Erkeklerin Gözünde Kadınlar....

SAHRANİL

Altın Üye



Erkeklerin deyimiyle kadin gibi olmayan kadinlarin, erkeklerle amansiz bir mücadeleye girdigi yeni bir dünya anlayisi hüküm sürüyor. Peki gerçek kadinin tanimi nedir? Iste erkeklerin yorumu...

Gerçek bir kadin minibüsçüler gibi küfretmez

Erkeklerin söyledigi: Gerçek bir kadin kesinlikle agir küfürler ederek konusmaz. En angarya isi yaparken ya da en zorlandigi anlarda bile. Bu tür kaba kelimeleri zihninin bir kösesinde tutar ve içinden söyler. Ancak erkek ara sira da olsa adi kelimeler duymak isteyebilir. Özellikle seks yaparken. O yüzden gerçek bir kadinin küfürlü konusmayip bu sözcükleri dilinin ucunda tutmasi gerekir.

Kadinlarin düsündügü: Tüm kötü kelimeleri etrafimdaki saskinlar için harcamak! Eger bunlari duymak bir erkegi rahatsiz ediyorsa bunu anlayabilirim ama sadece onun istedigi zamanlarda küfürlü konusacak ve onun amaçlarina hizmet edeceksem buna katilmiyorum. Çok ikiyüzlü bir tavir. Kelime haznemin çesitliligi ve renkliligini sonuna kadar savunmayi tercih ediyorum.

Gerçek bir kadin kalabalik arasinda takilmaz

Erkeklerin söyledigi: Gerçek bir kadin yalnizdir. Erkek onu bir partide gördügü zaman kimseyi tanimadigini hemen anlar. Büfenin yaninda tek basina durmaktadir ve ona ulasmak hiç de zor degildir çünkü etrafinda asilmasi gereken arkadaslarindan olusan bir duvar yoktur. Ancak yalnizliginin özünde asosyal olmasi degil herkesle çok yakin iliski kurmaktan hoslanmiyor olmasi ve seçiciligi yatar. Kaldi ki yanina gelen erkekle sohbet etmesi ne kadar sosyal oldugunun göstergesidir. Kendine güven veren erkeklerle iliski kurabilir ancak.

Kadinlarin düsündügü: Burada güvendeyim. Kalabaligin arasina karisip yilisik adamlarla muhattap olmaktan çok daha iyidir. En azindan bu sekilde gerçekten begendigim bir adamla kontakt kurabilir ve onun bana yaklasmasi için firsat yaratabilirim. Ara sira insanin buna da ihtiyaci oluyor. Ama arkadas grubum olmadan disariya çikmayi çok da tercih etmem.

Gerçek bir kadin topuklu ayakkabi giyer

Erkeklerin söyledigi: Gerçek bir kadin ne basket ayakkabisi (eger Madonna degilse), ne çizme, ne balerin ayakkabisi, ne terlik, ne Birkenstock, ne de bot giyer. Hayir gerçek bir kadin sadece topuklu ayakkabi giyer. Tipki eskiden büyükannelerimizin zamaninda oldugu gibi. Bacaklarin sonsuz görünmesini sagliyor ve yürürken çikan tikirti kulaga çok hos ve kadinsi geliyor.

Kadinlarin düsündügü: Kendimi spor ayakkabilarin ya da düz sandaletlerin içinde rahat hissettigim kadar hiçbir ayakkabida hissetmiyorum. Tabii bunlarin da en orijinal olan modellerini seçmeye çalisiyorum. Tabii ki yüksek topuklu, sivri burunlu ayakkabilar da satin aliyorum (hem de en pahalisindan) ve giyiniyorum. Ancak her gün yüksek topuklarla yürümeye çalismanin ne kadar zor oldugunu da unutmamak gerek. Kosusturma da cabasi. Ayaklarimin isyanini duyar gibiyim. Rahat etmek istiyoruz!

