Atatürk'ü Seveceğine Humeyniyi Sevseydin Tutuklanmazdın(!!!!)

WiTaMiN

Pskolojisi Bozuk
Mustafa Kemal ATATÜRK'ün adını kullanarak bi anlamda benim dalavera ile işim olmaz ben masumum demiş ergenekon davasında yakalananlar. Zaten Atatürkçülükle alakası yok adamların
 

Zagor270

New member
alalkası olsa biraz gurur olur da onu söylemez zaten kaypak herifler
Şu an için daha yargılanıyorlar. Yargılanma bitmeden hüküm weriyorsunuz. Atatürkçüyüm demesinin neresi yanlış ben anlamadım. Özellikle Sinan Aygün zaten yıllardır hükümeti Atatürk ilkelerinden sapmakla itham ediyordu. Bunu da destekleyen gelişme Cumhuriyet Başsawcısının açtığı kapatma dawası oldu.
Bence ergenekon çetesi dawası için çok erken hüküm weriyorsunuz. Adamları suçlu/suçsuz diye kolayca yargılamayın. Bekleyip göreceğiz. Ortada bilinmeyen we aydınlanmamış çok konu war. Burada şu ana kadar iddianamenin ortaya çıkmaması, sürecin yawaş işlemesi we kamuoyunun bilgilendirilmemesi gibi hatalar war.
Bu para meselesi çok konuşuluyor. € 3 milyon. Önce şunu söyleyim, Sinan Aygün'ün taraftarı falan değilim. Suçu warsa yargılansın. Adalet herkes için. Fakat burada bazı arkadaşlar özellikle akp sempatizanları "nerden bulmuş o kadar parayı" weya "işte para da war, kesin suçlu" mealinden açıklamalar yapıyorlar. sizin bu yaptığınıza WARLIK DÜŞMANLIĞI denir. Yeşil komünizm. İnsanları bu kadar kolay itham eden kişilerin dininden de, insanlıklarından da şüphe ederim.
Son konu ise bugün burada demokrasi nutukları atan, yargının özgürlüğünü sawunan arkadaşların kapatma dawasından sonra hala aynı çizgiyi koruyamayacaklarına eminim. Hukuk beğendiğiniz kararlar werdiği zaman iyi, size karşı olduğu zaman kötü we taraflı dediğinizde kendinizle çelişiyor olursunuz ki bunu defalarca gördük.
 

bozart

New member
humeyninin günahını alıyorsunuz tıpkı fetullah hocanın günahını aldığınız gibi.nasıl bir mantığınız var anlamıyorum böylesi mübarek insanlar hakkında atıp tutuyorsunuz tevbe tevbee
 

HTML

Üst