Seni Seviyorum Halleri....

SAHRANİL

Altın Üye



Sevgilinizin agzindan duymak istediginiz sadece iki kelime var fakat o bu kelimeleri söylememekte israr ediyor. Onun gün içinde size en az 10 kere ‘Seni Seviyorum’ dedigini ama sizin bunlarin hiçbirini duymadiginizi söylesek bize inanir misiniz? Nasil mi söylüyor?

Tabi ki yaptigi hareketlerle bunu içinden dile getiriyor. Nasil hareketlerle mi? Gelin hep birlikte bir göz atalim:

Onu gözlerinizin içine bakarken yakaladiniz
Gözler bir erkegin sadece ruhunu degil ayni zamanda kalbinin derinliklerini gösteren pencerelerdir. Erkeklerin iki çesit ‘Seni Seviyorum’ bakisi vardir. Bunlardan ilki ‘gizli bakis’tir. 30 yasindaki Eren kendi ‘gizli bakis’ini söyle anlatiyor: ‘Bir partide kiz arkadasimi arkadaslariyla konusurken, gülüsürken izlemek hosuma gidiyor. Ona uzaktan bakarak ‘bu harika kizi hak etmek için ne yaptim ben?’ diye geçiriyorum içimden’.

Ikinci bakis ise ‘sabit bakis’tir. Erkekler çogu zaman duygularini karsisindaki insana göstermeye çekinir. Eger onu gözlerinizin içine uzun uzun bakarken yakalarsaniz bilin ki üzerine geçirdigi kalin kalkanini indirmeye baslamis ve sizi iç dünyasina almaya hazirlanmaya baslamistir.

Buzdolabini sizin sevdiginiz yiyeceklerle dolduruyor
Sevgilinizin evindesiniz. Caniniz limonlu soda içmek istedi fakat onun soda sevmedigini bildiginizden böyle bir içecegi onun evinde bulma sansiniz yok. Susuzlugunuzu giderecek baska bir sey bulmaya mutfaga gidiyorsunuz. O da ne buzdolabinda limonlu sodalar duruyor. Veya alisveris listesine göz attiginizda sevdiginiz sekerlerin veya kullandiginiz deodorantin alinacaklar listesinde oldugunu fark ediyorsunuz. Bu adam sizi seviyor, bundan emin olun.

Alp bu konuyla ilgili çarpici bir örnek veriyor: ‘Bir gün sevgilimin sevdigi diyet sodayi da alisveris listesine yazdigimi fark ettim ve onun hayatimda ne kadar önemli bir yerde durdugunu anladim. O an ona asik oldugum gerçegiyle yüzlestim’.

Insanlarin içinde yaninizda duruyor
Beraber disari çiktiginizda erkek arkadasinizin durdugu yer, sizin onun hayatindaki yeriniz hakkinda çok sey söyler. 31 yasindaki Serdar konuyla ilgili düsüncelerini dile getirirken söyle konusuyor: ‘Eger hala ‘bayan dogru’nun pesindeyse bir erkek girdigi her ortamda her yeri gözleriyle tarar. Eger bir erkek birlikte oldugu kadina duydugu hislerden emin degilse o zaman onun tam yaninda durmak yerine biraz uzaginda kalmayi tercih eder. Fakat eger asiksa o zaman gözlerinin hiçbir yere kaymadigini göstermek için sevgilisinin yanindan hiçbir yere ayrilmaz. Bu davranisiyla da çevresine ‘birlikte oldugum biri var’ mesaji verir’.

Telefonuna cevap vermenize izin veriyor
Telefonun diger ucundaki ses annesine ya da eski kiz arkadasina ait olabilir. Fakat o sizin telefonuna cevap vermenize hiçbir sey demiyor. 29 yasindaki Serdar sunlari söylüyor: ‘Erkekler bazi seyleri kiz arkadaslariyla paylasmaktan hoslanmaz. Eger telefonuna cevap vermenize izin veriyorsa ki o anda arayacak herhangi bir ‘yanlis’ kisi yüzünden hayati ona zindan etme ihtimaliniz var, o zaman sizinle uzun bir iliski yasamayi düsünüyor demektir’.


Bu hareketlerden en az birini yapan erkek arkadasinizin sizi sevdigine inandiniz peki onun size baglanmaya baslayip baslamadigini nasil anlayacaksiniz? Tabi ki asagidaki ipuçlarini takip ederek:

- Arkadaslarinizin isimlerini hatirliyor. (Sadece güzel olanlari degil, çirkin olanlari da!)

- Tatil günlerinde sizinle vakit geçirmek istiyor.

- Size aileniz hakkinda sorular soruyor.

-Size en yakin arkadasinin bir sirrini anlatiyor.

- Ne kadar yogun olursa olsun sizi havaalaninda karsilamaya geliyor.

 

irachann

HH gєвzєтiм
eline saglık meltem abla


sevgilim yok kafam rahat bişeyde demesin istemiyorum :D
 

VİOLENCE

New member
ben de 22 yaşındayım ve kendimi bildim bileli karşılıksız seviyorum aynı kızı hiç sevgilim olmadı hiç kimseyi sevmesem kafam rahat olurdu ama değil çünkü seviyorum ve sevilmiyorum "seni seviyorum" mesajlarına hep "ama ben seni sevmiyorum" yanıtı almak ne kadar zor bilen var mı
 

Tunyukuk

New member
Eline Sağlık

Keşke Bütün Kızlar Bunu Okuyabilselerrrrr
 

HTML

Üst