Gerçek bir kadinin saçlari uzun olur

Erkeklerin söyledigi: Gerçek bir kadinin saçlarinin içinde kaybolup orada yasanabilmeli. Gerçek bir kadin ask yaparken yeleleri boynuna dolanmali ve saga sola yayilmali. Bu kesinlikle çok seksi! Eger bir kadin saçlarini kesiyorsa bu kesinlikle düzene girmek içindir. Yoksa onlari uzun birakir. Bir erkegin onlari parmaklariyla oksayip sekil vermesi en dogal hakkidir. Kadinlarin bazen topuz yapmasi da çok etkileyici olabiliyor. Özellikle mutfakta çalisirken aceleyle topladigi saçlari çok seksi bir görüntü yaratabiliyor. Bunlarin hepsi çok kadinsi!

Kadinlarin düsündügü: Son alisverisimizde birkaç etek ya da elbise satin almissak saçimizi çok kisa kestirmeyiz. Farkli modelleri ve çesitli boylardaki kesimler güzel ama enseye tras gerektiren çok kisa modelleri biz de çok tercih etmiyoruz. Boynumuzu ortaya çikaran modelleri seviyoruz. Ama bunun için sadece at kuyrugu ya da topuz yapmak gerekmiyor. Kisa saç da boyun ve dekolte kismim oldukça seksi gösterebiliyor. Bu yüzden erkeklere kisa saç ve feminenligin paralel olabilecegini anlatmak lazim.

Gerçek bir kadin çivi çakmayi bilmez

Erkeklerin söyledigi: Gerçek bir kadin buzdolabinin kapisini kapatmak, otomobil park etmek ve bilgisayarda "elma V" yapmak için bile bir erkege ihtiyaç duyar. Kadinlar zeki ve duyarlidir ancak el becerisi gerektiren islerde degil. Çünkü onlar tamirci degiller. Gerçek bir kadin erkegi duvarda matkapla delik açarken tayyörü ile yerde oturup onu seyreder. Çünkü matkabi kullanmaya kalkarsa mutlaka kirar ya da kendini yaralar. Ve erkegi tamirati bitince tebrik etmek için alkislar.

Kadinlarin düsündügü: Her seyi bildigimiz gibi yaparsak erkeklerin onuru kirilabilir. Çünkü onlar kendilerini güçlü hissetmeyi sever ve bu tür minik isleri büyüterek üstün olduklarini kanitlamak isterler. Yani egolarini oksamak gerek. Yamuk bile olsa duvara bir tabloyu asmayi becerdiklerinde mutluluktan bayilmamiz gerekiyor. Eger elestirir ya da kendimiz daha iyisini yaparsak onlarin gözünde antipatik olabiliriz. Hangi erkek tikanan lavaboyu açabilen ya da bozulan lambayi tamir eden bir kadindan hoslanir ki. Bizim görevimiz çekici çivi yerine parmagina vurdugu zaman pansuman yapmak ya da agriyan yerlerine masaj yapmak! Beceriksizligiyle alay etmeyi akliniza bile getirmeyin.

Gerçek bir kadin ev islerinden anlar

Erkeklerin söyledigi: Bu gerçek bir kadinin dogasinda vardir. Ev için en ekonomik alisverisi yapmayi bilir. Eve arkadaslarimla geldigimde yarim saat içinde sekiz kisilik yemegi parmaginin ucuyla hazirlayabilir. Öte yandan bulasik makinesini çalistirabilir, çamasirlari asip kuruyanlari tek basina ütüleyebilir. Tüm bunlarin organizasyonunu yaparken hiç de zorlanmaz. Erkek çorabini arayip da bulamadigi zaman yine o bulur. Neden biliyor musunuz çünkü o gerçek bir kadindir ve kayip çorabin nerede oldugunu bilir.

Kadinlarin düsündügü: Ne kadar istesek de "aradigin seyi bulmak için benim gibi bakmayi bil" demeyiz. Her konuda yardimci olur sadece çorap degil aradiklari her seyi buluruz. Bir çorabin tekiyle mutlu olabilmeleri bizi eglendirir çünkü. Oysa bizim ev islerinden anlamak istedigimiz etrafi çiçeklerle süslemek, buzdolabinin üzerine notlar birakmak, omuzlara kondurulan bir öpücük ya da bir tabak yemekle romantizm gibi seyler olsa da gerçek hayatta olaylar böyle seyretmez.

