Gazze Kan Gölü, Diyalogcular Nerede?

Vtnsvr

New member
Necati Fatih(İyi teskereler kardeş)


Gazze’de cereyan eden İsrail katliamı; insanlığını kaybetmiş, merhamet duyguları körelmiş dünyanın gözü önünde son hızıyla devam etmektedir.
“Yenidünya düzeni”, “Medeniyetler İttifakı”, “Ilımlı İslam”, “Dinlerarası Diyalog” saçmalıklarıyla adeta hipnoz edilmiş olan insanlık ailesi ise, Haçlı batının bu zulmünü ruhsuz ve hissiz izlemektedir.



İşin en can alıcı noktası; ne ABD savunma bakanı Filistin’e gitmekte, ne de Bush; “harekati en kısa sürede bitirin” mesajına vermemektedir. .!

***



















Sivillerin oturduğu evler, işyerleri, bombalarla yerle bir edilmekte, çoluk çocuk demeden kundaktaki bebekleri bile ayırt etmeden katliam devam etmektedir. Cephe savaşlarında bile olsa, yapılanlar bir savaş suçu, insanlık suçudur. Ama maalesef söz konusu İsrail-ABD olunca akan sular durmakta; ne hukuk ne insan hakları hiçbir engel tanınmamaktadı r.
İsrail’in vahşetine göz yumanlar; hem hukuk hem insan hakları açısından en doğal hakkımız olan Kuzey Irak’a düzenlediğimiz Kara Harekatı karşısında nasıl da ayağa kalkıp, “harekatı bitirin” çığlıkları attılar..!

***
Her fırsatta dile getirmeye çalıştığımız, “diyalog” mantığının Haçlı batı tarafından organize edilerek; Müslüman milletleri kendi dini ve milli duygularından soyutlayarak, gerek fert, gerek milletler bazında birbirinden habersiz hale getirerek, olası işgallere karşı direnişleri ve destekleri yok etmek, neticede de “taşları bağlayıp köpekleri salıvermek” olduğunu hep söyledik, yazdık durduk.
Gazze’de bu kadar vahşet devam ederken dünya barışı aldatmacasıyla avunanlar, maalesef eskiye oranla daha duyarsız ve daha acımasız davranmaktadı rlar.
Dün, sözüm ona dünya barışı için medeniyetler ittifakı forumları düzenleyenler, neredeler?
İttifakın Eş Başkanları neden hemen bir toplantı düzenleyip başkanlarına baskı kurmuyorlar. Medeniyetler arası ittifak eğer dünya barışına katkı ise neden hemen Gazze’ye gitmiyorlar? Dünyanın en büyük vahşeti, katliamı, soykırımı, kan ve ateş orada, neden söndürmeye gitmiyorlar?
Uygulanmakta olan soykırım bitmeden kimsenin kılını bile kıpırdatmayacağı besbelli zaten!

***
Değerli dostlar gözümüzü açıp olaylara daha duyarlı bakmak zorundayız. Dün topraklarını birkaç kuruş menfaat için başka milletlere satan Filistinli, bugün topraklarını sattığı kimseler tarafından kendi topraklarında katledilmektedir. Filistinli için ne mal, ne can emniyeti kalmamıştır.
Şimdi gelelim buradan çıkarmamız gereken derslere;
- Yabancılara satılan topraklardan, özelleştirme adı altında yabancılara satılan kurumlardan, madenlerden, yabancı vakıfların genişletilen statülerinden; ne olur ki demeyin..!
- İnsanlar dünden daha acımasız, insanlar dünden daha maddeci ve ruhsuz bir vaziyettedir. Bugün, dünden daha tehlikelidir.
- Dünya barışına katkı avuntularıyla, diyalog masallarıyla düşmanlar dost gösterilip; gizlenen tehlikeli emellerle oyunlarla, milli ve dini bütünlüğümüz süratle tarumar edilmektedir.
Gazze çok uzak değil, hemen yanı başımızda; bugün Gazze, yarın Türkiye..!



8/4/2008 - dinler arası diyalog
Yazan: ahmetcebe
Selamın Aleyküm,
Arkadaşlar hepimiz dinler arası diyalog ihanetine dair etrafımızdan başlayarak kardeşlerimizi uyarmalı bu oyunu oynayanlarla mücadele etmeliyiz. Siteye tesadüfen girdim. Az olduğmuzu düşünmeye başlamıştım sizlerinde varlığınızı bilmek bizleri fazlasıyla mutlu etti ve ümitlendirdi.
Allah-ü Teala Ehl-i Sünnet Vel Cemaat İtikadından olanlardan eylesin...Amin..
 

jet84

New member
2. Dünya Savaşı'nda yahudilerin topu yokedilseydi keşke diyesim geliyor.Yazık bu insanlara en çok da çocuklara ve kadınlara :(
 
unutmayın zulmeden kavimler yenilmeye ve yokolmaya mahkumdur
2.dünya savaşı sırasında almanlar o denli bir kıyım yaptılar ki bür çok ülke almanların yenilmesi imkansız demeye başladılar almanları yeryüzünde yencek bir güç yok diyorlardı hatta ilk darbeyi vuran ruslar bile zafere inanamıyorlardı ama almanlar büyük bir yokoluş ve çöküşe gittiler

bana inanın ki yahudilerin sonuda bu alacak
 

maxpyane

New member
filistinliler de adam olsun kendi aralarinda catismasnlar birlik beraberlik icinde olsunlar......
Milli suuuru olmayan topluluklar ezilmeye parcalanmaya mahkumdur......

