Gülen ABD vatandaşı oluyor

H Sang-Jin

Komutan Hong
dünyanın her tarafında BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRMAK Türkçe öğretmek gençleri meyhaneye bara pavyona değil okula yönlendirmek ne zamandır vatana ihanet oldu yazdığı kitaplarla yabancıların dinimize girmesine vesile olmuş bu mu ihanet var mı senin yaptığın bir faaliyet yüzünden müslüman olan veya ülkemizi seven...hainler yavaş yavaş ortaya çıkarılacak sen merak etme

ne plaketi birader çekilin milletin önünden gölge etme başka ihsan istemez
 

VolkaN

Altın Üye
mesajlarınızda seviyeyi düşürmeyin burası kahvehane değil konusmayı bilmiyorsanız hakaret etmeden gelmeyin bu bölüme tekrar uyarmayacağım..
 

єℓ_мαяια¢нι

кємαℓιѕ&#1
dünyanın her tarafında BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRMAK Türkçe öğretmek gençleri meyhaneye bara pavyona değil okula yönlendirmek ne zamandır vatana ihanet oldu yazdığı kitaplarla yabancıların dinimize girmesine vesile olmuş bu mu ihanet var mı senin yaptığın bir faaliyet yüzünden müslüman olan veya ülkemizi seven...hainler yavaş yavaş ortaya çıkarılacak sen merak etme

ne plaketi birader çekilin milletin önünden gölge etme başka ihsan istemez
Gölge Etme Diyosunuz Türkiyeyi Karanlığa Bürümeye Çarşafa Bürümeye Çalısıyorsunuz..Ve Sen Bana Gölge Yapma Diosun Helal Valla :saskin
 

SH!T

New member
єℓ_мαяια¢нι;3228783' Alıntı:
Gölge Etme Diyosunuz Türkiyeyi Karanlığa Bürümeye Çarşafa Bürümeye Çalısıyorsunuz..Ve Sen Bana Gölge Yapma Diosun Helal Valla :saskin

Kapanmak Allah'ın emri. Sen Allah'ın emrini uygulamaya ve uygulamaya teşfik etmeye 'ülkeyi gölgeye düşürmek, çarşafa bürümek ' olarak nitelendiriyorsan ' helal sana'..

.
 

Leke

Altın Üye
Bu adam Amerika'dan atılacak felan denildiği sıralarda inanmamıştım .
Abd'den Green Card alması için kefil olan CIA ajanları olan bir kişi neden atılsın .
:durdurun
O zamanlar yazmıştım keşke Türkiye'ye gelse diye ama olmadı .
Nasip , kısmet işleri bunlar tabe .
:durdurun

Abd Mahkemesi atılma talebini reddetti ve Green CarD almasına izin verdi .
Tescilli Abd uşağı olduğunun kanıtı olacak Abd vatandaşı olmasıyla birlikte .
:hhmanD

Gelme Türkiye'ye felan . Orda takıl Hoca Efendi .
:durdurun
 

pardus25

New member
Hocaefendiyle uğraşmayı bırakın, adam Türkiyeyi çarşaflara mı bürüdü çarşaf beyinliler....At gözlüğüyle bakıyorsunuz....Hele üstünüzde giydiğiniz ayakkabı ve elbiseler nerende geliyor biliyormusuunuz...ABD...bırakın artık insanları inandıkları gibi yaşasınlar...
 

SH!T

New member
Bir ara birkaç akıldan mahrum dan evinin cıa tarafından korunduğunu söylüyordur. sonra gidip herkes baktıki nerdee : )) Hangi hayal dünyasında yaşıyorsunuz anlamıyorumki. Amerikan ajanıymış, Cıa koruyormuş vay anasını : )) Zaten bu ülkede biri Allah dese. Kesin o Ajandır. Laiklik karşıtıdır. Atatürk düşmanıdır. Ülkeyi bölecektir. Ezin kafasını :)))
Hazmedememezlik olurda bu kadar mı olur : )) Hayal dünyanızı biraz daha zorlayın. Zira cidden komik duruma düşüyorsunuz.
 

