı:

Yazar İlhan Selçuk’un notu nedeniyle adınızın iddianameye girmesini nasıl karşıladınız?

Adım orada geçmiş olabilir ama sözü edilen 500 bin dolar konusunun benimle bir alakası yok. Tamamen bir spekülasyon. O ifadenin devamı okunursa, alakasız bir şey olduğu da zaten anlaşılıyor. Bu gazeteye düşen hikaye şeyler. Adımın geçmesinin de benimle bir alakası yok.

Selçuk’un notlarında adınızın geçmesine ne diyorsunuz?

Bana ne. Benim dışımda cereyan eden olaylar bunlar.

İlhan Selçuk’u ya da Cumhuriyet’te başka birisini tanıyor musunuz?

Ben İlhan Selçuk’u nereden tanıyayım. Cumhuriyet Gazetesi’nde de tanıdığım yok.

İlhan Selçuk’la aranızda bir ilişki kurulmaya çalışılıyor.

Ben ideoloji adamıyım. Dünkü çocuk da değilim. Öyle tezgahlara da düşmem. Bu memlekette savcı var, mahkeme var, polisi var, askeri var. Bir şey varsa çıkartırlar.

Adınız geçtiği için Cumhuriyet Savcısı tarafından bilginize başvuruldu mu?

Hayır, ifadem ya da bilgim için bana bir şey soran olmadı. Zaten benim o not konusuyla bir alakam da yok.

Televizyon parası mı

Yakın çalışma arkadaşları ise İlhan Selçuk’un konuşmalardan kısa kısa notlar aldığını, orada ismi geçen Oral’ın, o dönemde Cumhuriyet’te çalışan yazar Oral Çalışlar, 500 bin dolar konusunun televizyon kurulmasıyla ilgili olabileceğini, İlhan Selçuk’un, Oral Çelik’le bir işinin ve ilgisinin bulunmadığını söylediler.

Çelik’le ilgim yok

CUMHURİYET Gazetesi’nde dün İlhan Selçuk’un "Oral Çelik’e yaptırılması muhtemel bir iş için 500 bin dolar teklif edilmesi" iddiasıyla ilgili savunması aktarıldı. Buna göre, İlhan Selçuk’un el yazısı ile aldığı notta, "Oral Çelik’le birlikte...500 bin dolar verirsen bu işi yaparız" ifadelerinin bulunduğu, kendisine sorulduğunda da Abdi İpekçi’nin faili olarak bildiği Çelik’le ilgisinin olamayacağını söylediği aktarıldı. "Selçuk bunların almış olduğu eski notlar olduğunu, şu an hatırlayamadığını, Gölcük’te buluşma konusu ile bilgisinin olmadığını, notlarda geçen 500 bin dolar konusunu hatırlamadığını beyan etmiştir" denildi.


Gazete reklamı da deliller arasında

CUMHURİYET Gazetesi’nin cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde yaptığı ’Tehlikenin farkında mısınız?’ reklam kampanyası da iddianameye girdi. İddianamenin İlhan Selçuk’la ilgili bölümünde şöyle denildi: "Şüpheli İlhan Selçuk’un imtiyaz sahibi olduğu Cumhuriyet Gazetesi’nin, 2007 yılı içerisinde Anayasamızın hükümlerine göre yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde, bir çok ulusal kanala verdiği reklamlarda 16 Mayıs’ta saatler yüz yıl geri alınıyor, tehlikenin farkında mısınız?’ şeklinde ifadeleri ile Ergenekon terör örgütünün söylemlerinin aynı olduğu, dolayısıyla tüm bu faaliyet ve eylemlerin aynı merkezden bizzat İlhan Selçuk tarafından organize edildiği anlaşılmıştır." Saygı ÖZTÜRK / www.hurriyet.com.tr
 

VolkaN

Altın Üye
simdi onlar yalanlıyolar inanmak zorundayız su asamada kimseye suçsuz yere zan altında bırakamayız yalnız benim kafama baska soru takılıyor birilerine abd ajanı cıa ajanı derken kendisinin şiddetle yalanlamasına ragmen kimden bahsettiğimi bilen bilir ona iftirayı atanlar acaba müslüman görünü altında ne oluyor beni bu konuda aydınlatacak insanları niyetlerini çok iyi okuyan dediğim dedik benim dediklerimden baskası yalan tek dogru benim diyen arkadaslardan cevap beklıyorum takiye takiye diye ortalıgı aya kaldıranlar iyice komik duruma düştüler hayretle seyrediyorum bu kadarına pes doğrusu ;)

