Ribery'ye rekor teklif!

нешет

ву.иєѕєт
Bu sene Bundesliga'da şampiyon olan Bayern Münih takımının mutlu sona ulaşmasında büyük rol oynayan Galatasaray'ın eski yıldız oyuncusu Frank Ribery'ye Chelsea'den rekor ücret!

İngiltere'den gelen haberlere göre Chelsea transfer listesinin en üstüne yerleştirdiği Ribery için İngiltere transfer rekorlarını alt üst edecek bir teklif hazırlıyor. Daily Mail'in haberine göre Roman Abramovich, Ribery'yi gözüne kesitrmiş. Rus milyarderi, Fransız yıldızı Bayern Münih'ten transfer etmek için 46 milyon € civarında bir teklifle Alman kulübünün kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Aynı gazete, Maviler'in CEO'su Peter Kenyon'un transfer için Alman kulübüyle bağlantıya geçtiğini iddia etti. Euro 2008 bitene kadar bu transferin sonuca bağlanmayacağı kesin olsa da Londra kulübü, bir aylık sıkı bir pazarlık dönemi sonunda eski Galatasaraylı yıldızı almak istiyor.

"Yılın en iyisi" satılmaz
Gelecek sezon Klinsmann yönetiminde hem Bundesliga'da hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarı yakalayarak yeniden eski günlerine dönmek isteyen Bavyeralılar'ın Ribery'yi satmayı düşünmediği de gelen duyumlar arasında bulunuyor. Özellikle de bu seneki dudak ısırtan performansı sonrasında 'Yılın futbolcusu' seçilen Ribery'yi satmak Bayern için herşeye yeniden başlamak anlamına gelecektir.

Ribery, Bayern Münih'e geçtiğimiz yaz 24 milyon € karşılığında Marsilya'dan gelmişti. Görünen o ki bir sezon onun kendini ikiye katlamasına yetmişe benziyor.


Kaynak
 

HTML

Üst