"Başbakan dokunulmazlık teklifine yanıt vermedi"

nedensiz35

New member
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Başbakan Erdoğan'a yaptığı dokunulmazlık teklifini yineledi.
Cumhuriyet Halk Partisi lideri Deniz Baykal, partisinin haftalık olağan grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Hükümetin Kıbrıs politikasına değinen Baykal, "1974'e gelene kadar Kıbrıs'ta Türk toplumuna sistematik bir soykırım yapılmıştır. Türkler sindirilmek ve sürülmek istenmiştir. Annan Planı'na hep karşı çıktık. Ve haklı olduğumuz ortaya çıktı" diye konuştu. CHP Genel Başkanı, tek egemenliğin KKTC'yi ortadan kaldıracağını belirterek, "Tek vatandaş olmak ne demek, KKTC ortadan kalkacak demek. Dünyanın kabul ettiği egemenliği biz ortadan kaldıracağız demek. Rumlar KKTC vatandaşı olarak mı tek vatandaş olacak. Nasıl olacak bu iş? Şimdi Başbakan bize nutuk atıyor. Hiçbir ciddiyeti yok o sözlerin. Boş sözlerdir. Aldatmaca sözlerdir" dedi.

"TOPLUM TAHRİK EDİLİYOR"

Seçimlerin üzerinden bir yıl geçmesine karşın hükümet partisine kapatılma davası açıldığını, emekli generallerin tutuklandığını ve ekonominin de sürekli kötüye gittiğini, devlet kurumlarının çatışma içinde olduğunu ifade ederek, toplumun sürekli tahrik edildiğini söyledi.

Baykal, Başbakan Erdoğan'a haftalardan bu yana dokunulmazlık teklifi yaptığını ancak halen bu teklife yanıt alamadığını da sözlerine ekledi.

Güncel Net
 

matra

New member
Aslında ne gerek var dokunulmazlığın kaldırılmasına ? Sayın Baykal istediği zaman Br başbakanın yakasına yapışabiliyor , istediği gibi hakaret edebiliyor. Darbeciler başbakanları bakanları istediği zaman asabiliyor. Ne gerek var...
 

raul_evs

Banned
Aslında ne gerek var dokunulmazlığın kaldırılmasına ? Sayın Baykal istediği zaman Br başbakanın yakasına yapışabiliyor , istediği gibi hakaret edebiliyor. Darbeciler başbakanları bakanları istediği zaman asabiliyor. Ne gerek var...

Konuyu değiştirme takiyyeci dostum,bir düşünsene madem bu kadar dürüst biriyse
tayyip dokunulmalıgı neden kaldırmıyor diye ? :goz:
 

barbudoks

New member
neden cevap versinki dokunulmazlık kaldırılırsa idamla bile yargılanabilirdi idam cezası kaldırılmasaydı eğer
 

hasavci

New member
Bilgi sahibi olmadan fikir yürütmeye çalışan beyin özürlülere ne kadar anlatırsan anlat,sonuç sıfır.Adamların işi Tayyip gibilerininbir yerini yalamak bunların genetiğinde var.Bre düşünme vede algılama özürlüm Tayyip 2002 seçimlerinden önce Baykalla çıktığı bir TV programında Uğur Dündara dokunulmazlıkları kaldıracağız diye söz vermedimi?.Yalakalığını yaptığınız kişinin adamlığı bu işte, verdiği sözü yerine getirecek kadar kendine güveni yok.Malum HUKUK peşinde korkunun ecele faydası yok.Dillerinizin bir yerlerinize kaçmasına az kaldı bekleyin şunun şurasında Ağustos ayı sonuna kadar AK 'mı KARA'mı belli olacak,olacakta sizler ne olacaksınız onu bilemem ucuz klavye kahramanları.
 

baris622

New member
Peki öyle ya ne gerek var dokunulmazlığa.
ne gerek var söleyim o yüzde 47 liyle çıkan şerefsizler aslında birer yolsuzluk suçlusu dokunulmazlık sayesinde haklarında işlem yapılamıyor. dokunulmazlık kalkınca akp diye bir şey kalmıcak biliyorlar

üstelik kaldırcaz dediği Seçim vaatlerinin biriydi
 

muammer-oz

New member
Deniz Baykal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a diyor ki: Senin 13 adet yolsuzluk dosyan var. Temiz Eller kim, sen kimsin! Senin ellerin çok kirli.

TBMM’nin resmi kayıtlarına göre, şu suçlar işlenmiş: Kamu taşıma biletlerinde kalpazanlık, zimmet, resmi evrakta ve kayıtlarda sahtecilik, cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak,
Bu suçları işlediği iddia olunan ve dokunulmazlık yoluyla paçayı kurtaran kim?

Türkiye Cumhuriyeti’nin altı yıllık Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan.
Çok gerek var dokunulmazlıkların kalkmasına çünkü Türkiye’nin acilen toplu bir temizliğe ihtiyacı var.
 

emre3294

New member
halbuki kabul etsaydide bütün yıl savcı ordunuzun saçma sapan davalarıyla uğraşsaydı değilmi? en az 1 kere aklandığı davalar bile 1 kere daha açıldı.burda amaç belli oyalamak..
 

HTML

Üst