Demekki neymis bizim ecdadimiz canakkalede mermisi yokken sunguyle savasiyosa
filistinlilerde tas atip kacmiycak dimdirek olume hazir olarak bekliycek taki zaferi elde edene kadar....Ancak bu sekilde gelecek nesillere ozgur ve bagimsiz bir ulke birakabilirler.........
 

cmtsysn

New member
dinler arası diyaloğu cıkartanlar madem büyük insanlarsa yurt dışındaki sayısız okullarını satıp ordaki yetim cocukları doyursun. bu dediğimi yapabilirmi bakalım.
 

tribute

New member
Ne yazık ki cocola ürününü içip ve para veren herkes şuçludur. Cocacola markasının ürünlerinden elde ettiği karın yüzde 50i israil ordusuna gitmekde daha bu zıkkımı içmekle israile yardım edin sonra başkalarına laf atın. İsraile sadece dua ve yahudi ve abd mallarını kullanmamamızla yardım edebiliriz.

Akıllı olun bir düşünün Filistine nasıl yardım edeceğiz. Elimizden ne gelir. Para yardımı yapsan nereye kadar. Mantıklı olun arkadaşlar. elbette ALLAH IN İZNİYLE ÖCÜMÜZÜ ALACAĞIMIZ ZAMANLAR GELECEKTİR. Şerefsizler bu günden sonra hiçbir yahudi malını abd malını kullanmamaya çalışacağım.
 

Elasis

New member
Bunu yazanlar ne yapmış acaba bunu sorgulamak lazım. Hayatların da yardım ya da bağışta bulunmuşlar mı?
 

OrHUN_BEY

New member
İşte o B(üyük)O(rtadoğu)P(lanı) Eş başkanı - Dialog Sıçanı sevgili Re-Cepp Tayyeap ErDoghan

Dialog Zararlısı M. FETTOSH GULEN

Ve 500 küsür milyon nüfusuyla 7 milyonluk İSRAİL'e boyun eğen arablar...

Aynı şekilde İsrail'i her seferinde kınayıp Filistinliler için yas tutan ama aynı duyarlılığı

IRAK TÜRKMENLERİNE, DOĞU TÜRKİSTAN'daki TÜRKLERE, GÜNEY AZERBAYCAN'DAKİ AZERİ TÜRKLERİNE, ERMENİSTAN VE KARABAĞ'DAKİ AZERİ VE TÜRKİYE TÜRKLERİNE, DOĞUDAKİ TÜRKİYE TÜRKLERİNE, KIRIM TÜRKLERİNE, GAGAUZLARA

göstermeyen çok duyarlı sevgili kardeşlerim. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.
 

64general1

New member
Olurmu bizim sahte arapçıların öyle hayrı Müslümanlığa?Bunlar Vatanı kendilerinin daha çok sevdiğini söylerler ama ülkeyi batırmak için ABD ile işbirliği yaparlar.Müslümanız derler.Hristiyanın,Yahudinin BOP projesine,Ilımlı İslam modelinin destekçisi ve uygulayıcısı olurlar.Araplıga toz kondurmazlar ama Arapları katleden gavurun askerini şehit kabul ederler.
 

HeaVenSiS

V.I.P
Çok kötü bi olay yanlız zamanında filistinlilerin israillere yaptıkları işkencelerin tersi yaşanıyo şuanda....
 

raul_evs

Banned
filistinliler de adam olsun kendi aralarinda catismasnlar birlik beraberlik icinde olsunlar......
Milli suuuru olmayan topluluklar ezilmeye parcalanmaya mahkumdur......

Demekki neymis bizim ecdadimiz canakkalede mermisi yokken sunguyle savasiyosa
filistinlilerde tas atip kacmiycak dimdirek olume hazir olarak bekliycek taki zaferi elde edene kadar....Ancak bu sekilde gelecek nesillere ozgur ve bagimsiz bir ulke birakabilirler.........
Filistinli kardeşlerimiz tam 60 yıldır kaçmadan savaşıyorlar.Üstelik senelerdir katledilmelerine ragmen bu davalarından vazgecmiyorlar.
Bence onları eleştirmek yerine müslümanım diye geçinip abd ve israilin kuyrugunda gezen arap ülkelerini ve kendi ülkemizi yönetenleri eleştirmemiz gerekir.

İsrail ile ticaret yapıp iki kuruş fazla para kazanma ugruna Filistine uzak duran tüm müslüman ülkeleri bence bu durumdan utanmalıdır.Çünkü Fislistinde öldürülen her cocukta onlarında en az israil kadar payı vardır...
 

HTML

Üst