AKP kan kaybediyor.

nedensiz35

New member
Sonar firmasının yaptığı son araştırmaya göre, AKP'nin oyları hızla erirken, muhalefet ise güç kazanıyor.
Sonar'ın yaptırdığı son anket, AKP’nin 22 Temmuz 2007’de yüzde 46.6 olan oy oranının 2008’in temmuz ayında 9.5 puan düşerek yüzde 37.1’e gerilediğini ortaya koydu.

CHP’nin seçimlerde aldığı yüzde 20.9 oy oranı da bir yılın sonunda yüzde 24.2’ye yükseldi. Türkiye’nin ekonomik gidişatını olumsuz bulanların oranı yüzde 76.14, hükümeti genel olarak başarısız bulanların oranı ise yüzde 52.76 olarak saptandı. Halkın yüzde 64.08’i açıklanan enflasyon rakamlarına inanmıyor.

KARARSIZLARIN OYU YÜZDE 12.64

Sonar Araştırma A.Ş tarafından 22 il, 32 ilçe ve 34 köyde yüz yüze anket yöntemi kullanılarak gerçekleştirilen “Siyasi Eğilimler Araştırması”nda çarpıcı sonuçlara ulaşıldı. “Bugün genel seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz” sorusuna araştırmaya katılanların yüzde 32.43’ü AKP, yüzde 21.14’ü CHP, yüzde 13.79’u MHP yanıtını verirken kararsızların oranının yüzde 12.64 olması dikkat çekti.

AKP mart ayından itibaren düşşe geçerek yüzde 39.4 oranında oy alırken Temmuz 2008’de yüzde 37.1’e kadar geriledi. CHP’nin Temmuz 2007’de yüzde 20.9 olan oy oranı Kasım 2007’de yüzde 18.6’ya düştü. Mart ayında toparlanan CHP yüzde 22.6 oy oranına ulaşırken Temmuz 2008’de yüzde 24.2 oy oranını gördü. MHP’nin oy oranı da Temmuz 2007’de yüzde 14.3, Kasım 2007’de yüzde 14.2, martta yüzde 16.2, Temmuz 2008’de ise yüzde 15.8 oldu.

GüncelNet
 

mehteran19

MAREŞAL
akp birşey olucağı yok şimdi düşer oy zamanında dahada yükselir oy oranları adam siyaset oyunu yapıyo
 

burali

New member
sonar firması acaba hangı sıyası goruse sahıp ben hayatta ınanmam akpnın oy kaybedecegıne.
bunlar akpyı yıpratmaya calısan bıkac anket ıste.
22 temmuz oncesıde aynı muhabbet vardı daha coooook beklersınız oy kaybedıor dıe
 

liebetag

New member
ya geçin bunları ya diğer seçimdede yazdılar aynısını yok 3 milyon kişi cumhuriyet mitingi yaptı akp baraj aşamaz diyenler çıktı nerde yapılmış bu anket büyük şehirlerse belki ama Tükiyenin bide anadolusu var
 

Newwave

Altın Üye
Chp nin oylarında fazla bir artış yok ama kapatma davasının sonucu bütün anketleri değiştirir.
 

Fatih Hoca

Banned
Geçen sene de birsürü anket yaptılar, hepsi de morardı:D
 

TR_dejavu

New member
sie lan akp oyunu yüzde 52 ye çıkardı gidip darbecilerin yaptırdığı ankete bakarsan böle olur..akp oyunu yüzde 52 ye çıkarmıştır..bu böle biline..akp yi çekemeyenlere,ergenekonculara,darbecilere,chp lilere,ödp hariç solculara,cumhuriyeti,atatürkü sevdiğini söleyip vatan satanlara,darbe yapanlara,bunların hepsine kapak olsun,afiyet olsun!..KAPAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK...:):):)

ya geçin bunları ya diğer seçimdede yazdılar aynısını yok 3 milyon kişi cumhuriyet mitingi yaptı akp baraj aşamaz diyenler çıktı nerde yapılmış bu anket büyük şehirlerse belki ama Tükiyenin bide anadolusu var

kardeş öncelikle kesinlikle haklısın!..


O CUMHURİYET MİTİNGLERİNE KATILANLAR ERGENEKONCUDUR,DARBECİDİR..iddaanamede geçiyor,cumhuriyet mitingleriyle önce halk sokağa döktürülecek sonra da silahlı eylem yapılacaktı..cumhuriyet mitinglerini savunanlar,kemalist olduğunu söyleyenler ADD derneğinin bazı isimlerinin ergenekonda en başta darbeci olarak anıldıklarını unutmayın..
 

matrax_52

New member
Kanlıları Goruyoruz Ozelliklede Eli Kanlıları Turkıyeyı Kana Bulayıp Mılletı Bırbırıne Dusurerek Oy Toplayanlarıda Acı Acı Seyredıyoruz Yazıklar Olsun Sıze Ve Ve Ruhun Sad Olsun Ataturk Bu Ulkeyı Senın Kadar Sevenler Hala Var Cunku Sen Hep Mılletın Egemenlıgını Savundun ...
 

raul_evs

Banned
Şemsiye tersine dönmeye başladı.

akp kömürle,türbanla,makarnayla bu sene oy alamayacaga benziyor...
 

tr42fy

Cяεтαn-Tυяκ
Erdogan kicinda bir bomba patlatip yinede iktidara gelir benden söylemesi.

Hayalim: ''bir gün ampül söneçek''
 

win32.Bin

New member
ahhh ulemm ahhh geçen seçimde yaşım tutmuyordu oy veremedim ama önümüzdeki seçimlerde İnşallah AKP Oy verebileceğim! Bizim Başbakan'ın Kafası fena zehir gibi çalışıyor adamın Boşuna Kafası büyük değil tam bir önder Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığına Yakışır Tek kişi ATATÜRK'Den sonra Gelen En iyi siyasetci Durmak YOOK YOLA DEVAM çatlayında patlayın ohh muhahah :D:D %60'la gelicez %60!!

Not:Dikkat ediyorum mesajlarımı silip duruyorsunuz benimle ne derdiniz var anlamadım..!
 

lord_bkl

New member
bu anketlere göre akp 22 temmuz seçimlerinde %20 bile alamıyordu sonucu gördük AKP bu ergenekon u günyüzüne çıkardıktan sonra birdahaki seçimin sonucu %60 dan aşşağı olmaz
 

HTML

Üst