AntidepresaN

New member
ayrıca bir arkadas abd mallarını kullanmakla aynı sey değil diyor ekonomi bilgisi biraz olan insan arz talep dengesini bilir ve bu mallar kullanılmassa üreticilerin bu malları ithal etmekten vazgeçeğini bilir.Lütfen bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım

iyi forumlar
Alıntı
Bu gün sanayi üretiminin %65- 70’i ithal aramalına dayanıyor. Türkiye iplik üretirken, şimdi ithal ediyor..Hayvancılık ülkesi olmasına rağmen , deri ithal ediyor. Pamuk ihraç eden ülke iken, pamuk ithal eden ülke olduk. Bunun nedeni YTL’nin değerli olması ve kurun düşük olmasıdır. Uygulanmakta olan dalgalı kur politikası, kur dengesini sağlamıyor. Çünkü içeride faiz oranı %20 , dışarıda % 5’tir. Bunun için Türkiye’ye kısa vadeli sermaye giriyor. Giren sıcak para , fırsatçı sermaye , özel sektörün dış borçlanması , cari açıktan fazla olduğu için , döviz arzı artıyor. Kur baskı altında kalıyor. Değerli YTL yani düşük kur nedeniyle ithal edilen mal ve hizmetler içeride üretilen mal ve hizmetlerden daha ucuza geliyor. İş adamı içerideki iplik fabrikasını kapatıyor. İthalat yapıyor. Bu yolla işçi derdinden de kurtulmuş oluyor.

EKONOMİK Kalkınma ve İşbirliği Örgütü (OECD )’nün 30 üyesi var. Bu otuz üyenin çoğu Avrupa’da bulunan ülkelerdir. Ayrıca ABD , Kanada ve Japonya da üyedir.

Türkiye’nin cari açığı bu sene 50 milyar dolardan fazla olacak... Bu açığın büyük kısmını OECD ülkelerine karşı veriyoruz... Bu ne demektir ? Biz bu ülkelerle yapmış olduğumuz ekonomik ilişkiler sonucu döviz kaybediyoruz... Bu ülkeler kazanıyor.

Bu yüzden, OECD ülkeleri, değerli YTL ile yaşamayı öğütlüyor.
Bunun içindir ki, ABD ve diğer sanayileşmiş ülkeler kendilerin yılda 50 milyar dolar kazandıran AKP ve Tayyip Erdoğan’ı istiyor.
 

cw_attack

New member
Adam Türkiye'ye geLiyor sorun , Amerikan vatandaşı oLuyo sorun ... :p ..BöyLe tartışmaLar oLunca karaLanmıyor popuLaritesi artıyor biLginize...
 

PompishkA

gєвzєтєαм
onun yeri abd babasının yanıdır
onu abd doktorlarına emanet ediniz
güvenliğini cia ajanlarına teslim ediniz
okulları aracılığı ile cia verdiği istihbaratları hoş karşılayın

okul açıyorum, türkçeyi öğretiyorum, islamiyeti yayıyorum,barışı sağlıyorum bakın sayemde müslümanlar rahat ve huzurlu hiç bir islam ülkesinde kan yok göz yaşı yok..
abd yi uyardım onlarda bana kulak verdi
bu kadar hizmetten sonra şimdi bi...
aynen katılıorum
 

Kara Kartal

Banned
amerkan vatandaşı merve kavakçı yı hatırladım bi an


amerkan vatandaşı olmak için ne yemin ediliyor bi araştıralım bakalım

fetulaha yeni vatanında uzun ömür diliyorum....benden uzak amerikaya yakın olsun
 

NeCcko

Altın Üye
hiç konuya değinmicem kaldıki gülen cemaatiyle öyle bi aram yoktur hatta geçmişte çok sürtüşmelerimiz bile olmuştur.

Dicem o ki burda gülen green card aldı die vatan haini ilan edenlerin çoğu abd iki gün sonra kendilerine green card vermeyi teklif etse koşa koşa gidecek amerika rüyasıyla yanan adamlar =)
 

Vtnsvr

New member
hiç konuya değinmicem kaldıki gülen cemaatiyle öyle bi aram yoktur hatta geçmişte çok sürtüşmelerimiz bile olmuştur.

Dicem o ki burda gülen green card aldı die vatan haini ilan edenlerin çoğu abd iki gün sonra kendilerine green card vermeyi teklif etse koşa koşa gidecek amerika rüyasıyla yanan adamlar =)
Sana göre Fethulahçıların gözünde Fetulah o kadar sıradanmıdır ki? Sıradan bir vatandaş gibi Vatandaşlık peşinde koşsun.Bu adamı kimlerin yerine koyuyorlar.örnegin Atatürk'ün Amerikan vatandaşlıgı peşinde koştugunu hiç duydunuzmu? Bu vatandaşlık oyunundaki asıl amaç yarın Humeyni misyonunu yüklenecek olan bu truva atı yarın Türkiye'de başı sıkıştıgında Amerikan'ın vatandaşlarını koruma özelliğini arkasında hüssetmek istiyor olamazmı?



