Karın Düzleştiren Beslenme....

SAHRANİL

Altın Üye



Bel çevresinin kalinlasma nedeni elbetteki yiyecekler..

Yapilan arastirmalarda kadinlarin, hemen hemen birkaç tane 400 kalorilik, 2,5 kat obezite riskli gidalarla beslendigini gösteriyor. Bel çevreniz kiloluysa dogru beslenerek nasil zayifladigi takip edin.

Iste öneriler..

Kadinlarin bel çevreleri, beyaz un mamulleri, ekmek, seker gibi gidalarin yerine seker içeren sebze ve meyveler yediklerinde zayifliyor. Diger taraftan lif içeren besinler, uzun süre tok kalmanizi saglarken, C vitamini ve beta-karoten gibi yaglari yakan zengin antioksidanlar içerir. Özellikle portakal tüketin. Havuç, taze meyve sulari, kivi, çilek, bögürtlen türleri de zengin C vitamini kaynaklarindan bir kaçi. Taze sebzeler, kirmizi biber, taze meyve sulari ve meyveler ise kaloriyi düsük tutmayi sagliyor.

Selenyum kanserle savasan bir mineral, karin çevresindeki fazla kilolari da engeller. Kandaki seleyum seviyesi ve antioksidan seviyesi düsen insanlarin bel çevresi normale göre daha genis. Çogu yiyecekte bulunan seleyumdan günde 55 mgr almaniz önerildiyse, ihtiyacinizi karsilamak için vitamin destegi ve farkli bir besinlerle beslenin. Bunun yani sira dogal oldugundan emin oldugunuz selenyum kaynaklarindan tahillar, peynirler ve çerezlerle beslenebilirsiniz.

Protein kaynagi bakimindan zengin ve enerji deposu yiyecekler, bel çevrenizden kilo vermenizi saglar. Diger taraftan ise, fazla protein alimi böbrek sagligini olumsuz etkileyerek, kalsiyum kaybina neden olabilir. Eger günde 2000 kalori ile besleniyorsaniz bunun 500 kalorisi protein içermeli, yani günlük beslenmenizin % 25'i protein içermesi gerekiyor. Yagsiz süt, yagsiz yogurt, balik ve kümes hayvanlari ile beslenmeyi tercih edin. Badem, ceviz, findik gibi çerezler diger yüksek protein ve kalori kaynagidir: Haftada 24 badem, 35 findik yiyin.

Zeytin, findik yagi gibi doymamis yaglarla beslenin. Firinlanan besinler ile cipsteki yaglar oldukça çok kalori içerir ve besleyiciligi yoktur. Daha kötüsü bu yaglar krin çevresinde birikir.

 

SAHRANİL

Altın Üye
gerek duymuyorum Allah a şükür :melek



da kuzucum ya fındık, badem,ceviz,kuruyemiş gibi türleri yemeyen benim gibi bi şahsiyet napmalı :sigara: fazla yemenin zararı olduğu gibi hiç yemeyeninde bi zararı olurmu :saskin
tek yönlü beslenmeyle yada hiç yemeyerek diyet yapıldığında vücudun dengesi tamamen bozuluyor.dirençsiz ve hastalıklara açık hala geliyor vücut.herşeyden az az yemek lazım datlucum:aşk
 

KıRmızıKız

Kayıp üLkenin Prensesi
diette değilimki ama yafrum =)

hiç yemem zaten..annemde zararlı yememen dio. dedim sorayım bakim doğrumu.yoksa beni mi kandırıo annem :D
 

SAHRANİL

Altın Üye
diette değilimki ama yafrum =)

hiç yemem zaten..anemde zararlı yememen dio. dedim sorayım bakim doğrumu.yoksa beni mi kandırıo annem :D
ölürsün yaw ye yemek olurmu hiç:melek:melek

aman hastalanma sen sakın:melek
 

gursoy3387

New member
gunde sadece 30dk kosun!! spor kıyafetlerınızle!! yada evınızde boynunuzun ustune bır uzun sopa oklavada olabılır alın ıkı elınızle tutun carmaga gerılır gıbı!! yorulana kadar saga sola belden yukarı kısmı cevırın!! yoruldugunuz zaman dınlenın tekrar yapın twice makınasının manuelıdır!! duzenlı sekılde yapın yag kalırsa bende sporu bırakırım!!
 

dezzy666

New member
arkadaşlar bide benim kuzenlerimin tavsiyesi (ikisi de doğum sonrası incecik bele sahip) bel bölgesini terleterek spor yapıolardı. biri kremler sürüp poşetlerle bağlıodu spor yaparken :) diğeri de bele bağlanan kemerlerden almıştı.. hergün 40dak sporlan çok iyi inceltmişler walla darısı başıma :p
 

gursoy3387

New member
desekkı sunu yapın gobek kalmazz!! genede yapmassınız sızz!! bosa cene yoruyoruz!!! puhaha vallaha bızden cok yemek yıyosunuz!! ladyler
 

HTML

Üst