ha bide Allah korkusu olsun lütfen kriterlerim bunlar
 

Vtnsvr

New member
Senin ne oldugunu bu forumda herkez biliyor.İlhan Selçuk'u bu olay içine alamaz Fetullah çetesinin gücü buna yetmez.Oral çelik yok böyle bir şey diyor ama siz illaki bu saçmalıklarla saf insanları kandırıyorsunuz.Sizin amacınız İlhan Selçuk falan degil taraf gazetesinin attıgı başlık gibi Atatürk'e ve eserlerini diskalifiye derdindesiniz ama başaramıyacaksınız.Sonunuz geliyor.Karanlıklarınızla bu aydınlara bulaştıramayacaksınız.
 

VolkaN

Altın Üye
Senin ne oldugunu bu forumda herkez biliyor.İlhan Selçuk'u bu olay içine alamaz Fetullah çetesinin gücü buna yetmez.Oral çelik yok böyle bir şey diyor ama siz illaki bu saçmalıklarla saf insanları kandırıyorsunuz.Sizin amacınız İlhan Selçuk falan degil taraf gazetesinin attıgı başlık gibi Atatürk'e ve eserlerini diskalifiye derdindesiniz ama başaramıyacaksınız.Sonunuz geliyor.Karanlıklarınızla bu aydınlara bulaştıramayacaksınız.
acaba ben baska bişey mi dedim iki satır yazıyı okuyamıyorsunuz bende geçmiş soru soruyorum

simdi onlar yalanlıyolar inanmak zorundayız su asamada kimseye suçsuz yere zan altında bırakamayız
sorum suydu tekrar sorayım gene okumassınız ama olsun vereceniz cevabınız yok ondandaır kesin hemen kişilere saldırmaya bakarsınız sen söylesin sen böylesin ama sizede çok görmüyorum elinizden bu kadarı geliyo :goz:

tekrar sorayım

yalnız benim kafama baska soru takılıyor birilerine abd ajanı cıa ajanı derken kendisinin şiddetle yalanlamasına ragmen kimden bahsettiğimi bilen bilir ona iftirayı atanlar acaba müslüman görünü altında ne oluyor beni bu konuda aydınlatacak insanları niyetlerini çok iyi okuyan dediğim dedik benim dediklerimden baskası yalan tek dogru benim diyen arkadaslardan cevap beklıyorum takiye takiye diye ortalıgı aya kaldıranlar iyice komik duruma düştüler hayretle seyrediyorum bu kadarına pes doğrusu ;)

ha bide Allah korkusu olsun lütfen kriterlerim bunlar
burdan bakınca çeteyi kim kurmus kim kurmamıs tam ayırt edilmiyor kimin beyni yıkanmıs kimin ki yıkanmamıs oda bariz belli oluyor :goz:

karanlıktan kargasadan medet umanlar aydınlık gelecek diyor buda ayrı bir güzellik

güzel ülkemdemden inasan manzaraları

Gercekler zamanla anlaşılır.......
 

Vtnsvr

New member
Sana yanıtı ilk agızdan veriyorum.
İLHAN SELÇUK İDDİANAMEYE NASIL TEPKİ GÖSTERDİ?
27.07.2008 12:09:00

Örgüt lideri olmakla suçlanan İlhan Selçuk, hakkında öne sürülenlere köşesinden yanıt verdi. İşte bugünkü yazısı....



İLHAN SELÇUK / CUMHURİYET

A.. a.. a...

Bir sözlüğü açtığınız zaman bu yazının başlığındaki A’lar konusunda şöyle yazar:

“- Şaşkınlık ve hayret ifadesi..”

Ergenekon iddianamesinin ne olacağı aşağı yukarı belliydi; dinci ve liboş medyadaki yayınlar perşembenin gelişini çarşambadan haber veriyorlardı...

Ama, savrukluğun ve hayalatın bu kadarını düşünmek kimsenin haddi değildi...

İddianamenin tümünü okumuş değilim; gazetelere yansıdığı kadarıyla insanı şaşkına çeviriyor:

- A.. a.. a...

- Vay canına..

- Bu kadarı da olmaz..

- Hayret..

Deli saçması iddialardan oluşan bir potpuriyi bir ömür boyu sürecek bir davada sanıkların ve mahkemenin sırtına vurup boynuna dolamak fikrini kim keşfetti?..

Helal olsun!..

*

İddianameye göre ben neyim?..

Terörist...

Örgütle birlikte işlediğimiz ve işleyeceğimiz cinayetlerin haddi hesabı yok...