Fethullah Gülen ABD yurttaşı gibi
tarafından “olağanüstü yetenekli eğitimci” statüsünde oturma izni talebi reddedilen Fethullah Gülen, kararın düzeltilmesi için açtığı davayı kazandı. Davaya bakan yargıç Stewart Dalzell, Gülen’in ABD için “faydalı” olduğuna kanaat getirdi.
Pensilvanya Doğu Bölgesi Mahkemesi’nde görülen davada yargıç Stewart Dalzell, Gülen’in talep ettiği I-140 statüsündeki oturma izninin Göçmenlik Bürosu tarafından 1 Ağustos 2008 tarihine kadar onaylanmasını istedi.

Yargıç Dalzell 16 Temmuz tarihli kararında Göçmen Bürosu’nun Gülen’in talebini “eğitimci” olarak “dar bir çerçevede” değerlendirdiğini ve bunun yasalara aykırı olduğunu belirtti. Gülen’in başvurusunun daha geniş bir çerçevede “Bilim, sanat, eğitim, iş ya da spor alanlarında olağanüstü yetenekleri olan yabancı işçi” sınıfında değerlendirilmesi gerektiğini ileri süren Dalzell, Gülen’in “ilahiyat, siyasi bilimler ve İslam çalışmaları” alanlarındaki çabalarının da gözönüne alınması gerektiğini öne sürdü.
Bu alanlarda ABD’de pek çok üniversitenin eğitim verdiğini belirten yargıç, kararında “Eğer Göçmenlik Bürosu kendi yönetmeliğini esaslı bir biçimde uygulamış olsaydı Gülen’in eğitim alanına yaptığı katkıların yanı sıra diğer alanlardaki emeklerini de göz önüne alırdı” dedi.
Yargıç Dalzell, Göçmenlik Bürosu’nun Gülen’in çalışma alanlarını daha geniş bir çerçevede değerlendirmiş olsaydı Gülen’in başvurduğu statüde gerekli koşulları yerine getirdiği yönünde karara varacağını ifade etti. Göçmenlik Bürosu’nun ileri sürdüğü gibi, Gülen’in çalışmalarının akademik çevreler tarafından önemli bulunmadığı tezinin kayda değer delillerle desteklenmediğini belirten yargıç, Gülen’in çalışmalarının bilimsel olmadığı tezini de kabul etmedi.
Gülen’in başvurduğu statüde “ABD’ye fayda sağlaması” koşulunun da arandığına dikkat çeken Dalzell, Göçmenlik Bürosu’nun Gülen’in bu kriteri yerine getirmediğine yönelik herhangi bir bulguya sahip olmadığını belirtti.
Kararında Gülen’in başvurusunda “Bu vize bana dinler arası diyaloğu, farklı inanç ve din mensupları arasında uyumu geliştirme ve savunma olanağı tanıyacak” yönündeki sözlerine yer veren yargıç, “Farklı dinlere mensup kişiler arasında gerilim yaşandığı bu dönemde, bu tür faaliyetler ABD için kesinlikle bir faydadır” dedi. Gülen’in başvurusunun reddedilmesi için hiçbir temel bulamadığını ifade eden Dalzell, dava sürecinde diğer ayrıntıları görüşmek üzere Gülen’in avukatlarını ve Göçmenlik Bürosu’nu savunan bölge savcısını 4 Ağustos tarihinde mahkemeye çağırdı. Yargıç ayrıca Gülen’in 2006’da Göçmenlik Bürosu’na işlemleri hızlandırmak için ödediği 1000 dolar ücretin geri ödenmesini de kararlaştırdı.
Fettullah Gülen’in oturma izni başvurusu önce Vatandaşlık ve Göçmenlik Bürosu, ardından da büroya bağlı İdari Temyiz Bürosu tarafından reddedilmişti.
Gülen ret kararını mahkemeye taşıyarak Göçmenlik Bürosu’ndan şikâyetçi olmuştu. Davada Göçmenlik Bürosu’nu Pensilvanya Eyalet Bölge Savcılığı savundu.
Cumhuriyet 19.07.2008

WASHINGTON (Cumhuriyet) - ABD Vatandaşlık ve Göçmenlik Bürosu (USCIS)
 