Gerçek bir kadin sadiktir

Erkeklerin söyledigi: Gerçek bir kadin, gerçek bir erkek gibi degildir. Gerçek bir erkek tek basina gezen yalniz bir kurda benzer. Özetle degisiklikten pek hoslanmaz. Ara ara kendini disari atar ve yuvasina geri geldigi zaman hiçbir seyin önemi yoktur. Gerçek bir kadin tipki disi kurt gibidir ve minikleri korumak için yuvada kalir, erkegini bekler. Eger sehvet ve heyecan ariyorsa Madam Bovary gibi kendi seçimini yapmak zorunda kalacaktir.

Kadinlarin düsündügü: Disi aslan rolünü oynamamamiz gerektigini biliyoruz ama erkeklerin bizi disi kurt olarak gördüklerini bilmiyorduk. Sadakat her iki taraf için de geçerli olmali bu konuyu burada kapatmali.
 

Aktuğ

Altın Üye
walla ne yalan sölüm
doğruluk payı yok değil...
 

srkngncy

New member
Gerçek bir kadin minibüsçüler gibi küfretmez
Gerçek bir kadinin saçlari uzun olur
Gerçek bir kadin ev islerinden anlar
Gerçek bir kadin sadiktir
bunlara birde şunu ekleyeyim : Gerçek bir kadın Çocuk yetiştirmekten Alar
Gerçek Bir Kadın Konusmasını bilir ( erkekler gibi kaba deilde kibar konusmali ses tonuna dikkat etmeli)
Gerçek Bir Kadin evi çekip çevirmeli Asla har vurup harman savurmamali Geleceği düşünmeli...
Gerçek Bir Kadin Kendi başına işler çevirmemeli evin erkeğine herzaman danışmalı onu haberdar etmeli..

benim açımdan doğru olanlar bunlar :)
 

react

Admin
Süper Moderatör
Hepsi dogru be meltem : ))
 

SAHRANİL

Altın Üye
Gerçek bir kadinin saçlari uzun olur..yaw nie herkes bunu dio pfff..benimkiler kısa


diğerlerine harfiyen uyuyorum
zuaa
 

srkngncy

New member
Gerçek bir kadinin saçlari uzun olur..yaw nie herkes bunu dio pfff..benimkiler kısa


diğerlerine harfiyen uyuyorum
zuaa
kültürel aliskanlik ta diyebiliriz genlerdende kaynaklaniyor diyebiliriz :victory örnek ben asla bayanda kisa saçtan hoşlanmadım hoşlanmamda.. benim eşimin bile saçları beline kadardır :aşk erkeklerin %90 nına yakın bir kısmıda bayanda uzun saç sever.. bu dünya kurulduğundan beri böyle :) ama kısa saçlı bayanlardan hoşlanan erkeklerde var :saskin
 

SAHRANİL

Altın Üye
bende zaten uzatıyordum saçımı
 

мαωι

New member
Gerçek bir kadin çivi çakmayi bilmez


hicde ben kendi isim kendim yapiorum .. yapmaya calisiorum .. !
civi, pense , cekic türü seyleride kullanmasinida bilirim ayrica. !
hea sirf adet yerini bulsun diye buyur yapmak isteyen yapar benim yerime.. !
 

ikk85

New member
erkekler ne ister

:vurhep kadınlar ne ister artık sıra erkeklerde :saskin
asıl erkekler ne ister bakalım ne ister

ben tek şey istiyorum
:goz:

oda
:biggrin


sadakattir!:melek
 

SAHRANİL

Altın Üye
birleştirdim buraya.
 

CFenL

(I'm in Love)
bir kadının saçları uzun olur: çünküm her erkek temel içgüdü hayranıdır. heheheh:D:)
 

HTML

Üst