Üstelik örgütün fikri lideriyim...

Nasıl?..

Yazılarımla bu makama oturtuluyorum...

Her gün bu gazetede bu köşede çıkan yazılar terorizme delil mi oluşturuyorlar?..

Ülkede şu kadar basın savcısı var, bunlar her gün gazetelerde yayımlanan köşe yazılarını okurlar, bir suç varsa peşine düşerler...

Sizler de her gün bu köşedeki yazıları izliyorsunuz...

‘Pencere’ köşesinde her gün dünya âlemin gözleri önüne sergilenen fıkralar yıllar sonra Ergenekon terör örgütünün ideolojisini oluşturan delillere mi dönüşüyor?..

İddianamede, hukuk mantığının ötesinde, düz mantığın bile m’si yok...

*

Mantıksızlığın al birini vur ötekine...

Ama, insanın aklına takılan bir kuşkunun soru işareti de daha az önemli değil...

İddianame bilisizlik yüzünden mi balonlaştı?..

Yoksa bir başka amaçla mı dipten dolma şişirildi?..

Gazete manşetlerine bakarsanız çok ilginç...

“Şok suçlamalar...”

“Suikast planları...”

“Kaos planı...”

“İhanet davası...”

“Suçlamalar tüyler ürpertici...”

“Kan, kaos, cunta...”

“Yüzyılın en büyük davası...”

*

Allah bizim medyamıza akıl fikir ihsan eylesin...

Ben Ergenekon'un fikri lideri, yedi yöneticisinden biri, 500 yıllık ceza yaptırımıyla sanık terörist İlhan, bugünlük bu kadar yazıyorum...

Yarına Allah kerim...
 

ocukbocuk

Banned
evet RTE sana yakışan bi avatar bulmuşsun :)
öncelikle kouyla ilgili yazim. oral çelik denen şahıs bu oalyı yalanladıa ve böyle bişey olmadığını ifade etti.



ve atam dediğin adama gelince. kendini allahtan peygamnberden büyük gören brini ata olarak kabul etmen ilginç bişey. islamiyete göre kardeşin kanı kardeşe haramdır. ama fatih sultan mehmet devletin beka'ası için akrdeş katlini vacip kılmıştır. nasıl oluyorda allahınv e peygamberinin yasak kıldığı bir oalyı bir kul vacip kılıyor ddüşündünmü hiç. ve islamcı bir yazardan bir alıntı. dikkatlice oku



"Fâtih Sultân Mehmed, kendi koyduğu kanunun nizâm-ı âlem için fesada sa'y ihtimalinin bulunması sebebiyle siyâseten kati müessesesini ilk defa kendisi tatbik etmiş ve küçük kardeşi Ahmed'i katl ettirmişti. Bu, isyan tahakkuk etmediğinden, bir had cezası değildir. Belki nizâm-ı âlem için siyâseten katl müessesesine girmektedir. Burada aranan fesadın şer' ile tahakkuku şartının, ne derece gerçekleştiğini bilmiyoruz. Ancak tekrar ediyoruz ki, Hz. Peygamber'in senasına mazhar olmuş bir Padişah'ın, şartları tahakkuk etmeyen bir cezayı tatbik edeceğine de ihtimal vermiyoruz Önemle İfade edelim ki, 11 aylık bir bebenin öldürülmesini Fâtih'in idam ettirdiğine inanmak istemiyoruz. Zaten Evrenoszâde Ali Bey isimli bir zatın Padişah'ın haberi olmadan böyle bir cinayeti işlediğini bazı kaynaklar haber vermektedirler.

kaynak :prof. Dr. Ahmed AKGÜNDÜZ – Doç. Dr. Said ÖZTÜRK (Bilinmeyen Osmanlı),s:80-89
 

VolkaN

Altın Üye
bir türlü sordugum sorulara cevap gelmiyor baska baska alakasız seyler gösteriliyor neyse uzatmaya gerek yok ben cevabımı aldım (belliki verecek cevabınız yok buda bir erdemdir verecek cevabın yoksa susacaksın)

iyi forumlar
 

Vtnsvr

New member
bir türlü sordugum sorulara cevap gelmiyor baska baska alakasız seyler gösteriliyor neyse uzatmaya gerek yok ben cevabımı aldım (belliki verecek cevabınız yok buda bir erdemdir verecek cevabın yoksa susacaksın)

iyi forumlar
Ne saçmalıyorsun sen ya! Ne sordun ne cevabını istiyorsun.İşin gücün ortalık bulandırmak.
 

raul_evs

Banned
Kendi gazetesini bile bombalatan adamdan herşey beklenir

ben şaşırmadım siz neden şaşırıyorsunuz ki


Böyle büyük gizli bir örgüt olacak.Bunun 1 numaralı yöneticiligini yapan kişi çok önemli bir suikast için birine 500.000 dolar teklif edecek sonrada bu gizli notları ortalıkta bırakacak.
Birileri gelsin bulsun diye.