CFenL

(I'm in Love)
ben demiştim zaten:D

alin bu da kanıtı
fettuhlattan nefret ettiğim kadar seytandan nefret etmem onun benim kadar, hemde Allah katında da benden daha iyi bir müslüman olduğunu düşünmüyorum. Biz ta ingiltereden gelip buralarda seyh olup cıkan şarlatan kafirleri de gördük ona kanıp helak olanlarıda. zaten vatan hayini olmasa her vatan hayinin kaçtığı yere sığınmazdı. İnsan kendini rahat hissettiği yere gider buraya geri dönebileceği zamanlarda oldu onun ama dönmedi çünkü orası daha rahhattı çünkü CIA-FBI ona nasıl ve ne yapması gerektiğini ordan söylüyor.CIA bile fettullahla görüştüğünü doğruluyor. CIA de herhalde köşedeki manavla görüşecek bir yapılanma değil bir çıkar var ki görüşüyor. Hem cok uzakta deil buralarda kadife devrimleri yapanlarda fettullahın o ülke versiyonlarıdır. elalem buralara okul açarken biz misyoner deyip yuhalarken onlarrın açtığı okullara yaklaşılamiyor bile. bizim çok iyi bir Atatürkçü olan İngilizce hocamız vardı lisede hep derdi çocuklar bu ülke üzerinde çok oyun oynanıyor bilemezsiniz. Eşide Yarbaydı şu an Albay olmuştur. biz de gülerdik hocam abartıyorsunuz diye. oda bakın işte bu oyuna dahil oluyorsunuz HOCA diyerek çok küçük şeyleri bile göz ardı etmemk gerekir küçük şeyelr birleşip büyüyebilir.Fettullah Güleni babası sanıp konuşacaklara da teşşekkür ederim. Saygınızdan Dolayı Şimdiden Teşekkürler.
D
 

OrHUN_BEY

New member
orhun bey den alıntı
Niye? öyle bir zorunluluk mu var?


ben cevabımı aldım saol
Demeyeyim diyorum duramıyorum. Ben senden daha çok istiyorum bu ülkede SADECE ve SADECE TÜRKLERİN yaşamasını. O zaman faşist ediyorsunuz bana (ki faşizm dediğiniz şey bir kavram kargaşası sonucu dilimize yapışmış bir hakaret oluvermiştir. Aslı itibari ile italyan milliyetçilerinin kendilerine uygun gördüğü bir terimdir.)

Evet tekrar soruyorum öyle bir zorunluluk varsa bütün gayri müslim ve gayri TÜRK'leri atalım sınırların dışına. Bana uyar...

Ha demen din konusu ise eğer kendi TANRI'ma inanıyorum. Ne kadar çarpıtacağınızı bilsemde söylemek zorundayım zira ben namazı veya herhangi başka bir ibadet biçimini yermiyorum aksine onu göstermelik olarak kullananları yeriyorum. Evet ben kendi TANRI'ma inanıyorum. Türkçe bilen, ibadetin göstermelik eğilip kalkma değil de kalpten olduğunu bilen TANRI'ma inanıyorum.

Aynı şekilde ben hristiyan da değilim yahudi veya başka herhangi bir dine de inanmıyorum. Benim Tanrım tüm yürekleri ve ruhları yaratan, Onlara düşünmesi için beyin veren TÜRKLERİN Yüzyıllar öncesinden taptığı, Yüzyıllardan beri de tapmakta olduğu Ulu TANRI. Dolayısı ile dünya üzerinde Allah'a bir tek siz inanıyormuşsunuz gibi davranarak elalemin dinine laf edemezsin.

Kaldı ki Türkiye'de ve dünyanı bilimum köşelerinde Yüzlerce TÜRK milleti müslüman değil. Gagauzları, Kara TATAR'ları hepsi bu ağacın dalı.

AMA BU DEDİKLERİMİ ANLAYABİLECEK USA SAHİP OLMAN İÇİN TÜRK OLMAN GEREKİR...
 

saw_ekrem

New member
bunlar çok saçma aslında dediklerinize siz bile inanmıyorsunuz
abd li birinin şaheseri türk okulları olamaz
ama siz gelin
allah sizin gibileri de affeder
ne olursan ol yine gel
 

c.sivasli

New member
küçük insan insanlarla, orta insan olaylarla, büyük insan fikirlerle uğraşır...



söz gümüş ise sukuut altındır..en güzel cevaplar dünya ya faliyetlerle veriliyor, yorumlarla ve açılan konularla deil :p
siz ne kadar kabullenmeseniz de dünya nın dört bir tarıfına okul açılıyor ve açılmaya devam edecek
siz de burda anca boş boş böyle laf dalaşı yapacaksınız,,,,


icraat var mı = koca bi

SIFIR
 

HTML

Üst