MİT, Ergenekon'u beş yıl önce deşifre etmiş

Zaman ve taraf...Benzerlik nerede?İkiside Zaman'ın baskı yerinde basılıyor.Fetullah Hazretleri vatan millet sevgilisi göya...Taraf vatan millet düşmanı.2.Cumhuriyetçi,Türkiye avruapaya hakalrını devretsin diyenlerden...

İşte bu çelişki neyin ne olduğunu açıklıyor...
Dostum senin bu iddian daha önce Gen.Kur.Başkanı tarafından da edildi fakat Ahmet Altan başkana iddianı ispatla gazeteyi kapatalım diye bir cevap verdi o saatten beri hala cevap gelmedi.

Bilmem birşeyler anlatırmı....
 

ocukbocuk

Banned


Ergenekon'un örgüt şeması'nın 5 yıl önce Başbakan'a isim isim bildirdirildiği iddia edildi. 2003'te araştırılması talebi ve çok gizli kaydıyla başbakanlığa giden "devlet içindeki Ergenekon çetesi" şemasında biri parti genel başkanı olmak üzere politikacılar, gazeteciler ve işadamları var.

Kaynak:
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=712909



bendende bi soru: madem mit 2003 te bildirdi o zamn RTE neden hemen yani başbakan olmuşken bunu kamuoyuna açıklayıp operasyon startı verip kendine artı puan kazandırmadı ve RTE bunu biliyorduysa eğer 22 temmuz seçimlerinde akp iktidar olmasaydı bunu nyeni gelen hükümetle paylaşacakmıydı..

bırakın bu ayakları biraderlerim burakın. erkenekon falan yok. haa ülkücü arkadaşlar kusura bakmasın "ergenekon yurdun adı börteçine kurdun adı" ndan başka ergenekon yok
 

Fatih Hoca

Banned
Helal olsun abi Mit'e, adamlar görevlerini çok iyi yapıyolar. Allah onlara zeval vermesin.
 

Heart_Lover

Golden Rose
Her şeyin uygun bir zamanı vardır bu devlet içinde böyledir insan içinde. Uzantılarını bağlantılarını tam bilmeden operasyona başlarsan yakalayacan 3-5 çete üyesi veya yetkilisi olur.

Uygun zamanı beklemek lazım!!!!
 

tribute

New member
İşte uygun zaman budur. Tam zamanında hamle yapıldı. İşin içinde kimler var kimbilir. Bana göre chp de anayasa mahkemesi bazı üyeleri de bunun içinde ben öyle düşünüyorum. Merakla bekliyorum.
 

dogy1

New member
Oooo zaman gene doldurmuş ortalıgı...
Şu ergenekonun nasıl fos bir şey oldugu ortaya cıkınca burda konusanlar nasıl gelecek acaba?
 

HTML

Üst