Sizde bunu yediniz öylemi...enteresan :saskin
 

Vtnsvr

New member
Ben gerçek ve sadeleştirilmiş formülünü vereyim.


FethulahGÖ=Ülkeyi satış için her türlü pislik üretilir.Ergenekon(dava) saçmalıgı gibi.
 

Leke

Altın Üye
simdi onlar yalanlıyolar inanmak zorundayız su asamada kimseye suçsuz yere zan altında bırakamayız yalnız benim kafama baska soru takılıyor birilerine abd ajanı cıa ajanı derken kendisinin şiddetle yalanlamasına ragmen kimden bahsettiğimi bilen bilir ona iftirayı atanlar acaba müslüman görünü altında ne oluyor beni bu konuda aydınlatacak insanları niyetlerini çok iyi okuyan dediğim dedik benim dediklerimden baskası yalan tek dogru benim diyen arkadaslardan cevap beklıyorum takiye takiye diye ortalıgı aya kaldıranlar iyice komik duruma düştüler hayretle seyrediyorum bu kadarına pes doğrusu ;)
Anlamadığım Çete Derken Kastettin olay ne ?
Ergenekon Safsatası mı ?
Savcı Öz fazla Kurtlar Vadisi izliyor .
:durdurun
Döktürmüş iddinamede .
Sanık Avukatları en başta gülüyor bu iddinameye . ( herkes gibi )
Sadece iddia var .
Kanıt yok .
2445 Sayfa yazı yazıldı diye kimse mahkum olmaz .
Suçlu varsa çeksin cezasını ama Terörle yıllarca mücadele etmiş Üst düzey eski Askerler '' Terörist '' olarak yargılanıyor .

Gizli Tanık var deniyor , kimse yüzleştirilmeden önüne gelene iftira atabilir .
Birini getirir Savcı al bu tanık .
Kim bu ? Gizli Tanık .
:durdurun

İddiaların Biriside Muzaffer Tekin'in , Emekli Orgeneral Şener Eruygur'u öldürecek denilerek iddianamede bir başka suçla itham edilmesi .
E hani Paşa'da Ergenekoncuydu .
Kendi arkadaşı mı Onu öldürecek , o zaman ?
:durdurun

Daha neler neler var İddiname'de birazda bu komik taraflarından bakın , Her şeye inanmayın .
3,5 - 4 yıl sonra Dava kendiliğinden düşüyor .
O kadar inşallah uzamaz .
Karar bir an önce çıkar , Suçlu varsa Cezasını Çeker , Suçsuzlarda Serbest Kalır .
Tek Temennim Budur .

Takiyeciler hep var Dini Sömürenler Revaçta olduğu sürecede varlıklarını sürdürecekler .
Bende bu kelimeyi sık kullandığım için bu soruna cevap vermek istedim .
:goz:
 

fuat.y

New member
herkesin fikri farklıdır tabikide..akp ve medya ergenekonu çok yanlış lanse ediyor.
ergenekonu destekliyorum
 

VolkaN

Altın Üye
Allah Allah safsata mı oldu iddaname akp kapatma iddanamesi gibi gazete küpürlerinden hazırlanmadı ondan safsata olmus halbuki gazete küpürlerinden hazırlansa daha çok itibar görürdü.

sordugum soruyu bile anlamıyan arkadas anlamıyosan şacmalıyo falan deme=)
komik oluyo sen okumamaya devam et=)

bütün şuçlamalardan beraat edenler çete kuruyo daha sonuçlanmamıs davalardakiler sütten çıkma akkaşık oluyor=)

zaten bu ülkede karışıklı çıkarıp karanlıktan yana olucan başak türlü yaranamıyosun=)
 

Leke

Altın Üye
zaten bu ülkede karışıklı çıkarıp karanlıktan yana olucan başak türlü yaranamıyosun=)
Bu Başlığa Alalım seni Volkan .
Savcı Öz keşke gazete küpürlerinden oluştursa iddianameyi .
:durdurun

Ona kalsa Adem İl Havva'dan başlıcak .
AtaTürk'ü bile iddinameye sokan kişiden ben her şeyi beklerim .
:goz:
 

HTML

Üst