Böyle bir medyamız olduğu için utanıyorum

kraaal

New member
22.07.2008 16:15
Kamuoyuna Duyuru

Bugün yayınlanan bazı gazetelerde, 21 Temmuz sabahı basına açık yapılan antrenmanımızda çekilen fotoğraf kareleri, dayanaksız dedikodularla desteklenmiş haberlere dönüşerek yer almıştır.

Futbol Şubesi’nden sorumlu Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Haldun Üstünel ve Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Sayın Adnan Sezgin arasındaki uzun bir sohbetten alınan fotoğraflar içinden özellikle seçilmiş birkaç karenin, olumsuz spekülasyonlara neden olacak şekilde gazete sayfalarına aktarılması düşündürücüdür.

Galatasaray taraftarını ve Türk futbolseverleri yanıltma amacını güden bu asılsız haberlerin üretilmeye başlanmasına müsamaha göstermeyeceğimizin bilinmesini rica eder, benzeri haberlerin kulübümüzü yasal tedbirler almaya mecbur bırakmamasını ümit ederiz.

Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.


Alıntıdır. http://www.galatasaray.org/kulup/haber/1530.php





YORUMSUZ!!!
 

яєℓαχℓιƒє

KaFaSıNa GöRe
yorum yok...
 

legolas53

New member
Fotoğrafıda görsek daha iyi olurdu böyle yalan yanlış haberlerden bıktık artık.
şimdi kesinlikle haklı olduğun için senin cevabından devam ediyorum ! peki bu haberlerin colpa olduğu belli iken apaçık her gün forumda boy boy mesajlar alıntılar yapılmıyor mu_? !GEBZELİNİN MEİRA HABERİ HARİÇ ! tüm yalanları doldurmuyorlar mı hackhelle aslında bu da bir özeleştiri....kendi adıma gerçek haberleri veren arkadaşlara olabildiğince resimlerle destek veriyorum mesela rasmussen'in dün geceki lyon mensah haberi üstüne yorum yapabiliyorum çok da hoşuma gidiyor...ama misal fotosporun deco galatasarayda haberine yorum yapamıyorum...kendi takımımım hakkında YORUM YAPAMAMAK ÇOK ÜZÜCÜ....YANİ sporu çok seviyorum türk takımlarının hiçbir transfer haberine yorum yapamıyorum psg ile lyonla yetiniyoruz..ARTIK GERÇEK DIŞI HABERLERDEN ALINTI YAPMAYA SPOR BÖLÜMÜ OLARAK SON VERMEYİ TEKLİF EDİYORUM....
 

legolas53

New member
DOSTUM SEN YANLIŞ ANLADIN BİZ SANA senin HABERin YANLIŞ DEMİYORUZ ADNAN SEZGİN'E katılıyoruz basına serzenişi haklı diyoruz dikkatli okursan sevinirim yani ben olayı genelleyerek '''' transfer yalanlarını da kastettim her gün birisi alınıp satılıyor ondan bıkkınlığımı dile getirdim !1
 

HTML

Üst